4,5

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Jeg fik god og hurtig hjælp af Tillit

Jeg købte et Aruba AP på DBA i uåbnet emballage, som desværre havde defekt firmware. (Uendelig boot selv efter hardware reset)
Vha Tillit forsikring kunne jeg få mine penge tilbage uden at skulle have en masse bøvl med sælger, som oplyser at AP'et var helt nyt (ubrugt)
Det er absolut ikke sidste gang jeg tilkøber forsikring

28. november 2025

De bedste 25kr jeg har brugt!

De bedste 25kr jeg har brugt!
Jeg tilkøbte jeres forsikring inde på DBA da jeg skulle købe en vare, sælger snød mig med falske oplysninger og var efterfølgende ikke til at komme i kontakt med. Takket være jer fik jeg mine penge tilbage! Der var slet ikke noget at komme efter.
Igen Tusind tak for jeres hjælp! Jeg vil klart anbefale andre at gøre brug af denne forsikring.

24. oktober 2025

Hej Stella!
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du fik en god oplevelse, og at forsikringen hjalp dig, da handlen ikke gik som forventet. Vi sætter stor pris på, at du deler din erfaring og anbefaler os videre 😄

god oplevelse

god oplevelse jeg havde fået en pc der ikke ville vise et display efter at blive sendt med fiksfærdig jeg skrev ind til tillit og gav dem nogle billeder og videoer af min samtale med sælgeren og computeren og efter et døgnstid skrev de tilbage at sagen var godkendt og jeg ville få mine penge inden for de næste par dage

9. oktober 2025

Hej Arthur!
Tusind tak for din fine anmeldelse – det glæder os at høre, at du fik en god oplevelse, og at sagen blev løst hurtigt. Vi ved, at det kan være frustrerende, når noget ikke fungerer som forventet, så det betyder meget for os at høre, at du følte dig godt hjulpet. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! 😊

Lidt svære at tale med

Edit: Jeg synes fortsat ikke, at forløbet var optimalt kva resten af min anmeldelse, men når vi endelig forstod hinanden synes jeg faktisk, at de gjorde et fint stykke arbejde. De havde fint belæg for ikke at udbetale fuld dækning, men forklarede hvorfor og hvorfor de mente at jeg trods havde krav på en delvis erstatning - på ganske fornuftigt vis. Selv om det tog sin tid at blive enige om hvad fejlen var :) jeg ville nok bruge dem igen, hvis jeg skal købe noget.

Jeg har købt igennem DBA og det er, som udgangspunkt, både en fin service og nemt at arbejde med, når man skal lave en skadesanmeldelse (deraf nogle stjerner. Dét skal de have!).

Desværre har det været lidt svært at tale med dem om den specifikke fejl på min vare, hvortil der løbende bliver bedt om dokumentation for ting, som ikke vil være påvirket af det givne problem.

Det fremstår mere som om, at de vil/skal have ekstra materiale, upåagtet af samtlige billeder og film, hvilket igen giver mening nok jo. Men når de insisterer på videoer af ting, som ikke påvirkes af fejlen, så kan man godt blive i tvivl om hvorvidt man enten har fat i en AI eller en person, der er instrueret i at komme ud af at betale noget uanset problemet.

Det er ikke en 1 stjerne værd, for der er rent faktisk kontakt og hvis personen forstod problemet korrekt, eller at det problem, som personen/AI tror der er problemet, var problemet, så ville den ønskede dokumentation være nemt at fremskaffe, men det er desværre ikke tilfældet. Og dét er lidt trættende, når problemet er ret ligetil.

9. september 2025

Hej John!

Tak for din anmeldelse og for den konstruktive feedback 🙂 Vi beklager, at forløbet ikke var helt optimalt i starten, men det glæder os, at vi til sidst kunne finde en løsning, du var tilfreds med. Vi sætter stor pris på, at du vil bruge os igen, og vi håber at kunne gøre oplevelsen endnu bedre næste gang.

fair og samarbejds venlig og hurtig…

fair og samarbejds venlig og hurtig sagsbehandling, vil dog ønske at når nogle beviser kræver en video, ville det være rart hvis deres upload max ikke var på kun 10Mb,

18. juli 2025

Hej Michael!
Tusind tak for din feedback! 🙂 Dejligt at høre, at du synes, vores sagsbehandling er fair og hurtig. Vi tager også din kommentar om video-uploaden på 10 MB med videre.

Brug ikke DBA og Tillit

Jeg brugte DBA Fiks Færdig og købte en forsikring gennem Tillit. Jeg blev snydt af sælgeren, og hverken DBA eller Tillit hjalp mig. De læser ikke engang mine beskeder og ignorerer fuldstændigt mine henvendelser. Jeg vil anbefale at undgå dem.

3. april 2025
Vis anmeldelser på alle sprog. (67 anmeldelser)