TPM Bilpleje & Autolakering  Anmeldelser 20

4,1

4,1

God

kan kun anbefales.

Fik lavet malearbejde på min Audi som jeg var meget nervøs over om, at de kunne ramme farven da den var perlemor's hvid, og 10 år gammel.
jeg er fuldt ud tilfreds og det spiller bare.
kan kun anbefales.
5 stjerner herfra.

28. juli 2023

Kanon service bil/båd 5 STJERNER

Kanon service!

Længe skal man lede efter et team, som TPM! Pligtopfyldende, professionelle i deres arbejde og sans for god service!

Leverede min skadet bil hos dem, som blev som ny igen. De klarede det også på præcis tiden de fortalte. Denne super måde at fører sin virksomhed på gjorde at min båd også fik en behandling!

Tusinde tak TPM Team! Vi ses helt klart næste år igen

21. august 2023

Bare lad vær... 🤦

Ja hvor skal man starte?

Vedkender sig ikke fejl og mangler fra DERES side..
Levere ikke færdige dele som aftalt.
"Glemmer" at male dele. (fordi de er blevet væk for dem selv...)
Smadre dele men vedkender sig ikke skylden, trods beviser direkte mod dem.

Måske man skulle lukke forretningen eller få en til at hive hovedet ud af r**en på sig selv.

10. april 2023
TPM Bilpleje & Autolakering -logo

Besvarelse fra TPM Bilpleje & Autolakering

Hej Henrik jeg syns da du skal komme fordi her ude få vi har ALDRIG lavet nået for dig så vi vil gerne se hvad det er for nået og hvis vi laver en fejl så kan du være helt sikker på vi står ved det og rettet det, Men jeg syns du skal komme fordi så vi kan se hvad det er for nået for vi har aldirg lavet nået for dig du er velkommen mvh TPM

God behandling

Har efterhånden fået lakeret flere ting ved TPM bilpleje med et fint resultat hver gang.
Vores aftaler har altid været overholdt og hvis der har været problemer er jeg altid blevet kontaktet og informeret herom.

12. november 2021

Fik udbedret nogle ridser/skrammer på…

Fik udbedret nogle ridser/skrammer på højre side af bilen - frygtede først det værste ift. pris og resultatet efterfølgende, men blev guidet super fint og det meste kunne heldigvis poleres væk.. God og ærlig service hos en virksomhed som ikke kun er ude på at tjene penge!

2. november 2021

Fantastisk resultat og gode råd 👍🏻

Har netop haft min bil ude ved TPM Bilpleje, da den skulle have den helt store tur, både ind-/og udvendig. Jeg er virkeligt tilfreds med resultatet! Havde aldrig troet at min bil skulle komme til at fremstå som ny igen ( jeg har en datter på 8 år, så sæderne/interiøret har oplevet lidt af hvert ). Jeg fik nogle gode faglige råd med på vejen ift. hvordan jeg skal passe på bilen fremadrettet, det er service! Havde fået 10 stjerner hvis det kunne gives..

21. oktober 2021

Service og kvalitet i topklasse

Jeg må indrømme at jeg sjældent har oplevet et værkstedsbesøg hvor jeg har følt mig bedre behandlet, alt lige fra besigtigelsen af skaden, til reparationen var udbedret, og min bil var leveret tilbage gik fuldstændigt som smurt, og helt efter den tidsramme der var udstukket, ikke nok med det, men så var min bil vasket da jeg hentede den igen..
Kan kun give virksomheden og dens personale mine varmeste anbefalinger, helt sikkert en virksomhed som jeg hvis skaden skulle være ude, selv vil benytte mig af igen

20. oktober 2021

Føler mig snydt og dårlig behandlet!

Jeg var forbi TPM autolakering og fik en pris på afslibning og lakering af 2 paneler og 2 skærm kanter.
Fik prisen på mellem 3500 - 4000,-, er det så med moms spurgte jeg, og det fik jeg ja til. Jeg valgte TPM fordi de kunne tage bilen ugen efter hvor jeg ikke skulle bruge bilen, selv om de var 20% dyrere end en anden pris jeg havde fået.
Jeg afleverede bilen den 6 - 9. som aftalt og onsdag fik jeg SMS om at bilen var færdig og jeg skulle betale inden jeg kunne hente bilen, jeg fortalt et jeg ingen regning havde, så kom beløb på 3750,- + moms 4687,50 (50% mere end andet tilbud jeg havde fået) samt en konto nr. hvor jeg bare kunne overføre pengene jeg på fortalte at vi havde aftalt en pris med moms, fik besked om at det var + moms. Jeg forlangte at få en regning, det fik jeg på mail, på regning var der en sidste betaling den 16-9 (5dage efter jeg ville hente bilen) og det satte jeg til betaling til den dag. Fredag den 11-9. hvor vi havde aftalt jeg skulle hente bilen fik jeg en SMS om at han skulle have pengene inden kl. 10:00 hvis de skulle stille bilen udenfor(jeg har på intet tidspunkt givet udtryk for at jeg ikke ville betale) Jeg så ingen anden udvej en at få lavet en straks overførsel midt i min arbejdstid, da jeg skulle bruge bilen i weekenden, og bilen var udenfor da jeg kom og hente den fredag aften, men jeg føler mig godt nok snydt og dårlig behandlet og kommer aldrig til at bruge TPM autolakering igen. Jeg har ikke noget at udsætte på det arbejde der er udført på bilen, men det har jeg på den måde Teddy Peter Madsen driver forretning på!

14. september 2020

Uprofessionelt og mangel på kundeservice

Bilen skulle poleres, endda 2 biler. Desværre blev det ikke sådan :/.

Jeg mailer og snakker i telefon med indehaveren af TPM Bilpleje, Teddy, omkring polering af de her 2 biler. Jeg spørger indtil, hvornår de har tid og hvor lang tid det tager. Han fortæller at hvis vi kunne skubbe vores aftale ca. 14 dage frem, og vi kunne indleverer begge biler Mandag inden kl 07.30, så ville begge biler være klargjort dagen efter, og det var fint. For mig handlede det ikke om hvornår det blev, men at jeg ikke skulle undvære bilerne i flere dage/uger.

Fredag ca. kl 16.30 ringer jeg til TPM Bilpleje, for at hører om vi eventuelt kan leverer bilerne Søndag aften, da vi skulle 3 personer og 3 biler afsted for at komme hjem igen (45 mins kørsel), så det kunne kordineres bedst Søndag. Nøglerne kunne jo evt. smides i et postkassse. Teddy tager telefonen, og vil undersøge det og siger at han ringer mig op om 10 min efter med en melding på om det kunne lade sig gøre.

Jeg hørte ikke fra ham, forsøgte endda med 2 mails og en sms. Så det måtte jo blive Mandag, som aftalt.

Vi kører afsted, og kører ud til den adresse som er angivet på hans hjemmeside samt facebookside, men det er desværre ikke her de har adresse, så vi måtte spørge ved et værksted som var på adressen, hvor det så var. Heldigvis kun 10 min kørsel derfra. Jeg var fremme hos TPM Bilpleje 07.15, hvor jeg desværre ikke bliver mødt af nogle som kan hjælpe mig, og da jeg finder kontoret er der desværre heller ingen på kontoret. Forsøgte forgæves at ringe på hovednummeret et par gange. Jeg spørge så personalet igen, men de mener der er en på kontoret, men det var der ikke, og de ville tilsyneladende heller ikke hjælpe.

Jeg venter til ca. kl 07.30, hvor Teddy så dukker op. Han går ind på kontoret da han snakker i telefonen, og jeg bliver anvist til at vente udenfor indtil han er færdig, hvilket er helt OK. Så regnede jeg med, at vi lige skulle gennemgå bilerne og forventningsafstemme, men nej. Der kommer en anden person ud, som ikke rigtig vidste hvad der skulle ske, så jeg måtte forklare at det handlede om 2 biler der skulle poleres. Jeg spurgte ind til diverse ting, men det vidste han desværre ikke noget om, og han vidste heller ikke hvornår de var færdig, han nævnte at der desværre var 1 person syg idag, men nå vi havde jo en aftale med Teddy omkring dette, og havde ikke hørt andet end at den selvfølgelig skulle overholdes.

Så vi kørte derfra med en lidt flad fornemmelse, da det virkede meget uprofessionelt og mangel på kundeservice. Vi betaler trods alt for at få den poleret, og der er da også andre firmaer som gør dette, heldigvis.

Klokken slog 17.30 Tirsdag, hvor jeg endnu ikke havde fået en opringning omkring bilerne, da de jo efter aftalen skulle være færdig. Så jeg sender ham en mail, hvor jeg er uforstående overfor at han ikke har ringet. Han skriver så tilbage, at der desværre har været 2 syge, og de simpelthen har så travlt og at de gør det så hurtig de kan, men at han ikke tør at love nået før i næste uge.

Så bilerne blev afhentet igen, UDEN at være poleret.

Jeg synes det er uprofessionelt, ikke at ringe til os og gøre os bekendt med at de ikke når at blive færdige, og samtidig, hvorfor skulle vi afleverer bilerne mandag, hvis man slet ikke har tænkt sig at gå igang med dem der. Når han så samtidig heller ikke kan love en anden dag, men at det måske er i løbet af næste uge. Hvem kan undvære sin bil i så lang tid? Samtidig gjorde jeg også ham opmærksom på, at jeg gerne ville gennemgå bilerne, men nej det lykkedes heller ikke. Det er total useriøst, og ren spild af tid at lave aftaler med TPM Bilpleje.

26. juni 2020

Utrolig flot arbejde, men....

Når man ser TPM Bilpleje leverer biler til deres kunder, må man sige det er et utrolig flot arbejde, der er udført. Desværre falder min beundring en hel del, da jeg har kendskab til flere der har været eller er i arbejde i virksomheden, og derfor ved, at de arbejder (læs knokler) i langt over 37 timer om ugen, men der bliver ikke aflønnet for mere end 37 timer. Det er mig ubegribeligt at nogen finder sig i den behandling, men endnu mere ubegribeligt at en arbejdsgiver vil være det bekendt.

7. juli 2014

Vi er super tilfreds

Vi bruger TPM bilpleje til klargøring af biler og må sige, at han får det bedste ud af de biler. Vores kunder er altid tilfreds med resultatet og vores salg er steget efter vi er begyndt at bruge dem for 3 år siden.

Hvis der skulle være en svipser henter han altid bilen med det samme og fikser problemet.

23. maj 2013

Løgn og Latin

Købte i januar 2010 en Opel Vectra 2.0 DTI ved TPM, bilen blev lovet leveret nysynet og alle fejl vi havde fundet udbedret.
Da jeg afhentede bilen var den ikke blevet klargjort, det var jo hvad det var, kunne godt selv klare en rengøring. Men det var ikke alt, jeg spurgte til synsattest, fik at vide at den vil han sende den var blevet glemt på værkstedet, men bilen var blevet synet uden anm. jeg kørte hjem med bilen og kunne konstatere at den ene fjernlys pære ikke var sat ordentlig i den lyste op i luften, fik rettet fejlen, efter 14 dage kunne bilen ikke starte kontaktede TPM der fyrede alt muligt lort af, prøvede nogle af de ting han havde sagt, men intet virkede, efter råd fra en kammerat skiftede jeg vakuum slangerne og det virkede, synes bilen bremsede dårligt men tænkte ikke videre over det, men i april fik jeg en indkaldelse til syn, kontaktede TPM der påstod at det var CRM der ikke havde styr på deres ting, derefter kunne jeg få kontakt når jeg ringede fra min tlf. men hvis jeg ringede fra andre telefoner tog han den, han blev ved med at love at værkstedet ville kontakte mig med en tid, dette stod på i en måned, først da jeg kontaktede forbrugerstyrelsen, skete der noget jeg fik lavet aircondition der ikke virkede, bremser, etc. og bilen synet, efterfølgende forsøgte han at få mig til at betale en del af den værkstedsregning han havde fået på i alt ca. 23.000.

Efter ca. 6 mdr. slog rusten igennem, som var en af de ting han havde "fixet"

Han har været en dyr fornøjelse at kende betalte 49.000 plus levering for bilen har haft den i to år og skrottet den.

21. august 2012