Hej Lissi,
Tak for din henvendelse. Kvalitet er et af de vigtigste parametre i vores produktion af væksthusgrøntsager, så det er vi meget seriøse omkring. Lige fra udvælgelse af de enkelte sorters karakteristika ift. sødme/syre, planternes trivsel og vores håndtering fra stikling til jeres køkkener, så vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke har været positiv.
Hvis du stadig har emballagen og folie, hvorpå der er tiltrykt et såkaldt LOT nr., så er du meget velkommen til at sende det til os. Vi tager daglige referenceprøver ift. holdbarhed, smag og konsistens, og har referencer liggende 2 - 3 uger tilbage, så vi vil kunne spore den og blive klogere på det produkt, du refererer til.
Vi er en transparent virksomhed, så du er også velkommen til at besøge os og se vores produktion. Jeg er ikke klar over, hvor I landet du befinder dig, men hvis du har mod på at tage turen til Fyn, sætter vi tid af til det.
Vi er glade for alle henvendelser, men holder selvfølgelig mest af alle de positive henvendelser, og dem får vi heldigvis mange af. Vi håber, at din oplevelse også vil være flere stjerner værd en dag.
Med venlig hilsen K&A