Eerst gekeken of artikel op voorraad was en daarna gedupt…. ga ik naar de vestiging of bestel ik online en dan naar de vestiging. Laatste optie makkelijker! Aan de balie bevestiging mail laten zien en... Se mere
Lokation
Skift lokationWoonboulevard 4, 7606 JA Almelo, NL
Se, hvad kunderne siger
Ik ben zeer gelukkig met Toostation In Almelo. 3 woning renovaties van mijn kinderen. Vriendelijke en gemotiveerde mensen, zeer behulpzaam, kennis van zaken, denken mee. Veelal alles op voorraad. Bl... Se mere
Snelle levering door de optie click en collect. Over het algemeen voorraad genoeg. Grote keus in materialen en gereedschappen. Vriendelijk personeel die je snel en goed helpen. Al met al goede servi... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-
Kontaktoplysninger
Woonboulevard 4, 7606 JA, Almelo, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vriendelijk personeel en deskundig
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Ligt direct klaar in de winkel
Denk echt met de klant mee zeer…
Denk echt met de klant mee zeer behulpzaam en vriendelijk hebben hebben verstand van zaken.
goed geholpen
Kwalietijd prijs verhouding is goed
Kwalietijd prijs verhouding is goed
Personeel is altijd vriendelijk en heeft verstand van de producten die Toolstation verkoopt
Binnen de kortste keren ligt de bestelling klaar
Duidelijke website, kiezen en een paar minuten staat het al klaar.
gewenste item tegen prima prijs
snelle informatieve en gerichte hulp en gewenste item tegen prima prijs kunnen kopen.
Je wordt hier professioneel geholpen
Je wordt hier professioneel geholpen. Als je wat wilt kopen krijg je een goed advies ook al hebben ze niet overal een antwoord voor. Maar soms moet je het antwoord bij iemand anders zoeken. Dit zijn vaak bedrijven die met deze materialen werken. Dit lukt me niet bij een gamma of praxis de kennis is daar te algemeen. Desondanks hebben ze daar ook wel materialen die voldoen voor de klusser. Dus mijn advies Toolstation.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Al met al goede service.

Besvarelse fra Toolstation - Almelo
Goed en netjes geholpen
Je wordt vriendelijk ontvangen en ze…
Je wordt vriendelijk ontvangen en ze hebben kennis van zaken. Bovendien zijn de artikelen betaalbaar!!
Vakkundig en vriendelijk geholpen
Hier in Almelo wordt je nog vriendelijk en vooral vakkundig geholpen. Een schuurband kon ik gewoon per stuk kopen bij de grotere bouwmarkt gaat het al gauw per 5.
Goede service en deskundig personeel.
Het was op te halen in een winkel bij mij in de buurt. Dat was wel makkelijk. Zo kon ik ook nog iets halen wat ik nodig had. Verder vriendelijk personeel.
goed bereikbaar
Correct en goed advies
Ruim assortiment en makkelijk te…
Ruim assortiment en makkelijk te bestellen. Bestelling opgehaald in de store en daar goed ontvangen en geholpen.
Volgens verwachting alles uitstekendZowel de led tl buizen als de onderbouw…
Zowel de led tl buizen als de onderbouw daglicht keukenverlichting volgens verwachting.
Wat ik nodig had was op voorraad
Wat ik nodig had was op voorraad en ben netjes geholpen.
Ook fijn dat de winkel op zaterdag open was.
Læs mere om andre typer anmeldelser.