Tomskloakservice Anmeldelser 12

2,3

2,3

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Meget dårlig erfaring med dette firma

Meget dårlig erfaring med dette firma, lavede aftale med dem torsdag, de kom ikke, ringede igen fredag, de undskyldte meget og sagde de var de inden for en time, kom IGEN ikke. Et Meget utilregnelig firma jeg bestemt ikke vil anbefale nogen. Nu er det weekend, så må jo ringe til nogen andre på mandag.

8. august 2025

kan ikke anbefales

Toms kloarkservice har formået at, notere forkert navn (nårj ja det kan jo ske), glemme vores aftale (kom dagen efter), levere løsning med et stoppet afløb der kun holdt 7 uger.

Tom har tilbudt rabat på at komme ud igen.

27. februar 2025

Ja en skam at man ikke kan give minus…

Ja en skam at man ikke kan give minus stjerner til et amatør firma som dette…
De var ude på en rotteskade for 2 år siden og lavede ca 70cm kloakrør til en pris på ca 24.000 kr…
Her i efteråret var den så gal igen med rotter, hvor de kommer ud og reparerer det de lavede for 2 år siden….påstår så at de har lavet en strømpeforing og sender faktura både på spuling, kameraundersøgelse og strømpeforing…. Uden at undersøge ordentligt hvad der rigtigt var galt…..har rykket dem mange gange uden held til at få ordentlig forklaring på hvad de havde lavet og hvorfor…suk…
En ny kloakmester der nu lige har udbedret skaden, fandt ikke mindre end 3 huller efter rotter i rørerne..
Kan på ingen måde anbefalede Tom’s kloak “ service”….
0 stjerner herfra…..

1. december 2023

Ringede om morgen kl 7, da et køkkenafløb var tilstoppet. De lovede at komme i løbet af dagen , og ville ringe 30 min før ankomst. ingede 5 min før og kom.
Høflig ung mand. Alt blev ordnet til min fulde tilfredshed. Ordnet alt på en time.

7. september 2022

Spulet og tv-inspiceret dræn

Opgaven var at få spulet dræn og lavet tv-inspektion, da vi ikke vidste, hvor drænet lå, hvor langt det var, hvor fyldt med jord det var osv.

Mændene kom til tiden (endda før tid), de spildte ikke tiden, og jeg blevet taget med under hele udførslen, så jeg vidste, hvad der skete, og hvad de kunne se.

Under tv-inspektion fik jeg præcist af vide, hvor problemet i rørene lå, og jeg fik også rådgivningen omkring, hvordan jeg selv kunne reparere drænet, og hvordan - og med hvilke rør - jeg kunne lave et sidedræn for at øge drænet på et særligt kritisk område i græsplænen.

Fuldt igennem god oplevelse.

24. marts 2022

Det startede lovende, men endte lidt skuffende.

Skulle have fjernet gammel kloakledning og erstattes med ny. Bedte om en samlet pris og kloakmesteren sagde ca. 1500,- det var så åbenbart kun materialer der kostede det. Der blev så lige faktureret 5 timer - 2 af dem var kørsel trods de ligger 10 min kørsel herfra.
Har ikke noget imod at betale for at det bliver lavet, men synes godt at man kan oplyse tilbuddet inkl. timer.
Det er flot udført arbejde og god oprydning, men lidt ærgerlig over tilbudsfasen samt lige lidt rigeligt med kørsel til 385,- pr time excl. Moms.

21. april 2021

Håndværk i topklasse.

Håndværk i topklasse.
Jeg betragter udvalgte anmeldelser herinde som værende opdigtede og ment som konkurrenceforvridning. Dette baserer jeg på min egen suveræne oplevelse hos Tom´s Kloakservice..
Min oplevelse:
Jeg havde kommunen på nakken pga. en ødelagt brønd i haven. Da jeg endelig tog mig sammen og fik ringet - heldigvis til Tom´s Kloakservice, havde jeg en tid i løbet af et par dage, samt en fair pris, endda skudt en smule over det endelige resultat. Jeg købte for flere kroner stumper, uden at kunne løse det selv, end slutprisen lød på for 2 mand, tømning af brønd, samt specialsmedet element monteret. Nu smiler kommunen igen og jeg vil fremover varmt anbefale andre at ringe hertil. Tak Tom!

4. juli 2018

Meget dårlig oplevelse hvor ejeren ikke holder hvad han holder

Jeg betaler en regning på 993,85 til dem for rensning af kloak. De kommer efterfølgende igen og finder ud af at de har kigget forkert og at kloakproblemet skyldes Næstved kommune og de få dem til at betale for regning. Jeg kontakter bagefter 20 gang ejeren for at få mine penge tilbage da jeg ikke mener at jeg skul betale for noget hvor de ikke har kigget godt efter og hvor Næsyved kommune betalt til dem da det tilstoppningen skuldes dem. Ejeren oplyser hver gang at han kigger på et og vender tilbage. Nu er det to år siden og selv om jeg har rykker 20 gang i læbet af de 1,5, så har jeg stadigvæk ikke modtaget mine penge og heller ikke en oprigning fra Tom's kloak.
Det kalder man snyd!!!!

7. november 2016