Jespers Torvekøkken Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 30 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange gæster følte, at maden i kantinen var utrolig ringe og uinspirerende, og de var trætte af billige råvarer, som blev gentaget uge efter uge. Der blev desuden klaget over dårlig tilberedning af kødet, som ofte var meget sejt, samt alt for små portioner og varme retter helt uden smag. Mindretallet af folk var tilfredse med leveringen til tiden, de smukke anretninger samt de velsmagende og lækre fingerfoods i hverdagen. Nogle anmeldere fremhævede også de fine vegetariske og veganske muligheder samt den gode smag og brugen af gode råvarer ved visse specifikke lejligheder.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med produkt, hvor nogle kunder fremhæver lækre fingerfoods samt... Se mere

Quality

Brugere beskriver tvetydige oplevelser med kvaliteten, hvor nogle anmeldere roser lækre anretninger og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Opdatering: Mine kollegaer og jeg har lagt mærke til, at kvaliteten af maden i den her uge har været markant bedre, end vi har set de seneste uger/måneder. Synes derfor I fortjener et par ekstra s... Se mere

Kvaliteten daler efter man har brugt frokostordningen i noget tid De lyver deres menu bedre, når de skriver basmatiris får man almindelige ris, når de skriver cheesecake får man sandkage etc. Der er... Se mere

Fik mad fra Jespers torvkøkken i dag. Der var sten i maden. Min veninde gjorde det samme og der var også sten i hendes. Ikke en rar oplevelse, kostede næsten en tand

Ret dyrt i forhold til den egentlige vare man betaler for. Det er mad på samlebånd. Eks. en "luksussandwich" til 35 kr. der er sammensat af toastbrød, ost og skinke. Seriøst? De ansatte er tilmed pæ... Se mere

1. Catering

Jespers Torvekøkken er en landsdækkende madleverandør, der hver dag serverer mad for mere end 35.000 gæster. Siden 1991 har vores udgangspunkt været det samme: Gode madoplevelser begynder med mad lavet fra bunden af gode råvarer og passionerede kokke med stolthed for deres fag. Vi driver fire frokosthuse, mere end 80 kantiner i virksomheder og på uddannelsesinstitutioner, leverer skolemad og står bag forplejningen på store venues samt professionelle og private events. Som B Corp-certificeret madleverandør arbejder vi systematisk med bæredygtighed og socialt ansvar og deler åbent viden, mål og resultater til gavn for mennesker, kunder, klima og samfund.

Under middel

Svarer typisk inden for 2 uger

Gode salater

Gode salater
Frisk grønt
Godt brød

11. januar 2024

Besvarelse fra Jespers Torvekøkken

Kære Hanne, tusind tak for de søde ord:-)
Hans - Jespers Torvekøkken

Aubergine "sild" og gravad gulerødder var alt for salte

Rigtig lækkert sprængt kalv og kylling og små burgers med svampe. Julepannacotta med ris= som en stiv risalamande uden mandler=øv
Meget god betjening/tlf. samtaler!!

29. december 2023

Besvarelse fra Jespers Torvekøkken

Kære Aase, tak for den venlige ris og ros. Det glæder os at kalv, kylling og sliders smagte samt at I blev vel betjent.
Vi gør hvad vi kan med Julepannacotta'en til næste år og ser på salten.

Du ønskes et godt nyt år
Med venlig hilsen, Hans

Super!

God service, dejlig mad og personale

18. november 2023

Besvarelse fra Jespers Torvekøkken

Tusind tak for de rare ord, Mette!
Det glæder os at I fik en god oplevelse.

Du ønskes et godt nyt år.
Med venlig hilsen, Hans

Fin dialog, men dårligt produkt.

Fin dialog, men produktet er desværre ikke pengene værd. Her er ikke tale om små fejl, men tydelig fravær af ønske om at levere et godt produkt fra ledelsens side. Det er den eneste måde produktets manglende kvalitet kan forklares. Kan ikke anbefales.

14. december 2023

Kære Michael.

Tak for din ærlige og uforbeholdne feedback. Det ærgrer os at du ikke oplever kvaliteten tilfredsstillende. Hvis du ønsker at give os en chance i fremtiden, så lad os endelig tage en dialog om din oplevelse så vi kan gøre det godt.

Studenterreceptioner

Vi har nu tre gange benyttet Jespers Torvekøkken. Alle tre gange til vores pigers studenterreceptioner. Vi har hver eneste gang været absolut tilfredse med maden, kvaliteten og den tilhørende transport. Kan anbefale på det varmeste.

23. juni 2023

Besvarelse fra Jespers Torvekøkken

Kære Kim, Tusind tak for de rosende ord og anbefalingen! Det glæder os.

Bryllup

Vi brugte Jespers torvekøkken til vores bryllup og det var en ren fornøjelse. Der var kontakt med Jesper af flere omgange som kunne få alle vores ønsker om share food og diverse besværligheder til at kunne lade sige gøre. Der var grundlæggende en virkelig fed kontakt med Jesper og han var god til hele tiden at tjekke op på om alt var som vi ønskede og ringede endda et par dage efter brylluppet og tjekkede op igen.

Helt igennem et tjekket sted som bare havde styr på deres l*** og leverede mad som alle 70 mennesker elskede

4. august 2023

Kære Nikolai

Tusind mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at I og jeres 70 gæster fik en fantastisk dag og at madden biddrog.
Jeg sørger for at give beskeden videre til Jesper.

Lige som det skal være

God kommunikation
Lækker mad - nemt at håndtere
Aftaler overholdes
Alt er faktisk lige, som det skal være. Vi har brugt dem flere gange 👍

25. november 2023

Besvarelse fra Jespers Torvekøkken

Kære Hanne, tusind tak for den fine anmeldelse.
Den glæder os.

Hans - Jespers Torvekøkken

Vi har haft den allerbedste opevelse…

Vi har haft den allerbedste opevelse både før under og efter julefrokost catering.
Venligst, fleksibelt og super kompetent personale hele vejen rundt, ej at forglemme den virkelige dejlige og velsmagende menu.
Anbefaler uden tvivl!

8. december 2023

Kære Dariana
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Jeg vil sørge for at give de rosende ord videre til vores team i Brøndby som står for events - herunder Julefrokoster.

Kanon frokostordning.

Vi har igennem de sidste 2 år haft Jespers torvekøkken som frokostordning. Vi er 30 ansatte der hver dag får gavn af en god og varieret kost.
Der er flere forskellige menuer at vælge i mellem hvor vi kører Ny gastro, og der er også mad halal og vegetar. Mad for enhver.

Maden kommer altid inden for aftalt tidsinterval.
Nemt at gå til, og vigtigst af alt så smager det godt.
Vi har ligeledes en frugtordning som også fungerer upåklageligt.

Vores medarbejdere er glade for ordningen!

15. december 2023

Kære Rune
Mange tak for den rosende anmeldelse og for at være hos os så længe.
Gældeligt at se at i benytter jer af lidt af hvert og at det smager Jer:-)
Jeg vil sørge for at give de rosende ord videre til køkkenpersonalet og logistik som arbejder benhårdt hver dag:-)

Hans Greibe Hansen

Konference i december

Kom til tiden, og det smagte rigtig godt. Var hurtige og fleksible til en stor konference - endda i en weekend i december

9. december 2023

Kære Christoffer

Tak for de rosende ord. Vi er naturligvis hårdt spændt for i december men hjælper helt sikkert. Vi er glade for at service og kvalitet var tilfredsstillende.

Med Venlig hilsen
Hans - Jespers Torvekøkken

Jeg er imod alt hvad denne virksomhed…

Jeg er imod alt hvad denne virksomhed står for. De bruger klima venligt mad som en undskyldning for at tage 40 kr for en wrap kun indeholdt kål. De frarøver studerende fra deres penge og en klam kop filterkaffe koster 18 kr.......

Aldrig nogensinde overvej at brug dette

15. november 2023

Hej Oskar

Vi er kede af at du sidder med en dårlig oplevelse.
Vi bruger mange ressourcer på at forbedre klimaaftrykket fra vores fødevare. Men vi bestræber os på at maden naturligvis skal være en god oplevelse.

Hvis du kan fortælle os lidt mere om konkret lokation og ordning I er på vil vi sætter stor pris på din feedback så vi evt. kan gå i dialog med de ansvarlige og kan forbedre vores service.

Meget gerne via e-mail på torvekoekken@torvekoekken.dk

Med venlig hilsen Hans

Skrækkelig så smålig en virksomhed

Skrækkelig så smålig en virksomhed. 5 kr. for at låne en kniv til at skære sin kage med.

14. november 2023

Kære Oliver

Vi forpagter mange kantiner, fælles for dem er at der er service til fri afbenyttelse. Ganske gratis.

I nogle af vores kantiner er det muligt at købe engangsservice til 5 kr.

I udgangspunktet ønsker vi ikke at udlåne køkkenredskaber - herunder en brødkniv.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte køkkenchefen eller øvrige personale på din lokation hvis du ønsker en videre dialog om forløbet.

Virkelig tarvelig mad.

Virkelig tarvelig mad.. det er sjasket plejehjems/fængsel mad.. virkelig tarvelig grønsager.. slattent kød med brusk.. vil jeg på ingen måde anbefalde

19. september 2023

Kære Nicolai

Det er beklageligt at høre om din skuffende oplevelse. Vores mål er altid at levere kvalitetsmad, og det ser ud til, at vi ikke levede op til dine forventninger denne gang.

Vi sætter stor pris på din feedback og ønsker at undersøge denne sag nærmere for at forbedre vores service. Hvis du har mulighed for det, vil det være til stor hjælp, hvis du enten hér eller via e-mail på torvekoekken@torvekoekken.dk kunne informere os om, hvilken kantine eller lokation, hvor oplevelsen indtraf. Dette vil gøre det muligt for at sætte ind og forbedre.

Vi værdsætter din ærlige feedback.

Stadig ikke godt

Endnu en uge er gået på plejehjemmet Lindely med ensformig trist mad.
3 gange vegetar mad, den i dag tog prisen for at være den mest triste og hvor rigtig meget blev smidt ud, fordi beboerne ikke havde lyst til st spise det
Der har været en dag med dejlig mad , tirsdag hvor det var en rigtig fin flæskesteg.
Det må strammes op nu fra Jespers Torvekøkken.

9. september 2023

Besvarelse fra Jespers Torvekøkken

Kære Elin. Jeg kan forstå på kundeservice at du har kontaktet dem. Det er vi glade for. Så kan vi lettere komme os nærmere en løsning. Det er glædeligt at tirsdagens flæskesteg var tilfredsstillende.

En tarvelig æggesandwich

En tarvelig oplevelse.
Køber en æggesandwich og til min overaskelse er der sammenlagt et halvt æg i og 5 forskellige salater.

Ringe sted…

5. september 2023

Kære Christian

Det ærgre os at høre om din skuffende oplevelse. Det er vigtigt for os at levere god mad, og det ser ud til, at vi ikke opfyldte dine forventninger denne gang.

Vi sætter pris på din feedback og vil gerne undersøge denne sag nærmere for at kunne forbedre. Hvis du har tid, vil det være en stor hjælp hvis du enten hér eller på torvekoekken@torvekoekken.dk lader os vide hvilken kantine/lokation hvor du købte æggesandwichen. Så kan vi træffe de rette foranstaltninger for at undgå lignende situationer i fremtiden.

Endnu en gang beklager vi din skuffelse, og vi sætter pris på din feedback. Vi vil gøre vores bedste for at gøre det op til dig i fremtiden.

Sublim selleribøf, og meget andet godt

Tirsdag er vegetar dag, og jeg er ellers glad for kødretter, som der også er mange gode af, men dagens selleribøf i kantinen, med mad leveret fra Jespers Torvekøkken, var sublim!
Det er svært at lave en god vegetar-delle/-bøf, så jeg tager hatten af for kokken(e?)!

22. august 2023

Besvarelse fra Jespers Torvekøkken

Hej Margrethe, det glæder os at høre. Vi nyder den konstruktive feedback og sørger for at dele med vores kollegaer.

Udvalget er egentlig ok

Udvalget er egentlig ok, men maden er smagsløst desværre….

9. maj 2023

Besvarelse fra Jespers Torvekøkken

Hej Patrik. Det er vi kede af at høre. Vil du ikke skrive til os på torvekoekken@torvekoekken.dk, og fortælle os hvor du spiser, så vi kan kigge mere ind i det. God dag. Venlig hilsen Jespers Torvekøkken.