Goede bediening bij tools in Apeldoorn Gezellig gesprek gehad Weten te onderdelen te liggen wat je zoekt Goede service fijn zo geholpen te worden Pluim voor jullie personeel
Lokation
Skift lokationLange Amerikaweg 69, 7332 BP Apeldoorn, NL
Wat een waardeloze ervaring was dit. Festool spul gekocht, en ipv een ervaren kennisrijk persoon was die gast enkel moeilijk aan het doen en ons n miljard andere (slechtere) oplossingen aan het verkop... Se mere
Mooie overzichtelijke catalogus waar thuis al mooi de producten uit kunt zoeken en de nummers op kunt schrijven zodat je die dan kunt afgeven bij de balie, gaat dan zeer vlot en vriendelijke medewerk... Se mere
Gemakkelijk bestellen en ophalen. Gratis parkeren eerste half uur. Nieuwe type beton boor 4 snijvlakken ipv 2. Werkt veel beter. Ik bestel hier graag.
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-
Lange Amerikaweg 69, 7332 BP, Apeldoorn, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Vriendelijk en behulpzame verkoper
Snel geholpen aan de goede slang voor de grondwaterpomp.
Sympathieke verkopers 👍
Het personeel is vriendelijk…
Het personeel is vriendelijk klantgericht en zoekt evt naar andere alternatieven.
Prijstechnisch ook goed.
Top geholpen in de zaak in Apeldoorn
Top geholpen in de zaak in Apeldoorn. Neemt echt ff de tijd.
Gewoon goed zoals het moet zijn en wat…
Gewoon goed zoals het moet zijn en wat je ervan verwacht 👍
Super behulpzaam personeel
Ik ben geholpen aan een gereedschap voor een voor mij bijzondere klus.
Goede communicatie over de voortgang
Goede communicatie over de voortgang, duidelijk als het klaar ligt.
Echt goede gasten bij toolstation
Echt goede gasten bij toolstation. Vriendelijk geholpen echt aanrader!
Super leuk en goed geholpen.
Super leuk en goed geholpen.
Goed advies van de best meneer en had zelfs de duurste niet nodig. Klus is er prima mee gelukt met de sleuvenfrees
Goed degelijk zoals alles van milwaukee
Goede hulp vanuit personeel
Lag netjes klaar toen ik ophaalde
Uiterst vriendelijk en behulpzaam…
Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Ga graag vaker!
Heet juiste artikel geleverd nav mijn…
Heet juiste artikel geleverd nav mijn omschrijving
Prima en nette snelle levering