Jeg har shoppet tog hos Togcenteret siden starten på Gentoftegade. Sortimentet er enormt, betjeningen kompetent og leveringen relativ hurtig. Der er også et godt udvalg af brugte varer til en god... Se mere

2,6

Under middel

SVAR NU :-)

Hejsa.
Elsker at komme I jeres butik :-), få god vejledning og handle tog og byggesæt.
MEN hvorfor svarer I ikke på telefon eller mail.
Jeg har en "sag" liggende helt tilbage til august sidste år, som endnu ikke er ordnet.
Jeg har et par gange købt andetsteds, da de tog telefonen og oplyste, at de havde de pgl. lokomotiver på lager.
Sikker på at I ville få et større salg, hvis I svarede.
God dag :-)

27. marts 2026

Fedt sted

Fedt sted, find det du mangler. De har forstand på det De handler med. Jeg kommer der tit og aldrig blevet skuffet.

7. februar 2026

Sindsyg dårlig service og de svare ikke…

Sindsyg dårlig service og de svare ikke på hverken telefon eller Mail så skulle du gøre den store fejltagelse og købe noget her skal du vide måske kommer det måske gør det ikke der er ihvertfald ingen kontakt så dem skal du holde dig langt væk fra

1. januar 2026

PAS PÅ! ved køb fra webshoppen

Pas på med at købe vare fra denne butiks webshop. Virksomheden overholder ikke egne regler eller de lovpligtige rettigheder vi har som forbruger omkring retur af varer købt på nettet indenfor 14 dage. Har returneret en vare den 14. november 2025, men har stadig ikke modtaget pengene retur på den returnerede vare, som virksomheden kvitterede for afhentet/modtaget den den 21. november 2025. Har skrevet flere mails og prøvet telefonisk. Har stort set intet hørt på mine mange henvendelser. Er normalt en tålmodig forbruger, men dette virker ikke som en seriøs forretningsmodel, der er passende for en virksomhed som sælger varer på nettet og derfor skal overholde gældende forbrugerrettigheder. Jeg vil gå videre med sagen, så pengene kan returneres. Jeg har endda forslået Togcenter Gentofte 2 løsningsmuligheder på sagen, da jeg kan mærke at man ikke bliver taget seriøs som internetkunde i denne webshop, nemlig at Togcenter Gentofte enten udbetaler pengene straks til min konto (som jeg har lovkrav på) eller virksomheden returnerer den tilbagesendte vare til mig igen. Har stadig intet hørt, selvom jeg ved lov har krav på en tilbagebetaling (kreditering). Jeg vil efter indsigelsen af den manglende tilbagebetaling (kreditering) overfor min bank overveje at gå skridtet videre med en politianmeldelse, da den tilbagesendte vare på ingen måder kan tilhøre Togcenter Gentofte (dennes ejendomsret), hvis jeg ikke opnår en kreditering på den tilbageleveret vare. Varen er tilbagesendt i 100 % samme stand som jeg modtag den. Dette er slet ikke til diskussion. Varen blev tilbagesendt allerede samme dag, som jeg modtog den, da varen ikke svarede til annoncebeskrivelsen. Jeg har ligeledes kvittering på at virksomheden har afhentet varen. Jeg vil på baggrund af min købsoplevelse advare andre mod at anvende virksomhedens webshop. Det virker som om virksomheden ved, at man har reduceret klagemuligheder, hvis beløbet ikke overstiger mindstebeløbet til fremsendelse af klage overfor forbrugerklagenævnet (pt kr. 1220). Jeg har dog valgt at lave en indsigelse til min bank over den manglede kreditering på kr. 600. Vil herefter overveje at gå videre med en politianmeldelse, hvis dette bliver nødvendigt. Jeg kan desværre se på flere af de øvrige kundeanmeldelser på Trustpilot, at andre kunder har oplevet lignende problemstillinger ved køb på webshoppen herunder de ligeledes ikke har modtaget svar på deres henvendelser til butikken. Jeg synes ikke man får en fair kundebehandling og købsoplevelsen er bestemt meget negativ. Det bør ikke være muligt at tilsidesætte gældende lovgivning omkring forbrugerbeskyttelse ved køb på nettet.

21. november 2025

Lever ikke den bestilte

Lever ikke den bestilte varer men trækker penge fra den, har prøvet at ringe og kunne ikke komme igennem til dem og har så sendt mail for en måned siden og har ikke hørt nået endnu så jeg vil betragte denne butik som en falsk butik der er desvære har jeg ikke købt nok så jeg kan anmelde dem men ved nu at her handler jeg ikke.

10. oktober 2025

ALT I ORDEN

Var skeptisk inden køb pga anmeldelserne her. Blev gjort til skamme. ALT var som det bør være. Fin og let hjemmeside, rigtige pris og hurtig levering. Varen var pakket godt ind i bobleplast, fragtlabel sad lige...og intakt papkasse. Småting, men gir en go fornemmelse når det bare spiller. Nok bedste forhandler indtil videre af dem jeg har prøvet.

19. oktober 2025

Jeg købte strømoptager pånette den 6…

Jeg købte strømoptager pånette den 6 januar 2025 og har skrivet mail til dem og ringet rigtig mange gange kom igemmen dem 5 marts og aftalte de skulle sende dem inden for et par uger da de ikke havde dem alle hjemme, jeg har ringet og ringet mange gang og i dag den 6-8 2025 men men de tager aldrig telefon jeg har nok tab de 430,00 kr. på fakt. nr N001441

6. august 2025

Svarer ikke på mail!

Nøjagtig som tidligere kunder har erfaret. Ingen svar på mail! Selv ikke efter flere ugers ventetid.
Undgå denne butik medmindre du har mulighed for at møde fysisk op

15. marts 2025

De svarer ikke på mail

De svarer ikke på mail, de tager ikke telefonen.
Jeg har benyttet mig af fortrydelsesret, da det købte ikke passer ind i mit system, sendte varen retur, posten kunne ikke aflevere pakken, og de nægter åbenbart at hente den på udleveringssted.
Godt nok for dårligt, de burde ikke have en webshop, når de ikke lever op til de rettigheder man, som kunde har for køb på nettet.

27. november 2024

Fysisk butik og webshop

Fysisk butik og webshop.
Ang Webshop har handlet der nogle gange, den er dog ikke helt glad for Android mobil altid, men fungerer fint på computeren. Nem og overskuelig. Måske ville de være rart hvis brugt tog kunne sortere i mærker. Leveringstid har været 3-4 dage.
Fysisk butik som en hobby butik skal være! Stort udvalg. Og fin orden! Jeg interesserer mig mest for märklin og et fint stor udvalg.

1. august 2024

Ingen reaktion

Jeg har været inde i togcenteret den 20. november og indlevere noget brugt tog som de ville købe, der var dog ingen der kunne tage beslutning om prisen, så de ville vende tilbage i løbet af ugen, da der var gået 14 dage skrev jeg til dem på mail, der skete intet, jeg har skrevet igen og de sker stadig intet, jeg har ringet adskillige gange, men umuligt at komme igennem.
Så lav ingen aftaler med togcenteret, det kommer der åbenbart intet ud af. Så jeg må nu køre fra den anden ende af landet for at hører hvad der sker.

20. december 2023

Total tilfreds med den fantastiske hjælp.

Jeg har som kone været ude og købe et startsæt spor N til min mand. Dagen efter blev der købt noget mere og igen dagen efter kom jeg igen. Jeg takker rigtig mange gange for din skønne måde at hjælpe og være på. Vi vender helt sikkert tilbage snart. Jeg kan desværre ikke huske dit navn. Men du tog også godt imod min mand og hjalp ham, tusinde tak.

29. januar 2023

Jeg har shoppet tog hos Togcenteret…

Jeg har shoppet tog hos Togcenteret siden starten på Gentoftegade.
Sortimentet er enormt, betjeningen kompetent og leveringen relativ hurtig.
Der er også et godt udvalg af brugte varer til en god pris.
Der er mange gode togbutikker i DK, men det er for det meste her jeg bestiller mine varer.
Mit sidste indkøb var fra webshoppen, og her kunne jeg over telefonen få en medarbejder til at se modellen efter for mig inden køb.
Ganske godt tilfreds. ;o)

1. november 2022

Langsommer end langsom

Havde bestilt nogle dele gennem deres hjemmeside.
Efter en uge uden der er kommet besked om hvor vidt ordren er sendt, beder jeg om status på min ordre.

De er ikke til at komme i kontakt med, hverken på mail eller på telefon. Har sendt en mail for at annullere min ordre, men regner ikke med de ser den eller sender de bestilte vare.

Spar besværet og se om i kan finde hvad i leder efter et andet sted.

29. september 2021

Brug IKKE webshoppen

Brug IKKE webshoppen! Sidste gang tog det næsten 3 måneder at få rettet en fejl. Denne gang manglede der en vare i pakken og efter 2 uger er der ingen der har svaret på nogle af mine emails eller meddelelser. Det er problematisk når man bor i udlandet og ikke lige kan ringe eller smutte forbi. Meget frustrerende at man ikke kan stole på servicen og tro på det bliver rettet hvis der er problemer, så det var så min sidste ordre hos Togcenteret. Pas på hvis du ikke kan besøge butikken...

11. september 2021

Langsom kundeservice mv.

Første gang jeg handlede der og nok den sidste. Måtte rykke 2 gange for varen og efter 16 dage skrev de at de ikke kunne finde varen og måtte annullerer ordren da varen var udgået.
Priserne er også i den høje ende, så jeg vender tilbage til min gamle leverandør og har fundet en ny. Begge steder til priser der er væsentlig billigere og samtidig hurtig levering.
Jeg måtte dog ty til eBay for at finde varen. Men fik den biligere inkl. fragt. Jeg ville dig have foretrukket at købe den i en dansk butik.

25. februar 2021

Er dette din virksomhed?