Er zijn veel negatieve reviews over dit bedrijf te vinden, eerlijk gezegd ben ik daarover verbaasd. Ik heb inmiddels 3 bestellingen geplaatsd en alles werd keurig en supersnel afgeleverd (binnen 2 wer... Se mere

Totaal waardeloos bedrijf, na bestel te hebben een niet bestaande track en tracé gekregen, geen enkel mogelijkheid om in contact btw komen. Allen op hun site kan je een contactformulier invullen waa... Se mere

Na het lezen van eerdere reviews had ik m'n twijfels, maar deze zijn absoluut weg nu! Op vrijdagmiddag(Black Friday) een Metabo klopboormachine besteld en dinsdag is deze al afgeleverd bij me. En da... Se mere

Tooler.eu ik heb iets besteld levertijd was 1 tot 2 werk dagen na 8 werk dagen via de site contactformulier ingevuld zodat mijn bestelling geannuleerd werdt kreeg ik antwoord is niet mogenlijk is al v... Se mere

1. Konstruktion og produktion

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Tooler, de online gereedschapswinkel. Hoge kwaliteit, lage prijzen

2,7

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Beter niets kopen/bestellen hier! Geen Levering Geen Antwoord!

Ondanks toch wat slechte reviews toch een bestelling geplaatst omdat er ook wel wat positieve reviews waren maar na een week of 2 wachten en nog niets gehoord te hebben terwijl de bestelde artikelen een levertijd van 3 a 4 dagen zouden hebben ben ik er maar eens achteraan gegaan. Helaas word mijn mail niet beantwoord en begint al snel duidelijk te worden dat ik weer bij een malafide bedrijf een bestelling heb geplaats, gelukkig was het maar €20,- om te proberen en dat geld moet je dan nog maar weer zien terug te krijgen, ik word er altijd zo moe van dan wacht je eerst een paar weken en dan komt er niets en word er niet geantwoord en dan moet je ook nog eens allemaal moeite gaan doen om je geld terug te krijgen en nog hele verhalen op trustpilot gaan zetten dus kort samengevat ik bestel hier nooit meer en ik raad iedereen af hier iets te bestellen/kopen!

12. oktober 2012

Prima bedrijf!

Ik was op zoek naar een schroefdraad reparatiesetje van het merk Volkel en kwam bij tooler.nl uit. Alhoewel ik wat huiverig was gezien een aantal slechte reviews over deze webshop, gaf het qshops keurmerk en het feit dat er een gerennommeerde groothandel (Nijhoff en ca Brill, zie ook de kvk inschrijving) achter deze webshop zit de doorslag om toch te bestellen. Voor de zekerheid vooraf nog even gebeld en er werd snel opgenomen en een deskundige medewerker zocht de gevraagde informatie snel op.

Nadeel van deze webshop is dat de site nog niet erg uitgebreid is en de productbeschrijvingen/foto's vaak zeer mager. Nu is met wat gegoogle het meeste wel te vinden, maar dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Hier is nog flink wat winst te behalen!

Vandaag is mijn bestelling na zo'n 7 dagen (inc. weekend en pasen) bezorgd. Netjes binnen de aangegeven 2-6 werkdagen dus (was niet op voorraad). Het kwam stevig verpakt in een veel te grote doos met factuur en dergelijke erbij. De bestelling was helemaal compleet, nieuw en in de verzegelde verpakking.

Ze boden al de laagste prijs, en daarbij komt dat boven de 75 euro er geen verzendkosten waren.

Al met al een zeer prettige winkelervaring en in de toekomst zal ik zeker weer kijken op tooler.nl indien ik gereedschap nodig heb! Bedankt!

16. april 2012

Ontevreden

Na jaren zaken gedaan te hebben met Tooler ging het helaas in december fout.

Bestelling geplaatst.. vooruit betaald.. en toen wachten op de levering van de producten.

Nu op 21-2-2012 hebben voor als nog geen levering van de bestelde producten van tooler mogen ontvangen.
De telefoon wordt niet opgenomen en gaat over in de voicemail.. De regelmatig verstuurde mailtjes worden niet beantwoord..

Op het net wat rondgesurft, wat niet veel meer opleverde dan deze beoordelingen site, met gemengde berichten, en de tooler.nl site welke nogsteeds intact blijkt te zijn..

Op de website van de kvk staat dat zij uit het handelsregister zijn.. dus ik raad iedereen aan deze site te mijden en niks meer te bestellen want tooler in geen goedgekeurd en erkend bedrijf meer.

21. februar 2012
Tooler-logo

Besvarelse fra Tooler

Graag willen wij met u in contact komen. Uw naam en betaling komt in ons systeem niet voor. Wilt u even goed op de contact bladzijde kijken, hier staat de juiste info op . Hierop zijn wij altijd bereikbaar. Svp maak u bekend om zo tot een spoedige oplossing te komen.

P.S. Wij zijn geen oplichters, indien het waar is wat u hier geschreven heeft dan wordt dit correct opgelost. Dus bel of mail ons!

Goede koop

Product netjes binnen de gestelde termijn ontvangen, voor mijn bestelling contact opgenomen via email werd netjes op gereageerd.

Naar mijn mening helemaal niks mis mee.

31. januar 2012