Timm møbler
Jeg var i sidste uge nede i Timm møbler med min mor og min søn på 8 måneder, vi kommer fra Aalborg og jeg skulle i den forbindelse med for at køre bilen samt rådgive min mor om hvilken Dux seng hun skulle købe, da hun var i tvivl i forhold til komfort på de to senge hun skulle vælge mellem, jeg prøvede dem og gav hende min mening. Indehaveren beregner pris på begge senge og hvilke rabatter der kunne gives, hvor jeg tager min søn ud af autostolen og lader ham være på gulvet, han kan ikke kravle endnu, men kan møve sig, det går ikke så hurtigt endnu, så det er begrænset hvor hurtigt han kommer omkring! Jeg tjekker min telefon for beskeder imens Timm og min mor drøfter priser, dog vælger Timm at kommentere på at jeg åbenbart er for afhængig af min telefon og hvad jeg bilder mig ind når jeg er med som rådgiver til min mor, jeg vælger ikke at kommentere på det og fralægger mig min tlf.
Min mor vælger efter det besøg, at hun ikke vil handle med Tim grundet hans opførsel overfor mig og beder ham om at hente den seng hun har fået hjem på prøve. Her vælger Timm at kommentere på mit udseende, i forhold til at jeg har piercinger i ansigtet, stretch og tattoveringer. Min mor fortæller at jeg er uddannet socialrådgiver og hvordan han kan tillade sig at gå ind at dømme mig på den måde, og i det hele taget putter hans næse i ting der ikke vedrører ham, hvor til han kommenterer at i og med jeg er socialrådgiver og det er så nogle typer som mig der sidder og skal hjælpe folk i vores samfund, så er det ikke så underligt at verdenen ser ud som den gør idag. Måske Timm skal se på de fingrer, der peger tilbage på ham selv og overveje om det måske lige præcis er det snæversyn på andre mennesker, der har gjort verdenen til den, den er idag, for ingen fortjener de fordomme som den mand har mødt mig med. Ligeledes kan man måske overveje om den mand skal til at vågne op og se vi lever i 2021 og ikke 1960, derudover kunne hans butik, godt trænge til en opdatering, da man føler man træder ind i en tidslomme fra 1990. Hvis du har brug for hjælp og tips til at indrette butikken på en mere moderne måde, så ringer du bare Timm? ;) Jeg er slet ikke så farlig som jeg ser ud.
Cecilie Falk Larsen
8. november 2021