T.P. Musik Marked Anmeldelser 33

2,3

Jeg har handlet meget i TP musik, men efter kæden nu kun har butikken på Gammel Kongevej tilbage, er det gået tilbage for dem. Udvalget af musik og film er dog stort, men i gamle dage var det sådan,... Se mere

Fuldstændig uacceptabel dårlig, endnu ikke eksisterende "levering". Efter næsten en måned har jeg stadig ikke modtaget den film jeg har bestilt som en julegave til min far d. 15.12.2013 og nu er det d... Se mere

Jeg handler her ALDRIG igen! Jeg bestilte d. 12/01 i år otte dvd-film som alle havde kort leveringstid, (ellers havde jeg bestilt dem et andet sted), og her d. 13/03 mangler jeg st... Se mere

Bestilte CD i november. To måneder efter har jeg hverken modtaget CD`en eller modtaget info herom.. Skriver til kundeservice 2 gange før jeg får svar fra TP musik, som oplyser mig, at de ikke kan skaf... Se mere

2,3

Under middel

Forfærdelig service!

Jeg har altid været glad for at handle i TP, men har i dag været ude for en oplevelse der stopper mine køb der.
Ved bestilling af en dvd-film hos dem, betalte jeg et forudbestillingsgebyr på 100kr.. Da de så 2½ måned efter har fået filmen hjem og jeg går ned for at hente den, fortæller de mig at de SKAL bruge den bon som du gav mig. I løbet af 2½ måned er den forsvundet, hvilket jeg fortæller dem, og dette er da 100% min fejl. Dog finder jeg det uforståeligt, at de ikke kan give mig dvd'en, når de står og fortæller mig, at de kan se den er betalt. De fortæller, at de kan se, at den er betalt, så hvad er problemet?
Dvd'en koster 100kr., som jeg HAR betalt. Det går lige op. Men jeg får at vide, at jeg kan få dvd'en, hvis jeg betaler for den IGEN.
Jeg ved godt, at dvd'en ikke er købt via deres hjemmeside, men jeg skriver her i håb om kontakt med TP, for jeg finder dette system uacceptabelt. De har mit fulde navn, telefonnummer og har noteret, at jeg har betalt. Hvorfor kan jeg så ikke få udleveret min dvd? I min verden har de stjålet 100kr. fra mig!

2. december 2011

Mit jule indkøbs sted #1

Har igennem flere år sluppet billigt og nemt igennem de fleste julegaver med 2 stk dvd eller et par cd'er. Det gik nemt og de kunne byttes vis de skulle det.

Stort udvalg med kompetente medarbejdere... også de vildt lave priser ikke en dårlig kombination ; )

10. november 2011

Lukkede konto med kontanter på

Hvilken skod virksomhed. Jeg havde sat nogle penge ind på deres shop, så jeg kunne købe musik uden at skulle overføre via dankort hver gang, hvilket jeg kunne spare et gebyr ved, og så lukker de bare shoppen uden videre. Farvel penge.

25. oktober 2011

Faldet bagud

TP er ikke hvad de var engang. Vil mene de var førende i DK på et tidspunkt men nu er de ikke andet end et minde i historien. Kender næsten ikke nogen der handler der. Købte selv et par dvd'er i en jubilæumspakke og servicen var dårlig.

26. august 2011

Dårlig service

Jeg skriver på vegne af min far der er en ivrig kunde af film os TP.
Købte en film 29.5. Kom senere hjem og så at det var en film han havde i forvejen bare med et andet cover.
Dagen efter møder han op i butikken og forklare at han har dvden , og har de to eksemper med,
og vil gerne bytte til en anden film.
Men bestyren sagde det ville han ikke med orderne "Du kan rende op, gamle".
Nu handler min far ikke mere i TP. Filmen han købte kostede 50 Kr.
Han købte for cirka 3000 Kr om måneden hos TP, nu har de mistet en kunde.... nej 10.

30. maj 2011

Altid god service

Er fast kunde i tp i Rødovre Centrum og har været det i en del år efterhånden. Har altid været tilfreds. Har de ikke den film jeg leder efter, bestiller de den hjem. Super service

3. oktober 2010

Altid en fornøjelse

Jeg handler ofte i TP musik. Både I København, Rødovre og Næstved centret møder jeg ekspedienter, der ved noget om musik og har en interesse for musik. Betjeningen er i top. Prisen er oftest god og de har et stort udvalg. Der er dog ikke meget plads i forretningen i Næstved centret, hvor man i weekenden står meget tæt og må påregne nogen ventetid i køen. Forretningerne er overskuelige og man kan hurtigt finde den musik man leder efter.

17. juli 2010
Vis anmeldelser på alle sprog. (33 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto