De score zou 5* kunnen zijn, maar ik kreeg een boemboe roedjak die een houdbaarheidsdatum heeft van slechts 2 maanden. Dat vind ik niet 'netjes' want als ik dit als voorraad heb willen houden, was dat... Se mere
Heel vriendelijke verkopper was iets fout gegaan met de post die beste verkopper heeft er meteen werk van gemaakt en belde ernaa nog terug dat het paketje eraan komt .top verkopper echte aanrader
Bago ako maging suki nila nakailan search na ako ng mga pinoy store and over price un iba. Gusto ko ung quality ng packaging nila very safe ung items and nakakatuwa meron freebies and letter. Mabilis... Se mere
Het assortiment is breed genoeg om eruit te kiezen. Maar de service vind ik belangrijker. En bij Toko4All is deze altijd op en top geweest; zeer goede communicatie, snelle levertijden, heel klantvrie... Se mere
Webshop met Aziatische producten food & non-food. Groot assortiment Filipijnse en Indonesische producten maar ook Amerikaanse producten behoren tot ons assortiment. Levering door heel europa.
Linnewever 12, 2292jh, Wateringen, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Been a customer since time immemorial, a trusted supplier and shop, never had issues at all. Service is efficient, packaging of items is well organized and delivery has always been smooth. Rowena is such a good-natured, professional and friendly business owner.

Besvarelse fra Toko 4 All
Product Gula Aren was niet op voorraad op de website. Heb hierover telefonisch gebeld. De dame die ik heb gesproken heeft het speciaal voor mij besteld. Zodra het op voorraad was ben ik telefonisch op de hoogte gesteld. Echt top service! Een tip voor klanten die wadjik maken over het procuct. De Gula Aren geeft de kleefrijst een mooie donkere kleur en de smaak is uitstekend.

Besvarelse fra Toko 4 All
I made a request and they did more than they should have. Best customer service 👍

Besvarelse fra Toko 4 All
Aan de ene kant heel goed dat er een vervangend artikel is toegevoegd aan de andere kant had ik liever een keuze gehad. Echter snap ik de aktie van Toko 4 All wel en ben ik niet ontevreden. Alles zat keurig verpakt.

Besvarelse fra Toko 4 All
S OCHTENDS BESTELD EN S MIDDAGS GENIETEN VAN HEERLIJK MANGO IJS.
BEDANKT RENE 👍

Besvarelse fra Toko 4 All
Besteld voor de tweede keer, dit keer laten thuisbezorgen. Helemaal prima gegaan. Goede producten.

Besvarelse fra Toko 4 All
Goede en fijne comunicatie goed verpakt en snel geleverd.
Kwam goed bevroren aan en waren heerlijk

Vriendelijke eigenaren.
Uitgebreid assortiment.
Berijd net dat beetje meer te doen voor de kant, en denken mee.
Zeer tevreden.

Besvarelse fra Toko 4 All
Snelle levering en alle producten zoals vermeld op de website. Hopelijk komt er nog een goedkopere wijze van verzending (zoals een ophaalpunt), dan kan ik vaker bestellen. Ik kan voorlopig even vooruit met mijn Ube-verslaving.

Besvarelse fra Toko 4 All
The best Philippinne shop in region!! Love ko to!

Besvarelse fra Toko 4 All
Snelle service, goed verpakt, ruim assortiment van producten die elders lastig te verkrijgen zijn, dus top! Ze hebben Indonesische kruiden in grootverpakking bijvoorbeeld en verkopen merk kokos dat uit supermarkten is verdwenen.

Besvarelse fra Toko 4 All
Goede prijs kwaliteit. Snelle service en producten waren goed ingepakt ivm verzending. Ik had een tjobék besteld en is heel aangekomen.