Tisvilde Bistro & Bar Anmeldelser 79

2,0

Hold jer væk! Vi var idag for første gang på tisvilde bistro. Det var virkelig en rigtig skuffende oplevelse. Vi fik uddelt menukort, hvor der var mad pletter på. Vi bestille wienersch... Se mere

Det er sjældent jeg giver anmeldelser, kun når noget er ekstremt godt eller lige modsat. Vi var i dag for første gang på Tiggermunken og glædede os til at prøve et nyt sted her i Tisvildeleje,... Se mere

Intimkoncert 2.august 2022: Absolut dårlig oplevelse! Ventede i kø 1 time på et i forvejen booket bord. Der blev serveret burgere med uvarmede tørre boller og uspiseligt tørt kød, ingen salat eller g... Se mere

2,0

Under middel

Hold jer væk!

Hold jer væk!

Vi var idag for første gang på tisvilde bistro.
Det var virkelig en rigtig skuffende oplevelse.
Vi fik uddelt menukort, hvor der var mad pletter på.
Vi bestille wienerschnitzel og en rib eye, som var uspiselig.
Kartoflerne var så seje, så man skulle tro de var blevet lavet dagen før. Wienerschnitzel var tør og rib eye smagte af sålelæder.
Det var simpelthen uspiseligt

Serveringen kan bestemt også blive bedre. Da maden blevet leveret til bordet spilte man smørsovsen, men det var bare ups og så videre.

Efter vi havde fået den varme mad, måtte vi selv efter 10 min hente knive og gafler.

24. august 2024

Ikke her igen, med mindre maden bliver VÆSENTLIG bedre!

Vi var i dag for første gang på Tiggermunken og glædede os til at prøve et nyt sted her i Tisvildeleje, der ikke koster et helt hus og ikke er værd prisen!
Priserne og portionsstørrelserne var fine, men desværre var der intet ved maden der var det, FORUDEN fritterne.
2/3 af muslingerne var ikke åbnet, men blev dog byttet, da min niece gik ind og spurgte.
Min fish and chips, var lille og meger, meget tør, friterne dog som sagt fine.
Ligeledes var kødet også ret trist.
Det var desværre og super ærgerligt, på ingen måde værd at spise her og den ene tjener var heller ikke super servicemindet, kun den unge mand!
Jeg håber inderligt, at det bliver bedre, for ide, pris og sted er jo fantastisk. Men for nu, er spisning der på fredag afbestilt.
Rigtig trist og super ærgerligt start!

28. juli 2024

Aldrig igen

Inden min veninde og jeg skulle i biffen den 22.06.2024, valgte vi Tisvilde Bistro til vores middag efter flere opslag og artikler på Facebook.
Vi blev mødt af en dårlig lugt/dårlig indeklima, ingen velkomst, heller ikke en enkelt "god aften", da vi kom in. Ingen ser på os, ingen hilser. Vi prøver så at finde selv et Menue kort for at se, hvad de tilbyder. Intet kort at finde. Vi spørger manden bag disken, som ville hente nogle kort. Han kommer tilbage uden kort, fortsætter bare sit arbejde med drikkevarer uden at give tilbagemelding til os, hvad der nu skulle ske med det Menue kort. Vi spørger igen og få at vide, at de lige bliver printet hvorefter vi fik udleveret et enkelt A4 ark med få menuer.
Det var så tidspunktet hvor jeg mistede min tålmodighed og trak min veninde ud af denne lokalitet.
Det er utroligt hvor mange artikler der er på Facebook. Man burde mene, at man kommer til et helt fint sted, men det kommer man bare ikke og derfor vil jeg nok heller ikke prøve noget streetfood hos dem. Det er jo en af de nyeste artikler i Netavisen Gribskov. Et klart nej tak herfra.
Det sted er slet ikke til at anbefale ! Never !

22. juni 2024

Koncert med Malte Ebert og tapas pris…

Koncert med Malte Ebert og tapas pris 970 kr
Ejeren af stedet bad om, at få vores oplevelse af lørdagens arrangement. Kunne ikke komme igennem på tlf, mailen var ubekendt og røg retur. Så nu kommer den her.

Vi blev mødt af venligt personale, der viste os vores pladser. Vi troede vi fik et bord til to. Vejret var ikke med jer. Så fint set up i teltet og med en fin beskrivelse af den kommende madoplevelse.

Så slutter det gode mad forløb så her. Vi startede med at få byttet flere beskidte glas. Efter 1/2 times forsinkelse valgte I uden ord at sætte flere dressinger på bordet og serverede Empanadas i pap emballage, vi spurgte efter skeer til dressingen men ingen kom. En flad madoplevelse, men stillede dog lidt sult i maven. Senere kom så tapas tallerkenerne 2 til hver par. Vi kunne vælge at spise sammen direkte fra tallerkenerne eller vores små nu godt snuskede dressing tallerkener. Nærmere festival stil. Ikke indbydende smags oplevelse.

Det var en meget lille smagsløs tapas. Har aldrig fået så dårlig en tapas. Svarede på ingen måde til prisen. Vi måtte joke med de andre ved bordet, hvor mottoet blev: spis og vær taknemmelig.

Vi har ikke kunne læse det var en udendørs koncert, så vi forventede en lille intim indendørs koncert med unummerede pladser.  Blot I måske fremadrettet skal skrive det. Vi har tidligere været til indendørs koncerter på stedet.

Vi fik en fantastisk koncert af Malte.

Men forlod stedet med en følelse af, her har vi ikke behov for at komme tilbage igen. Spild af penge. Kan desværre se Trustpilot fra 2023 var bestemt heller ikke en madoplevelse værd.

Ønsker for jer som nye ejere at I virkelig højner mad kvaliteten svarende til prisen fra idag af.

6. juli 2024

Dinner koncerts er simpelthen ikke…

Dinner koncerts er simpelthen ikke pengene værd.
Ingen sammenhæng mellem pris og kvalitet på hverken komfort, placering, middag eller vinudvalg.
På trods af forsøg på konstruktiv dialog med ejerne ingen respons - utroligt at garvede branchefolk vil lægge navn til dette

Værste madoplevelse og betjening EVER

Uforskammet at tage så mange penge for et elendigt udvalgt på et skaldyrsfad - og så i så små mængder at vi var skrup sultne da fadet var tomt. Vi var nok ikke de eneste, for de unge tjenere fløj rundt med bestilte pomfritter til andre gæster som åbenbart heller ikke var blevet mætte! Arrangøren havde hyret helt unge og utrænede tjenere ind til arrangementet som styrtede forvirrede rundt. vi måtte have fat i 4 forskellige tjenere for at få afryddet bordet da vi havde spist - alle lovede at vende tilbage om “et øjeblik”. Anders Matthesen levede 100 % op til forventningerne - men næste gang vi skal opleve ham live bliver det ikke på Tisvilde Bistro!!!

25. august 2023

Min kone og jeg havde d 14/7 i år valgt…

Min kone og jeg havde d 14/7 i år valgt at købe en af de dyre pladser, ringside til 1.200,- pr stk til Sanne Salomonsen koncert med tilhørende skaldyrsfad. Sanne var fantastisk, derfor den ene stjerne, men maden og betjeningen var nok det dårligste jeg nogensinde har oplevet. Det var faktisk en hån, at arrangøren, formentlig med ønsket om så høj en profit som muligt, tillod sig at servere et skaldyrsfad med en kvalitet og en kvantitet så dårlig, at jeg aldrig ville have serveret det for min kat - og katten var såmænd heller aldrig blevet mæt, så lidt var der, garneret på toppen med den mest besynderlige dåse muslinger, jeg har set. Betjeningen var som nævnt meget dårlig, de alt for unge tjenere, som sikkert var hyret til en lav løn, for forvildet rundt med den konsekvens at mad og drikke kom meget sent. Det skal dog siges, at de unge tjenere såmænd var søde nok, og de kæmpede det bedste de kunne, og ingen er som bekendt forpligtet udover deres evner. Til gengæld tror jeg at evnerne hos Tisvilde Bistros arrangør sikkert har været tilstede, men hele arrangementet lugtede fælt af, at nævnte arrangør prioriterede profit væsentlig højere end at give os kunder en god madoplevelse - han burde skamme sig!

Koncertkoncept

Lang ventetid på anvisning af bord og servering af forudbestilt tapasmenu, i tætpakkede omgivelser. Menuen levede bestemt ikke op til det lovede, og da den endelig kom var var vores tallerkener sparsomt fyldt og ikke lige så velforsynede som dem der fik servering før os.dog manglede den åbnede dåse med muslinger ikke. Personalet var ikke ordentligt trænede til at tage imod frustration og utilfredshed…stakkels dem. Drikkevarerne var overmåde dyre for en bistro med middelmådig mad og service. Vi har ikke lyst til et genbesøg

19. august 2023

aldrig oplevet noget så grotesk ringe

Var til koncert og tastningtapas
Aldrig før har jeg fået så dårlig mad til så dyr en pris
Det her er et kort udpluk af hvad de skrev til os inden vi kom

I år har Michelin-kokken Henrik Jyrk samlet tropperne og indtaget Bistroen, hvor de forkæler os med lækker sommermad gennem hele

Personalet var meget unge mennesker der kun var der for aften og de anede ikke hvad de lavede men de gjorde absolut det bedste de kunne men ejeren/chefen af stedet burde virkelig skamme sig og finde noget andet at lave for det her var da det mest ligegyldige sted man kan sætte sine ben hvor det virkede som om man legede af engangs gæster der skulle tømmes for penge udover det var det god musik men det jo ikke deres skyld

Vi var 4 personer de startede med at prøve at gi os mad til kun 2 da de ikke havde fået nok hjem til alle gæster (dem der sad ved siden af os ventede i 3 timer på deres mad for at få at vide der ikke var mere så vi kunne se de fik rester fra dem der havde fået skaldyr)
Tallerkner var der heller ikke nok af så vi havde fået 2 normale 1 dyb og 1 lille dessert tallerken

Prøver lige at beskrive de 10 retter der var måske jeg gætter lidt forkert da der ingen præsentation var
1 brødet var skåret ud flere timer inden så det var virkligt tørt
2. En lille glas skål med kedelige spinatblade
3. En lille glasskål med oliven der var okay men godt smattede grundet liggetiden
4. En lille glasskål med røget mandler de var ok gode
5. Noget kød jeg mistænker var en skamstegt kotelet i marinade ok smag
6-7. Var 2 små hapser af noget ukendt men var rigtig gode
8. En lille glasskål med pil selv rejer det var hvad det var og virkede som de kom fra en frost pose
9. Et meget lille stykke kogt majs de havde pyntet med popcorn der var så seje at jeg mistænker det var fra sidste forestilling de havde i biografen
10. 1dåse med muslinger ja der kom 1 dåse på bordet med muslinger

Jeg har aldrig oplevet noget så grotesk ringe og pinligt mad som det her

Skidt oplevelse

Servicen var ikke i top, og kalde det en tapas det vi fik, er vist en pæn overdrivelse, at servere muslinger direkte fra dåsen er decideret ulækkert, og med tørt brød og branket kød, håber jeg de opper sig noget, det eneste der vist ikke var dræbt, var salt mandlerne, men dem tror jeg heller ikke kokken havde fat. Den billigste flaske vin der var tilgænglig kostede 750 kr. alt i alt en rigtig dårlig oplevelse, som har kostet alt for mange penge. Michael Falch leverede varen, hvilket var super godt. Hvis Henrik Jyrk vil lægge navn til det vi fik i går, så bliver det sgu skidt. Den stjerne jeg er nødt til at give, skyldes udelukkende jeg skal, og for Michael Falch skønne musik

19. august 2023

En stjerne er til personalet

Vi vil gerne lufte vores skuffelse over Tisvilde Bistro's middag/musikarrangement d. 2.8.
Vi (4 personer) købte i marts billetter til en tre-retters menu + musik, som Tisvilde Bistro senere ændrede til en Tapas menu, som viste sig at bestå af 4 kolde skiver majs, to lunkne fedtfyldte nakkekoteletter i skiver, muslinger serveret i dåsen, en mikroskopisk skål med salat, to skåle pil-selv-rejer ca. 10 til hver, oliven og nødder og to andre små retter .. vi måtte spise os mætte i hvidt brød ..
Sko/Torp kunne der ikke sættes en finger på men koncerten varede kun 1 time ..
Vi kom kl. 18 og kl. 22 blev stedet nærmest lukket ned så vi måtte gå..
Drikkevare på stedet hører ikke til de billigste så alt i alt en ret dyr aften (4.000 kr.) = en ret skuffende oplevelse.
Den ene stjerne går til personalet, de knoklede rundt mellem borde og gæster som sad meget tæt, og de var søde og venlige så KADO til dem!

2. august 2023

Har ALDRIG oplevet noget lignende!!

Har ALDRIG oplevet noget lignende!!! Vi startede ellers med at blive placeret ved et godt bord. Skaldyrsfad og god vin og fin betjening efterfulgt af en fantastisk koncert. Men kl 22 lukkede det hele pludseligt. Vi spurgte høfligt om det ikke var noget tidligt da vi havde givet 1000 kr pr billet inkl mad. Og om vi i det mindste kunne få tændt varmen på denne kølige regnfulde aften mens vi ventede på vores taxa. Det skulle de lige spørge den ansvarlige om. Og da vi igen spurgte den ansvarlige ind til den tidlige lukning endte det i noget som mildt sagt ikke var storslået kundeservice. Faktisk var det noget af det mest uhøflige jeg er blevet mødt med på en restaurant nogensinde!

2. august 2023

Virkelig dårlig oplevelse

Vi gik inden musikken fordi absolut intet levede op til vores forventninger.
Et sølle skaldyrsfad til overpris, ingen skaldyrsbestik, ingen introduktion af hvad vi spiste, og det var kun det hvide købeflutes, der gjorde os tilnærmelsesvis mætte. Vi kunne for 275kr få lov at bestille nogle pommesfritter (og noget andet) bagefter, ellers tak. Ingen vin på glas, men vi måtte godt købe en flaske og tage den med hjem, ellers tak. Regnen silede ned i nakken på os og vi sad som sild i en tønde.
Tjenerne var søde nok, men var ved at løbe tør for floskler som "ja, vejret er vi jo ikke herre over". Nej, men I er herre over stort set alt andet.

1. august 2023

Super dårligt arrangement

Super dårligt arrangement. Betalte (rigeligt) for virkelig ringe tapas som vi ventede 1 3/4 time på. Og den “intim-koncert” vi skulle til var også super skuffende. Havde ikke fået af vide vi skulle sidde ude en kold og blæsende aften. Og trods vi havde betalt for at sidde på anden række sad vi så langt væk at vi ikke kunne se ham. Men efter ca 4 af hans egne sange kunne vi skuffet og sultne køre hjem og få varmen.

25. juli 2023

Dinnerkoncert med Sanne S

Meget dårlig oplevelse på Tisvilde Bistro. Vi ventede 2 timer på maden. Jeg havde fået bekræftelse på en vegetar version af maden - den så jeg aldrig noget til.
Alt for mange gæster og alt for få tjenere. Utroligt de vil være det bekendt! Heldigvis var Sanne fantastisk og heldigvis regnede det ikke - for alt sejlede i forvejen og vi havde fået plads uden overdækning.
Alt i alt en dyrtbetalt og uanstændig behandling af både gæster og det unge personale. Bliv væk.

14. juli 2023

Kunne man give nul stjerner

Kunne man give nul stjerner, så havde vi gjort det. Dinner koncert kl 19. Vi så den første tjener efter 50 minutter og de første drikkevarer fik vi efter en time og 15 minutter. Man kunne godt købe ekstra ud over den prædefinerede (kolde) menu og de totalt over priced extras kom også (før drikkevarerne) men selve maden lod vente på sig. Kl 20.41 blev maden serveret. Total tarvelig oplevelse.

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto