Topbadkamer Anmeldelser

4,1

Omdat wij niet in de gelegenheid waren om ons outlet badmeubel zelf op te komen halen heeft men toch de verzending daarvan geregeld. Alles hartstikke goed en snel door Wiebe geregeld. Bedankt hiervoo... Se mere

Bestelling en betaling op de website gingen zeer vlot. Snelle levering maandag besteld, woensdag middag geleverd in België. Enigste opmerking is dat de verpakking van het artikel (niet de leveringsdoo... Se mere

Overzichtelijke website. De geleverde waskom is echt heel mooi. Snel geleverd. Verzendkosten waren wel stevig voor een vrij klein pakket wat door ‘normale’ pakketdienst geleverd word. Maar tenopzich... Se mere

1. Butik med badeværelsesudstyr

Wij zijn exclusieve dealer van maatwerk badkamer producten zoals maatwerk wastafels, maatwerk badmeubelen, maatwerk spiegels en maatwerk douchewanden. Daarnaast hebben wij een breed assortiment design producten voor uw badkamer en/of toilet.

God

Tevreden klant

Overzichtelijke website. De geleverde waskom is echt heel mooi. Snel geleverd.
Verzendkosten waren wel stevig voor een vrij klein pakket wat door ‘normale’ pakketdienst geleverd word. Maar tenopzichte van de scherpe prijs helemaal prima.

2. marts 2021

Beste,

Beste,

Wij hadden voor de eerste maal beste.
We waren aangenaam verrast!

Top service, duidelijke communicatie.

Wij raden jullie zeker aan.

11. februar 2021

Goede en snelle service

Alles hartstikke goed en snel door Wiebe geregeld. Bedankt hiervoor!

11. februar 2021

Mooie producten

Mooi product gevonden dat ik elders niet kon vinden. Wel onduidelijke communicatie over de bezorging, daar is verbetering mogelijk.

16. oktober 2019

Bestelling

Eerst kregen we een verkeerde bestelling binnen, totaal niks van ons tussen. Daarna werd beloofd dat we de volgende dag, dus vandaag, de spullen geleverd zouden krijgen. Nu de track & tracé ontvangen en het wordt nu pas over 3 dagen!!! En bij de service kunnen ze niet vertellen hoe of wat!!!!

27. juli 2019

Snelle service met verbeterpuntje voor leveringsinfo

Ik had eerst een product met levertijd 2-3 weken besteld. Moest er 2x (na 3 en 6 weken) zelf achteraan mailen om te vragen wat uiteindelijke levertijd zou zijn. Bij omruilen van het product, dezelfde dag nog verstuurd. Dus uiteindelijk een prima uitkomst. Pro-actieve communicatie over niet-voorradige producten kan dus beter.

18. juli 2019