Toemrerservice Anmeldelser

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3,4

Vi udfører kontroller af anmeldelser

TJ tømrerservice lavede en fuldstændig…

TJ tømrerservice lavede en fuldstændig renovering af vores sommerhus. Det var godt samarbejde og en meget høj kvalitet i levering. Vi har haft en god dialog og har fået et fantastisk resultat. Det tog for lang tid i forhold til forventningerne men resten har været godt.

15. juni 2026

BRUG ALDRIG DETTE FIRMA!!!!

BRUG ALDRIG DETTE FIRMA!!!!
har en forsikrings sag igen og lige med det sammen han kommer ind af døren, ser han at det er noget skid han skal have rodet sig ud af for ikke at hænge på garentien.
derfor prøver han at få feddet mig af med lige under 10.000kr.
vi snakker et vandskadet hus hvor alle forsattsvæge og skille væge er skade af fugt. der er tydlige tegn på skimmel på bagsiden af vægne ind til badeværlset
alt er nyt dog ikke færdig gjordt
så vi snakker nærmer en bygge sag tætter på 400.000kr. end på 10.000kr.
for de 10.000kr. kan jeg ingang få retableret de 22m2 gulvtæppe, isolerings plader og damspærer for.
plus i vil tværer ansvarte for yderlig skimmel over på mig
det er super smart.
en ting er at antyde jeg er idiot når du er på min martikel men at der nest at skrive det.
og tro mig jeg kommer aldrig til at udfører arbejde for dig til 100kr. i timen.
jeg har gjortd det op og til dags dato er skyldneren 41.000kr.
i tids forbrug og leje af mit grej.
Gensidig vil komme til at betale.
og så er vi slet ikke færdig i nu!!!!
det kommer til at tage år det her, ind til vider har det taget over 2mådner at skærer et par huler i vægen.
nogert der havde taget 1-2 dage hvis man havde haft kompetancerne til det/ brugt det rigtige værktøj

desuden vil jeg aldrig benytte mig af.
Ah Prøver Sku
Alle Pengen Sort
AkA ApS.
da garenti i sådanne firmer ikke er eksisterne!!!

jeg har ikke bedt om at værer kunder i Gensidig, da de har opkøbt Pensam hvor jeg var kunde.
og var blevet låvet ingen ændringer og samme dækninge.
men det presis det mådsatte, meget dyrer og meget ringe dækning
og nå skaden så sker, så er der ingen dækning!!!

man har et valg, om man vil værer hånd langer for et grådig svindler selskab, som Gensidig!

der har et overskud på 203.000.000kr. i 3kvatal 2025
og værer med til at urinerer andre menesker op og ned af ryggen!!!!
eller om man vil kunne se sig selv i øjne
og sove godt om natten :)

hvis denne besked bar kan koste jer en kunde så er det prefekt!!
men heller 10
men det er smart at kalde biksen for noget andet på trust pilot en den den virklig heder
TJ TØMRERSERVICE ApS

du har taget helt fejl af mig Tommy!!! er ikke så dum som du tror!!!
og nej jeg har ikke det finste hus i verden men det er betalt
og jeg ejer det privat, i modsætnigt til så mange andre.
og det var helt nyt indvendigt før vanskaden.
og det skal det også værer efter vanskaden.
PS.
du sendte aldrig tilbuet om hvad du mener det vil koste at ud fører den forløbig opgaven.
det er relevant viden du ikke må tilbage holde for kunden

2. december 2025

End til videre godt arbejde

End til videre godt arbejde.
Fået skiftet 1 vindue pga. råd og skal have lavet endnu flere af samme årsag.

Flinke 2 håndværkere, god vejledning fra taksator og imødekommelse af specielle behov fra ejer.

16. juli 2024

toemrerservice.dkKAN PÅ INGEN MÅDE ANBEFALES ,

Kan på ingen måde anbefales . Har kun meget dårlige erfaringer med dem og deres personale .Er så ked af jeg lod dem være alene i huset . Såfremt man sender dem en mail med kritik , er de så arrogante at de ikke gider svare ... De får et stor 0 herfra , ville aldrig anbefale dem .

18. marts 2018

Er dette din virksomhed?