Et skodfirma af format! De skulle aflevere en pakke på min adresse en fredag, men jeg var ikke hjemme, så de tog pakken med igen, og det er helt ok! Man kunne vel så forvente at de igen om ma... Se mere

Utrolig dårligt firma, uden nogen sans for forretning. Forstår ikke hvorfor DSV anvender dem som partner. tidskritisk kurér brevpakke på ca 100gram, som skulle fra Danmark til Norge. Afhentet... Se mere

har ringet på alle de tlf der oplyses på deres egen hjemmeside, alle sammeugyldige nr. ekspres pakke ikke leveret efter 8 dage, Den kan findes på deres tracking system, men ingen info, Deres robot tlf... Se mere

1. Kurértjeneste
  2. Kurér- og leveringsservice
  3. Logistikvirksomhed
  4. Fragt- og forsendelsesservice
  5. Rederi
  6. Fragtservice

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hvor end det skal hen, uanset hvor hurtigt det skal frem, så leverer vi forsendelsen - selvfølgelig gør vi det TNT Express har delt forsendelserne op som systemforsendelser og special services forsendelser. Systemforsendelserne er dokumenter, pakkepost, fragt, kurer og express service. Special Services håndterer alle typer forsendelser, som falder uden for systemet. Det kan fx. være tøris, specielle flytransporter, større speditør-opgaver eller forsendelser som virkelig haster og måske skal være fremme samme dag.

1,4

Dårlig

Et skodfirma af format!

Et skodfirma af format!
Man kunne vel så forvente at de igen om mandagen ville forsøge at aflevere pakken igen, hvilket så ikke skete!
Jeg skrev så til deres kundeservice for at høre hvad deres plan var.
Fik så at vide at de havde forsøgt at afleverer pakken fredag, og det er helt rigtigt, og at de så også havde prøvet at aflevere den mandag, hvilket er en lodret løgn, da jeg lå hjemme på sofaen med influenza hele dagen.
Der var absolut ingen der ringede på døren eller nogen anden henvendelse fra chauffør.
Og skulle jeg have sovet, ville mine 3 hunde lavet så meget spektakel når dørklokken lyder
at jeg på ingen måde ville kunne overhøre det.
Så en løgn fra deres kundeservice!!
Aldrig nogensinde mere skal jeg bruge dette utroværdige firma!

23. september 2025

Lyt til de dårlige anmeldelser!

De dårlige anmeldelser taler et tydeligt sprog. Ventede forgæves på en pakke, som skulle leveres mellem 08.00 og 18.00. Pakken blev scannet i Kastrup i morges, men har aldrig forladt centralen. Stakkels kundeservicemedarbejdere der skal tage imod opkald fra utilfredse kunder. De kan intet gøre andet end beklage.

12. august 2025

Elendig

Elendig, elendig, elendig.
Har afleveret en pakke forkert og man kan ganske enkelt ikke komme i kontakt med dem.
Har en chat som overhovedet ikke kan hjælpe med noget som helst

27. maj 2025

I burde slet ikke få nogle stjerner

I burde slet ikke få nogle stjerner, I leverer og afhenter som det passer jer.
Ex. Bookede i dag en palle til afhentning ml. kl.13-14.
Kl 14,30 ringede jeg til KS (da pallen endnu ikke var afhentet), som oplyste at chaufføren have været der for 2 min siden (!!) Øh, nej, så havde jeg nok ikke ringet til jer. Nå men, jeg får så at vide, at ny afh.tid er nu 15,30!!! OK! - vi lukker kl. 14:00
-det kalder I god kundeservice....
(Tjah..havde en lign. oplevelse i sidste uge også!) Trist, men vi har nu skiftet jer ud med nogen andre, som kan finde ud af det.

7. marts 2025

0 service kun en robot der ikke kan svare på ?

Nul service eller kontakt personer.

Forsøgt at komme i kontakt med TNT/FEDEX.
Fik kun fat i en robot, da denne ikke kunne svare blev man kastet af. Fandt et andet tlf. nummer hos TNT, jeg tog chancen og ringede til det. Fik fat i en person, super. Han meddelte bare at det ikke var hans område, så det var ikke hans ansvar og det kunne han ikke tage sig af. 0 service 0 hjælp
Skrev så til dem, var desværre optaget til anden side på tlf da de ringede. Fik mail om jeg bare kunne kontakte dem igen. Gjorde dette, ikke hørt fra dem endnu. Ca 2 timer siden.

19. februar 2025

I forbindelse med at FedEx overtog…

I forbindelse med at FedEx overtog forretning fra TNT kom vi til at betale fakturaer fra FedEX til TNT.
Det skulle vi aldrig have gjort. Selv om nu alle fakturaer til FedEx er betalt direkte til FedEx så er det indtil nu umuligt at få pengene tilbage fra TNT. Det har nu taget mere end ½ år og stadig ingen retur betaling. Jeg har adskillige case numre, og alting drukner i bureaukrati uden at nogen gør noget ved sagen. Alt hæmmes af at man kun telefonisk kan komme igennem til Kundeservice som er flinke nok, men ikke kan /vil gøre noget. kunde nr 30746 Comfil

24. januar 2025

Eneste levering fra TNT i denne måned …

Eneste levering fra TNT i denne måned !!! og som sædvanlig fejl på leveringen .... skulle have modtaget 17 pakker !!! ... modtager 15 stk hvoraf den ene skulle leveres til en anden forretning hvor deres navn tydeligt står på pakken !!! ... så denne gang mangler jeg nu "kun" 3 pakker .... Håbløst firma

25. november 2024

0 stjerner herfra!

Værste firma ever!
Det tog min pakke 10 dage at komme fra Frankrig til København.
Via pakkesporing kan jeg at min pakke bliver flyttet frem og tilbage til alle mulige steder. Pludselig står der at emballage er beskadet. Ringer til kundeservice som fortæller at min pakke ikke er beskadet, men de kan se at den er åbnet. Dette fik jeg heldigvis tilsendt billeder af.
2 gange påstår de de er kørt forgæves under levering på trods af jeg har været hjemme.
Da jeg langt om længe modtager min pakke - ja så mangler indholdet!
Heldigvis var firmaet jeg har bestilt fra mere professionelle og tilbød at refundere pengene, eller sende en ny vare hvilket jeg ikke var interesseret i da jeg ikke tør bruge denne fragtmulighed igen.
De skulle dog lige have fat i TNT først, da pakken har en lidt høj værdi. Efter 2,5 måned med mails frem og tilbage og andet dokumentation er det nu endelig lykkes mig at få mine penge tilbage for den vare der åbenlyst er stjålet i TNTs varetægt.
Jeg benytter aldrig dette firma igen!

20. juni 2024

De afleverede en tom kuvert i min…

De afleverede en tom foret kuvert i min postkasse! Meget tydeligt at indholdet var væk (da pakken var revet op ) men de vælger at levere det alligevel!
Så de både taber indholdet og leverer alligevel! Ikke først gang jeg er skuffet over det firma....

28. maj 2024

Lever ikke op til aftaler.

Lever ikke op til aftaler.
Skulle have leveret en pakke, som blev forsøgt leveret d. 17/4. Herefter går jeg på deres hjemmeside, udfylder formular og skriver at de bare kan stille den i carport, hvis vi ikke er hjemme. Jeg får med det samme en meddelelse (e-mail) om at pakken nu leveres d. 19/4 hvilket er helt fint, da jeg skal bruge pakken d. 20/4 som en gave.
kl. 16.15 d. 19/4 kontakter jeg TNT for at høre hvor pakken er, da de ikke er dukket op. Her får jeg af vide at den desværre ikke er blevet taget med i omdeling, og jeg ikke kan få den før d. 22/4. - Med mindre jeg selv vil køre frem og tilbage til Kolding. (en tur på 115 km. hver vej.) Uden tilbud om nogen form for kompensation eller undskyldning!!!
Virkelig skuffende oplevelse.

19. april 2024

Jeg er meget tilfreds med levering TNT

Jeg er meget tilfreds med levering TNT. Min vare blev sendt med TNT fra Silkeborg onsdag eftermiddag. Jeg fik statusopdatering om, at varen ville blive leveret torsdag d 4.april inden kl 18. Kl 10 blev varen leveret.

4. april 2024

Fuld af bøvl, dårlig oplevese

Fuld af bøvl, de skriver de har været forbi med pakken og at jeg ikke være hjemme, har betalt 80 kr for levering og nu er den blevet sendt tilbage til pakke huset og skal betale 80 kr for levering IGEN.

6. marts 2024

HOLD JER LANG VÆK FRA TNT og FEDEX!!

De Lyver om at de har været på adressen men ingen var hjemme, de aflevere pakken tilbage til depo som er længst væk fra oprindelig adresse, INGEN form for personlig kontakt eller hjælp igennem kunde service.

HOLD JER LANG VÆK FRA TNT og FEDEX!!

16. januar 2024

Værste fragt firma

Pakken skulle originalt have kommet den 21, så ændre de det til den 22 og lyver derefter om at de har været på adressen men ingen var hjemme, derfor kommer pakken så først den 27 men gæt en gang, den kom sgu heller ikke den 27, og costumerservice er ubrugeligt. ALDRIG BRUG TNT.

27. december 2023

Er dette din virksomhed?