Det tager f*cķîng altid "100 år" når min pakke fra temu skal igennem ved jer og afhentes fra jer. Jeg ved ikke om det er jer problemet ligger hos, med i ikke har nok afhentninger pr. dag fra fragtfirm... Se mere
Told og Skat er de værste Underslæbere i landet. Danske befolkning er verdens mest uvidne og naive mennesker på jorden, og det er derfor danskerne påstår "de er den lykkeligste befolkning" To... Se mere
Absolutly snyderi under loven. De holdt på varen som afsender allerede betalt i fuld beløb med alt told og skat. Her igen uden at de respektere eller tage all betalinger i fuld i betragtning,plyndrer... Se mere
Ebay håndterer normalt importtold når man handler uden for EU, men af en eller anden grund er det gået galt for en af mine pakker. Måske fordi jeg fik sælger til at slå 2 køb af 67 og 59kr s... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Toldstyrelsens opgave er at gøre det nemt for borgere og virksomheder at betale told og at sikre landet imod ulovlig indførsel af narkotika og våben eller sundhedsskadelige varer. Vi er tilstede ved landets toldgrænser, hvor vi udfører effektive toldko...
Danmark
- www.toldst.dk
Hvorfor skal det ???
Hvorfor skal det tage op til ½ år at få refunderet told og skat for en forkert opmærket pakke?
Hvorfor skal det tage ca 3 uger at overføre pengene efter i har besluttet at tilbageføre pengene?
Hvorfor overføres pengene ikke til kunden, men til Transportøren, så man efterfølgende skal bede dem om pengene?
Hvorfor er det så svært at kontakte jeg og hvorfor er der kun 1 der kan besvare henvendelser på en specifik sag.
Der er godt nok plads til forbedringer og den ligegyldighed man oplever når man endelig får fat i jer var det eneste der manglede for at få mig til at skrive denne anmeldelse.
Fik en pakke sendt fra USA
Fik en pakke sendt fra USA. Ender i tolden, fint nok, men får aldrig nogen seddel om, den er ankommet. Pakke bliver sendt tilbage, men jeg er ikke blevet fortalt hvorfor. Tag jer sammen!
160kr ekspeditionsgebyr
87kr i import moms...
160kr i ekspeditionsgebyr!!!!!
Hold kæft, i er sindssyge i skallen....
Absurd bureaukrati
Selvangivelse af told og moms fremkommer absurd kompliceret for det almindelig hverdagsmenneske der bare gerne vil spare 160 kroner. Det kunne gøres en del mere tilgængeligt for privatpersoner, men det ville jo ikke være i toldstyrelsens bedste interesse.
Træt af jeres bureaukrati.
Er så træt af at skulle betale told 2…
Er så træt af at skulle betale told 2 gange.
Simpelthen ufatteligt, at det er så svært.
At komme i kontakt med jer, er umuligt.
Man kan ikke engang få frigivet sin pakke på hjemmesiden, næ nej betale ved kasse 1 eller lad varen gå retur.
De nye regler er til at lukke op og sk...... I.
Ikke i orden
160 kr. i ekspeditionsgebyr til Post Nord er da groft tyveri! Det er godt nok ikke i orden.
Jeg er træt
Jeg er træt! 3 pakker fra UK på en måned blokeret i tolden. Hænger i kø, og ja, de skal nok se på det. Får langt om længe frigivet 2 pakker, og den 3.får jeg endelig en faktura på, men pakken kan så ikke findes på track. Det er altså ikke særlig imponerende. I må simpelthen få styr på jeres systemer.
Tyveri og bedrag!!
34kr for told er overkommeligt!!
Men 160kr for ekspeditions gebyr er ikke i orden!!! Ønsker i ikke at Danmark skal gøre det godt hvad angår import og eksport??!!
PostNord burde slukkes ned
PostNord burde slukkes ned. Det er 5 uger siden min pakke ankom fra England til DK og PostNord har stadig tilbagebeholdt min pakke. Jeg har kontaktede dem mange gang at det haster meget og jeg har virkelig brug for min pakke, men de har stadig ikke engang kigget på min sag endnu og kommer med tåbelig undskyldninger . Ingen forståelse og forfærdelig service.
Til grin
Til grin. Skam jer postnord, håber i kvæles i mine 160 kr.
Umulig at få fat på
Umulig at få fat på. Efter 3 opkald med trainies og 2 mails uden svar mister jeg min pakke fra en Hollandsk ven. Da post nord mener pakken er fra Kina, og det er en potentiel virksomhed jeg har købt fra? Jeg oplyser dokumentation på privat sælgers adresse fra Holland og alligevel smider de told og gebyr og ignorere mig fuldstændig. .. nu har jeg så endnu en privat pakke fra Polen som er røget i samme tur blot 2 uger senere. Igen købt af privat person i Polen og pakken har altså aldrig befundet sig i Kina. Igen med dokumentation og invoice af indhold men ingen hjælp.
Man bliver så vred fordi det er totalt uretfærdigt. Havde jeg købt en vare uden for EU havde jeg gerne betalt. Men inden for EU og i smider alt i tolden er simpelthen uretfærdigt.
DÅRLIGT
Jeg har bestilt en hættetrøje fra USA og skal betale told. Det har jeg helt fint med, men når jeg så skal til at betale, virker hjemmesiden ikke. Har prøvet i flere dage at betale og hjemmesiden gider stadig ikke at få mig til det. Har kontaktet deres kundeservice flere gange, og de har slet ikke hjulpet. Jeg har både skrevet og ringet til dem og overmorgen er det sidste dag til at kunne betale for told. Jeg er virkelig ked af, at jeg ikke kan betale for det og få det jeg har bestilt ;(
Meget dårlig døvevenlig serivce!!
Meget dårlig døvevenlig serivce!!! umulig at finde email eller chat med toldstyrelsen når jeg vil spørge om noget vigtigt.
Ødelagte mine vare ved at åbne pakken…
Ødelagte mine vare ved at åbne pakken med kniv
Ødelagte vare
Toldstyrelsen har haft min pakke til kontrol. Under kontrollen har de ødelagt emballagen på fødevare og istedet for at kontakte mig for at finde en løsning har de valgt at sende varen videre til modtager(mig).
Jeg har været i kontakt med både Toldstyrelsen og Post nord flere gange under en måneds lang "toldbehandling" hvor de har haft mulighed for at planlægge erstatning.
Endnu en uduelig offentlig instans
Jeg er med på man vil stoppe strømmen…
Jeg er med på man vil stoppe strømmen af billige varer fra Kina... Men man bliver nød til at lave nogen undtagelser for de lande, der fysisk er en del af det europæiske kontinent!! Men ikke en del af EU..
Fordi det er så vanvittigt svært nogen gange lige at lure om pakken lige skulle være sendt fra en af disse!!
Jeg synes helt klart at man fra Post Nord skal fraskrive de 160r fra disse lande..
Det en ommer
Brexit-told på forsendelser??
Jeg mener da ikke at Brexit skulle betyde at der skulle afgift på forsendelser fra England, men åbenbart har Toldstyrelsens forstyrrede medarbejdere fundet på at pålægge en reservedelsforsendelse til 500 kr derfra 60 kr. i told, og så skal PostNords endnu mere forstyrrede medarbejdere have 160 kr for at opkræve det. De er åbenbart lige så ineffektive og højt ukvalificerede som Toldstyrelsens forstyrrede medarbejdere! Det er ganske elendigt på et højt plan!
En manglende toldafgift sat til 2 kr
En manglende toldafgift sat til 2 kr. bliver til 162 kr. efter postnord tager deres bid af kagen. Uhørt....
Hvorfor sætter de ikke bare skatten op…
Hvorfor sætter de ikke bare skatten op til 90% går jo alligevel kun ud på og rive resterne af danskernes penge. De mangler bare en afgift på og trække vejret, eller gå på toilettet, ellers tror jeg snart de har været hele vejen rundt.
3 mil. Danskere menes og få den samme regning på 160kr for og få sin pakke.
3 millioner x 160 kr =
480.000.000 DKK
Mon dog ikke de får råd til firmafesten igen i år.
Klamt klamt klamt
Det er den mest platte regel at man…
Det er den mest platte regel at man skal betale 160kr for at modtage en lille varer der koster 10 fra kina jeg kommer aldrig til at bestil noget mere. Føj siger jeg bare i må skammer jer..