Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Recentelijk was ons Tomado-wasrek omgewaaid met als gevolg dat er van alles afgebroken was. Balen natuurlijk en de eerste gedachte was: nieuw wasrek dan maar. Per toeval ontdekte ik op de website van... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Klacht ingediend over de verzendwijze van dit bedrijf. Na 8 dagen zelf maar gevraagd of er nog reactie komt. Willen dus uiteindelijk niet met een oplossing komen en sturen je van het kastje naar de... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte ervaring met tafelgrill TGC4001S. Tot tweemaal toe moeten retourneren omdat, na enkele maken gebruikt te hebben, deze niet meer heet werden. Ga er achteraan om deze aankoop ongedaan te maken.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze honden liepen het droogrek om waardoor twee kunststof verbindingsstukken braken. Binnen 2 dagen na eerste contact nieuwe onderdelen ontvangen mét twee kauwkluifjes voor de honden. Dat is nog eens... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Engrossalg af husholdsningsartikler

Skrevet af virksomheden

Tomado is een Nederlands bedrijf in 1923 opgericht door de broers van der Togt in Dordrecht. Wat begon met de productie van simpele haken mondde uit in een uitgebreide collectie van huishoudelijke artikelen vervaardigd uit staaldraad; onderzetters, zeven en aardappelstampers. Begin jaren 50 kwamen er ook afdruip- en droogrekken, een snelkookpan en in 1958 het bekende boekenrek. Dit boekenrek maakt sinds 2019 onderdeel uit van de vaste collectie van het Stedelijk Museum in Amsterdam. Midden jaren tachtig gaat Tomado een samenwerken met het Zwitserse Metaltex. Vandaag de dag verzorgt Tomado nog altijd producten die het huishouden eenvoudiger en plezieriger maken. En met 100 jaar ervaring is Tomado met recht het symbool van het nieuwe huishouden. In elk huis hoort Tomado thuis.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 93 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

FALSE ADVERTISING - BAD CUSTOMER SERVICE

Worst customer service ever, I ordered a freezer and it never arrived after 3 weeks. They are blaming DHL for it, but it's impossible to contact them and Tomado is not doing anything to fix the problem.
On their website they clearly specify - DELIVERY NEXT DAY, which is totally a big lie.
They have false advertising on the website.
I didn't even get to test their product and I already have isssues with it so this says a lot about the company.

5. december 2024

Dear Bogdan,

Sorry to hear you have a bad experience. Since this is the Tomado page of non-electrical items, your review is not placed nor visible for the responsables. Could you call 0885422288 or send your message to support@tomado.com? Please replace this review. Thank you in advance, Tomado.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Magnetron TMS 2003w

Het gaat om een magnetron type
TMS2003w
Doos opengemaakt zat een kleine deuk in de hoek van de magnetron
Ach dat kan geen veel kwaad
Bij openen deur van magnetron zit een soort kartonnetje wilde het verwijderen maar toch even de handleiding gelezen daar staat dat je het moet laten zitten iets voor magnetron straling beter te verdelen of zo
Dat maar laten zitten
Voor de rest simpel eenvoudig apparaat
Geen toeters of bellen doet wat het moet doen duidelijke handleiding en niet al te zwaar
Ben er tevreden mee

26. november 2024

Compliment tomado klantenservice

Na mijn slechte review over de tomado wokpan waar de bodem van losliet, nam de klantenservice direct contact met mij op.
Resultaat: ik moet een nieuwe wokpan kopen en krijg mijn geld terug als ik die kassa bon opstuur. Ook krijg ik een toelichting over het gebruik van de pan op inductie (geen idee of dat de oorzaak is geweest 🙄 maar goed)

Dus .... compliment voor de klantenservice van tomado! Daar kunnen heel wat bedrijven iets van leren!

Alleen is helaas de wokpan op dit moment niet leverbaar dus kan ik geen bon opsturen.

16. oktober 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb 2 weken geleden een mail…

Ik heb 2 weken geleden een mail gekregen dat het bevestigt is van de bestelling. Precies een week geleden heb ik een mail gestuurd hoe het komt dat ik de bestelling nog niet gekregen heb, nog altijd geen antwoord op de mail gekregen! Jullie service is NIET goed

Dat is nu te laat. Ik heb altijd achteraf betaald na dat mijn bestelling al gekregen heb. Maar bij jullie is dat anders. Ik moet eerst betalen. Aangezien jullie niet echt goeie reactie hebben hier op jullie reviews. Twijfel ik aan jullie. Materiaal beschadigd zijn, pakket was niet geleverd, niet willen terug betalen...nu wil je een reactie en dit is mijn reactie. De reactie dat ik gestuurd heb is 11/09/24 en wat zijn we nu? 28/10/24. Amai jullie komen laat. Dat is niet zeker niet goed! Zorgt dat de klanten met Klarna kan betalen(achteraf betalen). Dan gaan de klanten meer vertrouwen hebben in jullie website! Dat is een tip dat kan geven!

11. september 2024

Besvarelse fra Tomado - Metaltex

Beste mevrouw Coene, dat willen we graag met u oplossen. Kunt u ons meer vertellen over uw bestelling? Graag met een bestelnummer en waar u het gekocht heeft bijvoorbeeld. Dit kunt u ons sturen op info@tomado.nl. U kunt ook even bellen op 0162428640. Alvast bedankt, vriendelijke groet Tomado

28-10-2024:
Beste mevrouw Coene, kunt u hier nog op terug komen? Alvast bedankt, Tomado

29-10-2024:

Beste mevrouw Coene, bedankt voor uw reactie. Er wordt iets meer duidelijk, maar alsnog ben u bij ons verkeerd. U heeft uw reactie geplaatst bij Tomado.nl maar het gaat bij u hoogstwaarschijnlijk om een bestelling via Tomado.com, de Tomado producten met een stekker.
De review wordt door hen nu niet gezien, dat zou zonde zijn want ze kunnen vast iets met uw feedback. U kunt contact met hen opnemen via 0885422288 of via support@tomado.com.
Zou u de review willen verplaatsen naar de juiste website? Dat zouden wij enorm waarderen. Vriendelijke groet, Tomado(.nl)

Koelkast met deuk gekregen

Koelkast met deuk gekregen. Koelkast terug gestuurd. Nieuwe Koelkast niet geleverd en willen mijn geld niet terug geven. Houden mij aan een lijntje terwijl ik die Koelkast niet meer wil. Ik wil mijn geld terug zodat ik een andere kan gaan kopen.
Koop nooit via webshop albert heijn iets van tomado. Ben al 10 dagen hiermee bezig!!

13. august 2024

Besvarelse fra Tomado - Metaltex

Beste mevrouw Angel Rotterdam, wat vervelend dat de koelkast met deuk is geleverd. Het beste kunt u contact opnemen met Tomado.com via 0885422288 of via support@tomado.com. Zij hebben ook een eigen Trustpilot pagina (tomado.com). Deze review is nu bij Tomado.nl geplaatst, wij verkopen geen elektrische Tomado artikelen maar droogrekken en koekenpannen. Zou u zo vriendelijk willen zijn de review te verplaatsen naar de juiste pagina? Alvast bedankt. Vriendelijke groet, Tomado

Inductie beschadigd

Gloednieuwe Inductie plaat beschadigd door de pan Tomado Superior braadpan XL. Pan zelf is ook beschadigd. Wees gewaarschuwd.

9. august 2024

Besvarelse fra Tomado - Metaltex

Beste Lizxoz, wat vervelend dat uw plaat beschadigd is geraakt! We ontvangen graag meer informatie over uw schade en koekenpan in de vorm van enkele foto's. Kunt u die naar ons mailen op info@tomado.nl? Dan kijken we samen naar een oplossing.
Alvast bedankt. Vriendelijke groet, Tomado

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een onderdeel van onze droogtoren is helaas defect geraakt. We hebben deze droogtoren in februari 2022 aangeschaft.

Na het melden van het probleem bij Tomado, ontvingen we snel een vervangend onderdeel, gedekt door de 5-jarige fabrieksgarantie.

Top service!

10. juni 2024

Besvarelse fra Tomado - Metaltex

Bedankt voor uw goede review!

Super service

Super service; snel geleverd; rek kan weer jaren mee

14. august 2024

Bedankt Sjaak!

lekke koelkast

tomado verkoopt tegenwoordig ook koelkasten via mediamarkt
vanaf het begin is mijn koelkast lek, gewoon een plas water er onder.
met heel veel moeite zover gekregen dat ik mijn geld terug zou krijgen, Mediamarkt heeft het ook direkt overgemaakt.
tomado dacht dat ik de koelkast bij een pakket afhaalpunt of automaat zou kunnen afleveren, dit is gewoon onmogelijk
met veel moeite toch thuis op kunnen laten halen door dhl
klantenservice is zwaar onder de maat
nee, nooit meer een tomado koelkast

29. juli 2024

Besvarelse fra Tomado - Metaltex

Beste heer Maas, wat vervelend dat de koelkast lekt. het beste kunt u contact opnemen met Tomado.com via 0885422288 of via support@tomado.com. Zij hebben ook een eigen Trustpilot pagina (tomado.com). Deze review is nu bij Tomado.nl geplaatst, wij verkopen droogrekken en koekenpannen. Zou u zo vriendelijk willen zijn de review te verplaatsen? Alvast bedankt.

Meest simpele magnetron gekocht

Meest simpele magnetron gekocht. Dank hij is niet slim of wat voor gedonder je kunt verzinnen voor zo iets simpels. Afijn. Ding maakt mijn eten warm binnen de tijd die het krijgt. Kan samsung met hun slimme(DOMME!)producten nog wat van leren 3 maanden defect 😂😂😂. Dank nu gaan we voor minimaal 10 levensjaren.

10. juli 2024

Besvarelse fra Tomado - Metaltex

Beste John, bedankt voor de review. Deze dient u bij Tomado.com te plaatsen, aangezien Tomado.nl van de niet-elektrische artikelen is.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bij mediamarkt een magnetron besteld…

Bij mediamarkt een magnetron besteld van Tomado een week geleden.
Dhl heeft het ding nu twee keer teruggestuurd omdat het adres niet goed ingevuld is bij Tomado zegt Mediamarkt. Mediamarkt stuurt me naar Tomado, Tomado stuurt me naar DHL, DHL stuurt me weer naar Tomado enz.
In wat voor land leven we?

Klacht ingediend bij Tomado, krijg ik een slap e mailtje terug van dat het heel vervelend is en dat het adres bij hun juist in het systeem staat en de vraag of ze een nieuwe moeten sturen. Ik vraag me af of het artikel wel bij hun terug komt of dat het al onderweg naar Oost Europa is.

Heb na contact maar een nieuwe laten sturen, dit keer met het goede adres erop volgens Tomado. Schets mijn verbazing, heeft DHL voor de tweede keer het weer teruggestuurd en zitten we nog steeds te wachten op het pakket. Nu maar het geld teruggevraagd wat we de volgende dag terug hadden, dat dan weer wel. Veel succes met jullie business.

Zie laatste reactie van Tomado.nl of tomado.com hieronder.
Van het kastje naar de muur heet dat.

Ik ga toch echt dit niet verplaatsen naar ergens anders, dat doen jullie zelf maar, dat weten jullie veel beter toch?

15. juli 2024

Besvarelse fra Tomado - Metaltex

Geachte mevrouw Joana Rosa, wat vervelend dat het adres niet goed verwerkt is. Dit lijkt ons niet de bedoeling.
Helaas kunnen wij u niet helpen, u heeft uw review namelijk geplaatst bij Tomado.nl en niet bij Tomado.com (https://nl.trustpilot.com/review/tomado.com) van de elektrische artikelen.
Wilt u de review aub verplaatsen?
Dit zouden wij waarderen. Alvast bedankt, Tomado (niet elektrisch).

19-7-2024:
Het is voor u erg vervelend dat het pakket verkeerd danwel niet bezorgd werd door een verkeerd adres. Tomado.com heeft het zo te lezen inmiddels opgelost.

Het is uw goed recht om te klagen, maar graag wel op de juiste plaats. Kunt u hier aub even naar kijken?

29-7-2024: Uw review staat nog steeds verkeerd geplaatst.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Tomado wok en hapjespan met beschadigde bodem

Aangezien ik ging koken op inductie, in oktober 2023 een wokpan en hapjespan van Tomado gekocht bij de Action. Pannen zijn prettig in gebruik maar de bodem is bij beide behoorlijk beschadigd. Aan de buitenkant zien ze er nog uit als nieuw. Na ruim een half jaar al nieuwe pannen aanschaffen....

29. maj 2024

Besvarelse fra Tomado - Metaltex

Geachte mevrouw Slootbakker, wat vervelend dat uw pannen niet naar behoren meer zijn. Kunt u ons mailen op info@tomado.nl met foto's? Alvast bedankt.

Update 16-7: Beste mevrouw Slootbakker, helaas hebben we uw foto's nog niet ontvangen. Kunt u ze nog sturen? Vriendelijke groet, Tomado

Update 29-7: Beste mevrouw Slootbakker, helaas hebben we uw foto's nog niet ontvangen. Kunt u ze nog sturen? Vriendelijke groet, Tomado

Tomado onderdelen droogtoren

Fijn dat je voor een degelijke Tomado Ciclone droogtoren waar een hoekstukje van brak nog gewoon vervangende onderdelen kunt bestellen. Kwestie van een mailtje, betaalinstructie en een dag later in huis. Topservice !

3. maj 2024

Besvarelse fra Tomado - Metaltex

Bedankt voor uw mooie bericht!

Ouderwetse service

Recent twee keer contact gehad met Tomado over een onderdeel van een droogtoren.
Beide keren razendsnel geholpen; de volgende dag al per post het onderdeel ontvangen.
Perfecte communicatie : uiterst vriendelijk en deskundig.
Kortom geweldige service

30. april 2024

Besvarelse fra Tomado - Metaltex

Goed om te horen dat u tevreden bent!

Slechte service

Slechte service. Airfryer besteld, beschadigd ontvangen en ze willen geen compensatie geven. Als je iets niet kan tillen, niet bestellen. Ze denken niet mee en je moet het zelf maar oplossen ook al sturen hun iets wat beschadigd is

6. maj 2024

Besvarelse fra Tomado - Metaltex

Geachte mevrouw Wiersma, vervelend dat uw heteluchtfriteuse beschadigd is. Helaas kunnen wij u niet helpen, we willen u erop wijzen dat deze Trustpilot pagina van de niet-elektrische Tomado artikelen is zoals droogrekken en strijktafels. De juiste pagina is die van Tomado.com. U kunt hen ook bereiken via support@tomado.com. Kunt u de review hier verwijderen? Alvast bedankt.

Perfecte klantenservice

De klantenservice van Tomado verdient vijf sterren. Nadat mijn melkopschuimer vlak na de verlopen garantietermijn stuk ging stuurde ik een berichtje hierover. Vrijwel direct antwoord: ik kon het product gratis opsturen ter beoordeling. Direct nadat zij het apparaat hadden ontvangen kreeg ik antwoord en nog dezelfde dag is er gratis een nieuwe opgestuurd! En het is nog een heel fijne melkopschuimer ook:-)

26. februar 2024

Besvarelse fra Tomado - Metaltex

Beste Bastienne, bedankt voor de review. Deze dient u bij Tomado.com te plaatsen, aangezien Tomado.nl van de niet-elektrische artikelen is.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een geweldige water koker en dat…

Wat een geweldige water koker en dat voor die prijs

4. januar 2024

Besvarelse fra Tomado - Metaltex

Beste meneer Bot, bedankt voor de review. Deze dient u bij Tomado.com te plaatsen, aangezien Tomado.nl van de niet-elektrische artikelen is.

Læs mere om andre typer anmeldelser.