Triwi Danmark.... Nix. Det er et Kinesisk firma. Man skriver med en oversættelses maskine, helt sikkert. Jeg prøvede at annullere min ordre, da den ikke var afsendt endnu, da... Se mere
Jeg har forgæves ventet på en reservedel til min vaskemaskine! Bestilte den i april og har rykket gentagne gange via mail uden at få svar. Har ringet, men teleforsvareren er slået til. Går stadi... Se mere
karakter 1. Har ligesom de andre skriver ikke fået bestilte varer, og kan hverken ringe dem op, eller får ikke svar på mail. min bestilling var den 23-09-2009. Og de skriver på hjemmesiden 1-2 dag... Se mere
Har anmeldt firmaet men siden via Email blevet kontaktet af firmaet med en forklaring på problemerne og efter aftale sendte de min vare som var fremme som aftalt.
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hårde hvidevarer og reservedele samt mobiltelefoner. Speciale, Asko, Vølund, Cylinda, Futurum, Upo, EGO, ehandel, webshop, onlineshop, shopping, TP, Danfoss, vask, Tørretumbler, Opvaskemaskine, Komfur, Kogeplade, Afløbspumpe, Drivrem, Si, SI, Termostat, ASKO, Aeg, VØLUND, danfoss
Fagerbo 19, 2640, Hedehusene
- www.tp-denmark.dk
Triwi Danmark...
Triwi Danmark.... Nix. Det er et Kinesisk firma.
Man skriver med en oversættelses maskine, helt sikkert.
Jeg prøvede at annullere min ordre, da den ikke var afsendt endnu, da jeg skulle have modtaget den.
Da jeg -endelig- modtog mine varer (2kjoler), var de en dårlig kvalitet nylon/plastic.
Efter lang palaver fik jeg at vide:
'Tak fordi du henvendte dig. Vi er meget kede af at høre, at du ikke kunne lide produktet.
Bare rolig, vi har 2 løsninger til dig:
1- For at foretage returnering skal du sende produktet i perfekt stand til følgende adresse.
Navn: Zhouzhili
Adresse: Zhouzhili: Adresse Adresse: Minzhi Nanjingxincun D14 Dong 101 Shenzhen Kina
Postnr: 518000
Telefonnummer: 008613691713628
Forsendelsesomkostningerne er omkring 20 usd og som nævnt i vores politikker, opkræves de af kunden. Når vi har modtaget produktet og bekræfter, at det er i perfekt stand, vil vi fortsætte med 100% refusion
2- På den anden side, som en anden mulighed, så du ikke behøver at spilde tid og penge på at returnere produktet, kan vi tilbyde dig at beholde kjolen og for at forbedre din oplevelse tilbyder vi dig en 20% refusion.
Lad os venligst vide, hvilken mulighed du foretrækker, så vi kan fortsætte.
Ser frem til dit svar
Anna'
Har betalt for længe siden men har ikke…
Har betalt for længe siden men har ikke modtaget noget😖
Har bestilt en kjole hos Triwi 🥹
Har bestilt en kjole hos Triwi , de har trukket beløbet på mit kort, men jeg har INTET modtaget .
Det undrer mig , er det et “Fupfirma” , den tanke kan man godt få .
Jeg har bestilt varen hos Tp-denmark og…
Jeg har bestilt varen hos Tp-denmark og har ikke hørt mere. Rigtig dårlig service, det er en skam man bor i Jylland, ellers fortjente de et personligt besøg, med en efterfølgende verbal lussing!
samme som alle andre
Merete
Eksisterer butikken overhovedet???
Har bestilt en ventil til en vaskemaskine, men har intet hørt eller modtaget fra dem, udover ordrebekræftelsen. Kontakt via telefon ikke muligt.
Dårlig virksomhed :-(
Jeg bestilte et varmelegeme for 10 dage siden og blev lovet dette 1-2 dage efter, men ingenting er sket endnu. Vi ventede og ventede og vaske tøjet hobede sig op, men nu kan det være nok. Jeg bestilte en fra vm-elektro og har skrevet et par sure email, som de heller ikke har svaret på. Jeg er lidt spændt på, hvad tp-denmark kan finde på med mine visa-kort oplysninger.
Nul stjerner
Ærgerligt at jeg ikke googlede først. Ordrebekræftelse er også det eneste jeg har modtaget.
Mvh
Annette
du kan kun modtage en ordrebekræftelse af dem og ikke mere......
jeg gentager det som alle har skriveret på deres anmeldelser. Pas på, i må ikke betale til dem, fordi i hverken få jers vare eller få fat af dem.
hjemmsiden bør lukkes! og ejeren politianmeldes!
Går stadig og frygter, at beløbet bliver trukket fra min konto. Har nu annulleret ordren og bestilt fra et andet firma (reservedele-hvidevarer.dk).
Er ingen love gældende på området?
manglende vare
skod firma, ingen reaktion på forespørgsler, eller på bestilte varer efter 14 dages venten, og firmaet kan ikke kontaktet????
Handel andre steder!!!!!
Varer bliver ikke ekspederet
Hjemmesiden viser at varen er på lager, og jeg fik en ordrebekræftigelse, varen bliver ikke leveret, telefonsvareren henviser til mailadresse, mail bliver ikke besvaret. Det er positivt at pengene ikke er trukket på min konto.
ingen reaktion fra firmaet
min bestilling var den 23-09-2009. Og de skriver på hjemmesiden 1-2 dage.
og varen er på lager. Meget useriøst, da jeg virkelig mangler delen
(varmelegme til tørretumler). Så ha nu bestilt ved et andet firma, og betragter min bestilling ved TP som annuleret..
Ingen reaktion fra firmaet
Som andre skriver, så er der ingen reaktion fra firmaet. Dog har de heller ikke trukket beløbet fra min konto. Siden burde lukkes, køb ikke noget hos dem!
INGEN service, ingen svar på mail, eller telefon
Jeg bestilte varen d. 10/8 2009, varen er på lager,
13/8 lagde jeg en telefonbesked, uden svar
27/8 sendte jeg ikke mindre end 4 mail i løbet af dagen, uden svar.
28/8 sendte næste mail, venter svar
Ingen reaktion fra firmaet
Meget dårlig kundeservice, da det er umuligt at komme i kontakt med firmaet. Varen kom aldrig og man får ikke en annullering af sin ordre selvom man skriver til dem
Ingen reaktion
Jeg har bestilt en reservedel til min vaskemaskine hos TP Denmark.
Varen er aldrig blevet leveret og jeg har gentagne gange forsøgt at kontakte firmaet.
Der er ingen reaktion, hverken på mine henvendelser pr. mail eller telefon.
Heldigvis er beløbet endnu ikke hævet fra min konto, men jeg er meget utryg over den ligegyldige behandling som firmaet udviser.
Jeg kan kun fraråde andre, at anvende firmaet fremover.
Useriøst
Bestilte nogle varer for 5 dage siden. Fik mail om at de ville komme om 1-2 dage. Jeg har endnu ikke modtaget varerne. Når man prøver at ringe til de 2 telefon numre der står i mailen, melder numrene fejl.
Der er dog endnu ikke hævet penge fra min konto, men det er da utrygt at sende konto informationer til et firma man ikke kan få fat i.
Telefonnumre nedlagt og varer aldrig modtaget
Virksomheden har nedlagt de telefonnumre der fremgår af såvel hjemmeside som af ordrebekræftelsen. Jeg har aldrig modtaget varerne - er spændt på at se om de alligevel hæver pengene! Stærkt utilfredsstillende!!