Så friskt, lækkert og veltilbredte retter får man ikke mange steder! Har i dag prøvet deres friske ruller med rejer, urter, salat og store rejer, mums, og deres nudelsalat er også superlækker! Fa... Se mere
Vi var på stedet i går aftes - 5 personer - nød stedets 4 retters menu. Alt maden var lige i skabet - virkelig spændende og velsmagende - i flotte omgivelser. til maden ønskede vi en enkelt god vi... Se mere
Super dejligt sted med frisk, hyggelig og venlig betjening. Her bliver man ikke blot indhyllet i god kvalitet, men også en fantastisk stemning, som kan være det, der gør den store forskel. Vi var... Se mere
Andre kiggede også på
Meget
Meget, meget fin og hurtig forsendelse. Vi er kun tilfredse med oplevelsen.
Friskt og lækkert, og go service
Så friskt, lækkert og veltilbredte retter får man ikke mange steder!
Fantastisk service og man kan sidde udenfor ved små borde.
Eneste minus er parkering, man kan
max holde 30 min ved restauranten.
Bestemt et besøg værd😊
Super veltilberedt dejlig mad
Super veltilberedt dejlig mad. God service og naturligvis flot vinkort!
Kan anbefales
Udsøgt madoplevelse i spændende omgivelser
Vi var på stedet i går aftes - 5 personer - nød stedets 4 retters menu.
til maden ønskede vi en enkelt god vin - blev anbefalet en fed hvidvin - helt perfekt.
Jeg kan klart anbefale dette sted.
I´ll be back.. Bedste madoplevelse, service omgivelser mv
ALT
Det er første gang jeg kan oplyse, at det er en af de bedste oplevelser jeg har haft.
Maden var uovertruffe, vinene sublime, personale, omgivelser akustikke er til et rent 12 tal.
Koncerten forløb som den skulle
Først og fremmest var det en overraskelse af dimensioner at 10CC opvarmede en time, med alle deres fede nummerer der blev sunget med i hallen skal jeg lige love for, koncerten med TOTO i Royal Arena forløb som den skulle, både nye og gamle nummer fra IV og Seventh one albummet blev spillet, der var en fest i arenaen, Jeff Porcano blev hyldet 30 års efter hans død, der var lidt bump på vejen, lyden gik, og keybord spilleren måtte træde til da bandet forsvandt i noget der føltes som lang tid, nogle begyndte at buue, og senere måtte tromme slageren komme med hans hylets til Jeff, han spillede suverænt, bassisten var fra Huey Lewis & The News som er gammel barndoms vend med Steve, Steves stemme er ikke som den har været men det løftede Joseph Williams, hans suveræne stemme er der endnu, alt i alt en koncert jeg havde ventet på og jeg er ikke skuffet.
Det var en formidabel oplevelse
Det var en formidabel oplevelse, kommer helt sikkert igen!
Dejlig og delikat mad
Dejlig og delikat mad, og ikke mindst venlige og smilende tjenere. Generelt var serviceniveuet højt og restauranten var autentisk. Kan helt klart anbefalde stedet!
Virkelig lækker mad
Virkelig lækker mad, god betjening og dejlig atmosfære! Helt klart anbefalelsesværdigt!
Hyggeligt sted med venlig betjening og…
Hyggeligt sted med venlig betjening og lækker mad og vin. Dog kunne det klæde restauranten at kæle lige så meget for salat og kartofler som for kødretterne. Salaten var kedelig og smagte ikke af noget, og kartoflerne var bløde og seje i skindet .
Lækker mad - udsøgt vin
Virkelig en god oplevelse - maden var super lækker, vinen helt i top.
Eneste “malurt” - i vinmenuen indgår der IkKE vin/dessertvin til desserten - det var lidt en flad fornemmelse.
Jeg elsker at komme her
Jeg elsker at komme her! Det er Amagers Perle. Maden er fantastisk og betjeningen er altid super. Det er et go-to sted, når man skal fejre noget! Atmosfæren, vinen, nye menuer ofte og smagsoplevelser. Jeg kunne blive ved!
Super skønt sted!
Super dejligt sted med frisk, hyggelig og venlig betjening.
Vi var så heldige at blive betjent af en skøn fyr, som virkelig kunne lide det han lavede. Det var herligt at mærke, den forstand der var på vin og råvarer, men at både stedet og holdningen stadig var down to earth.
Dette sted kan kun anbefales.
Dårlig betjening...
Dårlig betjening.... arrogant tjener ... skuffende mad ..... 😡
Altid vanvittig lækker mad og vine
Altid vanvittig lækker mad og vine. Super god og venlig betjening og dejlig atmosfære :) Vi kommer igen og igen :)
Absolut favoritsted!
Absolut favoritsted!
Suveræn betjening, god vin og dejlig mad.
Helt klart en af mine yndlings vinbarer…
Helt klart en af mine yndlings vinbarer - fantastisk mad og vin og man får altid en rigtig god betjening. Kan virkelig kun anbefale at man ligger vejen forbi. Vi var der i torsdags, hvor vi fik dessert på huset som kompensation for en smule ventetid på maden, hvilket vi dårligt nok havde bemærket. Synes det er ret god stil.
Toto er et af mine favorit vinsteder
Toto er et af mine favorit vinsteder. De hyggelige omgivelser og super søde tjenere gør oplevelsen endnu bedre. Maden er udsøgt og stemningen er altid god. Value for money.
Maden var fantastisk
Maden var fantastisk.
De havde fået 5 stjerner, hvis tjeneren havde været bedre
Waaaauw hvilken service og …
Waaaauw hvilken service og smagsoplevelse