Grønne & innovative på papiret
Denne virksomhed bryster sig af at være fremme i skoene angående "løsninger på samfundsmæssige problemer" og af at være grønne på alle parametre.
Men de halter gevaldigt bagefter, når det kommer til at være progressive på madfronten, for der var INTET, udover råkost, at få til dem der fravælger dyr (og deres sekreter) på tallerkenen. Jeg ringede endda i forvejen for at forhøre mig om hvad mulighederne for frokost var, hvis man er veganer og fik at vide der ingen problemer var med dét - da jeg yderligere spurgte om jeg skulle kontakte kantinen direkte fik jeg besked om at det ikke var nødvendigt.
Det burde være allemandsviden at animalske produkter belaster miljøet mere end plantebaseret kost, men det virker ikke til at have en plads på virksomhedens prioriteringsliste.
Dog kunne de godt finde ud af at nævne "overbefolkning" og "fødevaremangel" som en form for begrundelse for deres, på papiret, meget noble foretagende: at udvikle mere vedvarende energi. Med en bevidsthed om dét, skulle man tro at de evnede at gå forrest på mad-området også, men man bliver mødt af en mur af påståelighed, når man italesætter at det er vestens forbrug af ressourcer, der skaber problemerne og ikke "befolkningstallet" i sig selv.
Det er pinligt og tilnærmelsesvist uærligt!