1. Softwarevirksomhed

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vizions Webbureau - en professionel hånd til din hjemmeside. Gennem et grundigt forarbejde producerer vi hjemmesider med gennemtænkt webdesign, der tilføjer virksomheden værdi. Vi kan også levere en TjepWEB Hjemmeside, der er hurtigt opsat med udgangspunkt i en af vore designskabeloner.

3,7

Middel

Levede helt op til det forventede

Alle aftaler blev overholdt, såvel mundtlige som skriftlige. Til vores behov har vi haft den nødvendige imødekommenhed og fleksibilitet.
Når det ikke helt bliver 5 stjerne skyldes det alene, at mailfilteret ikke helt er på højde med TDC's mailfilter, der ganske enkelt er helt unikt.

21. august 2010
Tjepweb-logo

Besvarelse fra Tjepweb

Hej Jørgen - vi skal nok også vende denne på tlf.:

Jeg har vendt dine kommentarer med vores udbyder og de foreslår en justering af de opsatte SPAM-filtre.

- Alle mail gennemskannes og tildeles en SPAM-score, der herefter kan bruges i reference til to filtre: Et markeringsfilter, der markerer mail som SPAM, hvis SPAM-score er højere end den markeringsgrænse der sættes og et sletningsfilter, der sletter mail, hvor SPAM-score er højere end den satte sletningsgrænse. Alle mail med virus fjernes altid.

En normal mail vil typisk have en SPAM-score mindre end 5. En SPAM-mail kan ligge fra score = 0 og opefter men typisk fra 3 og opefter. Mail med score højere end 5 vil derfor typisk være SPAM men kan være Ok. Det efterlader derfor en gråzone, der typisk ligger fra 3-5 i SPAM-score.

Markeringsfilteret er normalt sat til 3, hvilket betyder, at der vil være seriøse mail, der lejlighedsvis bliver fejlmarkeret. Markerede mail kan eksempelvis fanges med en opsat regel i mailklienten (Outlook eller tilsvarende) og flyttes til "Uønsket mail", der derefter manuelt gennemses for fejlmarkeringer.

Sletningsfiltret er typisk sat til 15 og mail markeret med score højere end 15 vil derfor blive slettet.

Jeg har aktuelt ændret jeres sletningsfilter til 7, hvilket gerne skulle resultere i færre mails. Gråzoneområdet fra 3-7, skal så fanges, sorteres og slettes via mailprogrammet - som nævnt, så lad os også vende den på tlf.

Steen Andersen