Stor ros til færingen fra PN Tømrer.
Det er det nydeligste tømrerarbejde og efterfølgende oprydning, der er blevet udført hos os. Vi er meget tilfredse.
Siden 1972 har Tømrerfirma poul nielsen A/S leveret kvalitet og godt håndværk i byggeriet - lige fra privatboliger til erhvervs- og institutionsbyggeri.
Eriksvej 9, 8960, Randers SØ
Stor ros til færingen fra PN Tømrer.
PN Tømrer Og Byggefirma A/S har været en ud af tre tilbudsgivere til vores renoveringsprojekt, der involverede følgende opgaver:
- Udskiftning af tagrender på carport og hus
- Nye vinduer og døre i hele huset (cirka 200 kvm).
- Nye sålbænke.
- Etablering af et 3-meter gulv til loft vindue ud mod haven.
- Udskiftning af stort ovenlysvindue, 2 stk. (måler hver 100X488. De går hele vejen over taget).
Vi har haft Benny på opgaven og han har været en super god sparringspartner i forløbet. Han har virkelig udfordret os på en god måde. Selvom Benny vidste, der var to andre "at konkurrere" imod, svarede han på alle vores dumme spørgsmål og tog sig tid til os.
Vi valgte at gå med en anden leverandør end PN Tømrer & Byggefirma A/S, hvorfor jeg kun kan fortælle om selve tilbudsprocessen.
Årsagen til vi ikke valgte PN Tømrer & Byggefirma var på grund af ovenlysvinduet. Benny havde gjort et stort stykke arbejde i at finde noget speciallavet til vores ovenlysvindue, men det turde vi simpelthen ikke at gå med. Vi valgte i stedet Velux, som den anden leverandørs tilbud lød på.
Derudover kom Benny også med den bedste pris.
Jeg har vedhæftet et billede af ovenlysvinduet, så I kan forstå kompleksiteten i det. Bennys forslag med et speciallavet vindue imødekom bedst de krav vi havde, og det er også her hvor Benny virkelig vinder. For selvom han vidste det var et sats, så præsenterede han os alligevel for den løsning han synes bedst imødekom vores ønsker.
Huset skal have en stor tur mere om nogle år, og her vil jeg helt sikkert tage fat i Benny igen. Jeg følte mig tryg ved hans rådgivning og sparring i tilbudsfasen.
Jeg vil aldrig i min vildeste fantasi lægge mine penge frivilligt her! Fuldstændig håbløs håndtering af sag. Gå udenom dette firma, hvis du ønsker en god oplevelse. Svarer ikke på henvendelser, selv efter flere opkald. Kender ikke værktøjet vaterpas, alt er pilskævt. Alt skal minimum rettes op 2-3 gange. Døre er forkert monteret, selv efter udførlig vejledning. Der går flere uger mellem kontakt til firmaet... Dårlig håndtering af materialer hvilket har medført skader selve materiale og i forvejen monterede ting.
Jeg har desværre aldrig set dårligere udført arbejde...
Dette firma har nogle fantastiske tømre ansat, de gør deres arbejde super godt, også har de en rimelig flot tømrersvend!! ;) MÅÅÅMS...
Den bedste tømmer vi har haft til dato.
Fortryder vi ikke brugte dem til de andre ting vi har fået lavet.
Magen til ligegyldighed overfor kunder skal man altså lede længe efter. Jeg har haft firmaet til en forholdsvis simpel opgave, der så ikke var så simpel alligevel. Nu er der så en masse "retten op" der skal gøres, men firmaet HAR fået deres betaling, og virker alt andet end velvillige til at rette op på det makværk, de har lavet! Man ringer til dem, lægger beskeder, beder deres taksatorer om at ringe igen, men lige lidt sker der.
Fantastisk.