Ikke noget for mig.
Ikke noget for mig..
Blev anbefalet Hassan Torabis klinik og havde store forventninger, der desværre på ingen måde blev indfriet..
Bliver taget imod af en kølig kvindelig assistent og vist ind i et ‘rum’, der mest af alt ligner en fler sengs stue på et hospital, hvor 3 lejer er adskilt af et forhæng. På intet tidspunkt har jeg øjenkontakt med behandleren (Hassan) - Massagen varer Max 10 min. Og er kun fokuseret skulder nakke region, til trods for at jeg oplyser at det er hele min krop der er udfordret .. Så spørger behandleren om jeg vil have akupunktur? Hvilket jeg takker ja til da jeg tænker ‘behandleren ved nok bedst’ - får sat nåle i stort set hele kroppen, med kort besked om at det virker på stress .. Derefter efterlader behandleren mig alene på briksen i 30 minutter, siger han vil kigge til mig ofte (han kigger én gang) - efter 30 minutter, hvor jeg har kunnet ligge og høre alt hvad de andre klienter, han har gang i samtidigt, siger - kommer den kølige assistent ind og tager nålene ud og siger at så kan jeg tage tøj på.
Behandleren siger kort, da jeg har betalt, at jeg skal have ny tid om en uge, kun til akupunktur, fordi som han siger ‘du har ikke nogen spændinger’ da jeg indvender og siger jeg har mange smerter i musklerne siger behandleren blot ‘ det er din hjerne der trækker dine skuldre op’ - skal lige nævnes at jeg har gået til kiropraktor og forskellige massører, der alle er enige om at jeg har voldsomme muskelspændinger, der kan lindres, men ikke kureres da spændingerne bunder i gamle voldsomme traumatiske oplevelser.
Så alt i alt en kæmpe skuffelse, der blot medførte en ubehagelig følelse efterfølgende i mig ..
Klinikken virker som en pengemaskine hvor samme behandler suser rundt mellem flere klienter på én gang, så ingen følelse af nærvær eller at blive set. Og absolut ingen privat sphere, for eksempel bliver jeg bedt om at klæde mig af for åbne persienner ud til gaden! Og kan følge med i andre klienters private samtaler under min egen behandling.
Som en side note synes jeg også det er ret groft at man skal have sit eget lagen og håndklæde med til den pris ..
13. juni 2023