Svindlere, det er hvad de er.
Jeg blev ringet op af chefen fra Topp Trykluft d. 21/1-14 mens jeg var ude og køre, han sagde at det var tid for service på min kompressor og de lige havde en mand i nærheden i dag, jeg spurgte om han var sikker på at det var tiden, for jeg kunne jo ikke se det da jeg ikke var på værkstedet, og han fastholdt at det var nu det skulle laves, så jeg sagde de bare kunne komme. Da jeg kom tilbage var servicemanden lige kommet, han sad og kiggede undrende på kompressoren og spurgte hvorfor jeg ville have lavet service nu, 4 mdr. for tidligt. Da blev jeg sku sur, bad ham om at checke med sit firma om han kunne give mig 30% rabat på regningen da det ville svare til den tid de var for tidligt på den, og det måtte han ikke, så jeg bad ham om at køre igen og vente med service til det var tiden.
D. 15/3 modtager jeg en regning på 462.50kr for forgæves kørsel som der står på regningen flere steder at jeg skulle have bestilt.
Den tager jeg gerne i retten, de kommer ALDRIG til at lave noget for mig eller mine kollegaer, mage til svindlere skal man lede længe efter. OG billige er de bestemt heller ikke. Sur smiley herfra.