TouchNote Anmeldelser 4.494

4,4

1. Digitaltryk

Keep in touch! Turn your photos into thoughtful cards & photo gifts and send them to the people who matter most. Keeping in touch is what TouchNote is all about. Our cards come with free worldwide postage so you can send messages to friends and family wherever they are. We’ve helped send over 12 million postcards and you’ll find our lovely products on fridges, pinboards, desks and walls, far and wide!

4,4

4 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

De finest personlige kort👍

21. juni 2024

Hi Susanne,

Thank you for your fantastic review! We're thrilled that you consider our cards to be the finest personal cards. Your satisfaction is our top priority! 👍😊

Best wishes, The TouchNote Team

Nærmest umuligt at opsige et abonnemet

Nærmest umuligt at opsige et abonnement man aldrig har bedt om. Bøvler stadig med det.
App’en er umulig at gennemskue, man har pludselig et abonnement selvom at det ikke ser sådan ud når man køber et kort.

23. november 2023

Besvarelse fra TouchNote

Hey Niels, sorry to hear this!

As I cannot locate your account from this review, can you pop me an email on giselle@touchnote.com so I can get this sorted for you :)

Best Team TN

Elendig kundeservice.

Elendig kundeservice.

Touchnote har oprette et Premium-medlemskab.
I den forbindelse har de - uden samtykke for medlemmerne - ændret udløbsdatoen på allerede købte credit´er.

Efterfølgende begrunder kundeservice lovligheder i, at de kan ændre vilkår til ugunst for deres kunder med, at de har ændret deres vilkår....

Dermed står man tilbage med credit´er, som pludselig er værdiløse.

22. februar 2019

Tre mdr. undervejs.

Mine postkort blev sendt i marts måned. De kom ikke. De blev gensendt i april, og det sidst kort er ankommet idag. Det er bare ikke ok.

18. juni 2018

fine postkort - lang leveringstid

Fin app og fine postkort. Synes prisen er rimelig for noget der er så personligt.
Dog er leveringstid meget lang. Typisk 7 - 9 dage før kortet er fremme ved modtager

23. februar 2018

Besvarelse fra TouchNote

Jeg er så ked af at lære at vi ikke har opfyldt dine forventninger på dette tidspunkt. Hvis vi kan være til nogen hjælp, så send os en mail på help@touchnote.com, og hvis dit kort endnu ikke er modtaget, sendes vi gerne igen gratis.

Med venlig hilsen,

Sebastian
Chef for kundesupport

Supersmart app

Jeg er blevet så glad for Touchnote. Jeg bruger den til at sende billeder af mine børn til deres bedste- og oldeforældre i ny og næ. De synes, postkortene er så fine, at de ville sætte dem i ramme, hvis der ikke var tekst bagpå. Det er så nemt og giver så stor glæde.

17. august 2016

Farligt

Min kæreste har før brugt TouchNote og er generelt tilfreds, men det er ALT for nemt at komme til at bestille kredits via deres app. Nu har vi så 50 kredits til en værdi af 500kr, vi skulle bare sende et par julekort, og deres kundeservice er tavse......

15. december 2014
Vis anmeldelser på alle sprog. (4.494 anmeldelser)