TIKA -Rideudstyr Anmeldelser

4,1

RBH Platinum vinterdækken! Blir simpelthen ikke mere LÆKKERT! Ligger fantastisk. Som en skræddersyet frakke. Kan indstilles ved skuldrene, så det passer til både den brede og slanke hest Hvor de... Se mere

Mega nem og overskuelig hjemmeside med rigtig mange gode rabatter og priser. En sindssygt god service med hurtigt svar og en god løsning. Købte en hovedtøj hvor næsebåndet gik hurtigt i stykker, to ga... Se mere

Halvanden måneds leveringstid :( Jeg havde bestilt 3 varer via hjemmesiden. Den ene vare var ikke på lager, selvom der stod ved bestillingen at den var. Tika ville kun sende varerne samlet, så jeg må... Se mere

Super service. Handlede på nethestival. Pga. travlhed var leveringen længere end normalt, men jeg skulle bruge mit køb ret hurtigt. Så efter en hurtig tlf opringning hvor min ordre blev fundet, fik je... Se mere

1. Ridning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Rideudstyrsforretning med alt til hest og rytter, eks. sadler, trenser, dækkener og ridebeklædning. Vi fører kendte mærker i alle prisklasser.

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

4 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Danmarks bedste net-butik!

Super service, ærlig og meget kompetent betjening, lækre varer i alle prisklasser - særligt er deres egne produkter af høj kvalitet til meget rimelige priser! Vil til enhver tid anbefale Tika Rideudstyr og personale som indehaver er de venligste, sødeste, mest hjælpsomme man kan ønske sig - net eller butik, service er altid i absolut topklasse!

22. december 2018

Modtog en ridset sadel!

MEGET DÅRLIG SERVICE!!

Vi valgte at købe en helt ny sadel inde fra Tika. Efter 5 dage kom den frem, og vi var meget skuffet!

Den havde mange ridser på begge knæpuder - både lange og korte ridser. Den længste ridse er ca. 18 cm.

Det ligner bestemt ikke en helt ny sadel, som man køber fra producenten. Efter at have sendt billeder til Tika og skrevet om vores køb, svarede de hurtigt tilbage.

De skrev, at vi kunne sende sadlen retur igen, hvis vi ikke var tilfreds. De ville ikke give en refundering, og de kunne ikke sende en anden sadel, der var i orden, da de ikke havde nogle på lager...

Kundeservice mente, at det blot var overfladiske ridser (hvilket en ny sadel bestemt heller ikke burde have!) Men selvom vi prøvede at pudse ridserne væk, forblev de der.

Sadlen var på tilbud, da vi købte den. Men der stod ikke nævnt nogle steder, at den kom med ridser - hvis de i det mindste havde nævnt, at det var en 2. Sortering, kunne vi have taget stilling til om vi ville have den med ridser. Men der stod intet andet end den normale tekst om en helt ny, flot og uridset sadel.

JEG KAN BESTEMT IKKE ANBEFALE AT HANDLE HER!!

2. oktober 2018
TIKA -Rideudstyr-logo

Besvarelse fra TIKA -Rideudstyr

Kære Maria
Vi har modtaget dine fotos af sadlen og den har umiddelbart nogle helt overfladisk mærker fra produktionen. Netop for at yde en god service har vi straks tilbudt at tage sadlen retur med alle fragtomkostninger dækket af os. Sadlen har kostet oprindeligt 2.995.- kr. og var nedsat til 799.- kr. hvilket ikke muliggør yderligere nedslag.
Som vi tidligere har skrevet i vores korrespondance, beklager vi meget at sadlen ikke lever op til dine forventninger, men hørte ikke fra dig om hvorvidt du var interesseret i en ombytning.

TIKA-Rideudstyr

Gode produkter - Super service!

TIKAs produkter har altid den kvalitet som der står beskrevet på hjemmesiden, samtidig med at De udøver en super service. varen bliver sendt hurtigt af sted - og skulle den være udsolgt bliver du ringet op med tilbud om at købe et tilsvarende produkt til samme pris.

18. september 2018

God kundeservice

God kundeservice, gode varer til gode priser. Jeg er fuldt ud tilfreds!

Specielt Tikas egne produkter, hvor kvalitet og prisen klart er at anbefale!

29. juni 2018