Toolstation - Sittard Anmeldelser 151

4,5

Doctor Nolenslaan 149C, 6136 GM Sittard, NL

Verkoper in winkel was erg vriendelijk, en dacht goed mee en gaf ook eerlijk en goed advies en was kundig, ondanks dat hij jong van leeftijd was. Product was van zeer goede kwaliteit voor een prima pr... Se mere

Online aankoop is heel gemakkelijk en verloopt soepel. Ook de afspraken qua afleveren worden nagekomen. Enige jammere is dat er niet even van te voren een mailtje gestuurd wordt wanneer men arriveert.... Se mere

Lekker makkelijk bestellen en snel ophalen bij een vestiging in de buurt. De spullen zijn van prima kwaliteit. Alleen de website werkt verschrikkelijk slecht op mijn Android smartphone. Je klikt voor... Se mere

1. Værktøjsbutik
  2. Isenkræmmer

Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-

• Doctor Nolenslaan 149C, 6136 GM, Sittard, Holland

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Heb het al eens aangegeven…

Heb het al eens aangegeven…
Een product online kunnen bestellen en het is he-le-maal niet te bestellen, niet en nergens. En dan maar de klant blij maken met het slogan: bestellen, ophalen en verder met je project. Ben nu al een week bezig en nog geen fluit opgeschoten.
En dan vragen ze ook nog: we kunnen de order een week laten staan misschien komt het dan binnen? Nou, nòg langer wachten om niets. Pffffff!

26. juni 2024
Toolstation - Sittard-logo

Besvarelse fra Toolstation - Sittard

Beste meneer Stoffer,

Bedankt voor uw feedback.

Wij nemen dit dan ook uiterst serieus en zullen uw feedback gebruiken om onze processen in de toekomst te verbeteren. Wij willen u dan ook bedanken dat u de tijd heeft genomen om dit aan ons kenbaar te maken.

Met vriendelijke groet,

Toolstation

Zeer onpersoonlijke benadering door…

Zeer onpersoonlijke benadering door verkoper, uiteindelijk wel gewenste produkt gekocht. Bij verlaten zaak en als je dan na 1 minuut weer terugkomt wordt je gezien als nieuwe klant en moet je weer achteraan sluiten in de wachtrij.

14. juni 2024
Toolstation - Sittard-logo

Besvarelse fra Toolstation - Sittard

Beste meneer Porteners,

Bedankt voor uw review en feedback.

Spijtig om te lezen dat wij u niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen, en dat onze service beneden uw verwachting is geweest. Wij betreuren dit zeer. Wij zullen uw ervaring dan ook kenbaar maken bij de desbetreffende vestiging, zodat dit in de toekomst niet meer voorkomt en wij onze klanten met een tevreden gevoel naar huis laten gaan.

Onze welgemeende excuses voor het ervaren ongemak.

Met vriendelijke Groet,

Toolstation

vriendelijk en behulpzaam

Ik heb regelmatig dingen besteld, online maar ook offline, ook ben ik naar de winkel gegaan om advies te vragen en ze hebben me altijd vriendelijk en behulpzaam geholpen. Uiteindelijk hebben we mijn probleem met enkele onderdelen altijd goed kunnen oplossen.

18. maj 2024

Lekker makkelijk bestellen en snel…

Alleen de website werkt verschrikkelijk slecht op mijn Android smartphone. Je klikt voordat je er erg op heb terwijl je eigenlijk wil scrollen door de items.

7. maj 2024