TM Byggeentreprise Anmeldelser 6

3,7

1. Tømrer
  2. Murer
  3. Elektriker

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Søger du en troværdig, erfaren tømrer på Fyn? Så er tømrermester T.M. Byggeentreprise et fornuftigt valg. Vi arbejder i både Odense, Svendborg og resten af Fyn.

3,7

Middel

Jeg har benyttet Morten til at rense…

Jeg har benyttet Morten til at rense vores kloak og det gik fuldstændig som det skulle og der har ikke været nogle problemer med dem siden. Så jeg kan klart anbefale TM Byggeentreprise hvis man har problemer med stoppede afløb eller en stoppet kloak.
Prisen var også rigtig fornuftig.

22. maj 2024

BRUG IKKE DETTE FIRMA!!!

BRUG IKKE DETTE FIRMA!!!
Jeg bestilte T.M byggeentreprise til at spule min kloak, som var stoppet. De kom flere gange, men det er stadig stoppet og virker ikke. De har faktureret mig over 3000 kr. For ingenting, og nægter at tage ansvar for det.
De vil meget gerne komme igen, men så får jeg bare en ny faktura 😱
Ingen service og total ansvarsfraskrivelse, og generel mangel på anstændig opførsel.

17. december 2024

Tm byggeentreprise sender regninger ud…

Tm byggeentreprise sender regninger ud på arbejde der slet ikke er bestilt eller udført..vi har fået en regning på service af rotte spær. En sådan service aftale har vi aldrig set, eller skrevet under på. Envidere er firmaet så frækt at påstå på omtalte regning at dette service er udført, skønt alt kloakering ligger under fliser , samt granit , hvilket aldrig er blevet flyttet..efter flere mails mm sender de nu også rykkere..magen til fusker firma skal man da lede længe efter

7. september 2023

Sjusk

Sjusk fra ende til anden.
Rørene er placeret så der ikke er plads til at støbe over dem. Det indkøbte unidrain er en forkert model.

Ca 3 uger efter håndværker besøget finder jeg endnu en fatal fejl. Hans kloak arbejde viser sig at være utæt. Og vi har fået besøg af rotter.
Alt arbejde der er udført er under al kritik og mesteren tillader sig endda at svarer med irritation og aggressiv adfærd når det påpeges.

13. september 2020

Indgå aldrig en aftale TM…

Indgå aldrig en aftale med TM Byggeentreprise!!

Da vi indgik aftale med TM Byggeentreprise var det på baggrund af, at vi vurderede der var tale om en fair pris samt vi fandt indehaverene troværdige og professionelle. Vi troede, at vi var i gode hænder, vi havde aldrig bygget før.

Vi fik lavet en tilbygning på 80 m2 som skulle ligne det eksisterende hus – dvs. en totalentreprise eksklusiv malerarbejde.

Det var været et dybt kritisabelt forløb.

Nedenstående er et uddrag og meget kort fortalt:
* Vi modtog aldrig en tidsplan. Ingen styring af byggeriet. Vi skulle selv indkalde til byggemøder og der var ingen information. Vi blev aldrig inddraget i løsningsmuligheder, medmindre vi opdagede, at de var i gang med at opføre noget vi absolut ikke ønskede eller som så forkert ud – kvaliteten var/er meget lav

* Gulvene i vores tilbygning blev støbt 3 cm lavere end den eksisterende bygning. TM Byggeentreprise kommentar: Der stod ikke i kontrakten, at gulvene skulle være i niveau – det skal I betale ekstra for….

* De skulle renoverer eksisterende rum op imod den nye tilbygning. I kontrakten var der allerede afsat kr. 100.000 til El, men vi blev opkrævet ekstra for elarbejde fordi de ikke har sat sig godt nok ind i projektet på forhånd. Her er der tale om synligt el – ikke noget skjult. Vi ville ikke betale ekstra og det resulterede i, at de indstillede byggeriet indtil vi betalte…!!!

* Hver gang der skete en skade som skyldes deres håndværkere gjorde de alt for at løbe fra det. De gav maleren skylden – TM Byggeentreprise har ødelagt en væg hos os som koster kr. 3.000 at udbedre. TM Byggeentreprise frasiger sig skylden selvom det er åbenlyst det er deres fejl idet deres arbejde jf. kontrakt var nedbrydning og klargøring til maler

* Afleveringsdato: Hvis de ikke bliver færdige til aftalt tid, så udføre TM Byggeentreprise gerne løsninger som der håndværksmæssigt er ukorrekte, blot for at kunne aflevere til tiden. De lyver om vejrforhold for at retfærdiggøre mangler….. Selvom vi modsagde, at der var tale om en aflevering, snyder de gerne og lader som om man udarbejder en mangelliste, hvorefter de selv gerne forudfylder, at vi har accepteret en aflevering.

* De lyver og fortæller ikke om de problematikker som der opstå i byggeriet før det går galt eller du selv opdager det. Dvs. vi har følt meget utrygge i hele processen igennem.

Det har været 6 måneder med chikane, hvor vi har måtte skrive ca. 150-200 mails med indehaverne som kun besvarede det som lige passede dem. LAV aldrig aftaler med dette firma.

12. juni 2019

Er dette din virksomhed?