Et fantastisk ophold på Tiendegaarden, på Møn. Et skønt værelse med en smuk udsigt til den dejlige natur på Møn. En meget flink indehaver, som er nem at snakke med. En lækker morgenmads kurv, som... Se mere
Vi bookede en overnatning gennem SMARTBOX, hvor både linned og morgenmad var inkluderet. Vi fik et fint værelse, lyst og rent og lydisoleret! Det fælles badeværelse var også lydisoleret, hvilket var... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Tiendegården er beliggende på Møn i smukke omgivelser ikke langt fra skov og strand og med masser af dejlige naturoplevelser. Vi tilbyder ferieophold af kortere eller længere varighed samt enkeltovernatninger.
Sønderbyvej 29, 4791, Borre
- www.tiendegaarden.dk
Et fantastisk ophold på Tiendegaarden
Et fantastisk ophold på Tiendegaarden, på Møn.
Et skønt værelse med en smuk udsigt til den dejlige natur på Møn.
En meget flink indehaver, som er nem at snakke med.
En lækker morgenmads kurv, som blev nydt i de smukke omgivelser.
Vi kommer helt sikkert igen.
Dyrt og ingen service
Der var service som var vi på vandrehjem. Vi havde betalt 1.575 for et dobbeltværelse med morgenmad. Vi skulle selv lægge sengetøj på og tage det af igen og tømme papirkurve. Der var ingen service på stedet. 100 kr. pr. stk. for morgenmad som godt nok var hjemmebagte boller men ikke meget at vælge i mellem. Vi var heldige at have eget bad og toilet men andre fra vores gruppe måtte dele med andre gæster og prisen var det samme.
Det er helt sikker ikke et sted jeg vil anbefale til den pris.
Usympatisk indehaver
Min mand og jeg havde booket en suite på Tiendegaarden. Desværre måtte jeg dagen før, melde afbud pga dødsfald i nær familie. Jeg ringede til Susanne Nøhr og meddelte dette og at jeg desværre måtte aflyse. Ingen omsorg, ingen oprigtig interesse, kun irritation over aflysningen. Jeg spurgte om vi kunne få pengene retur og hun sagde det afhang af, om hun kunne nå at genbooke værelset. Under alle omstændigheder, kunne jeg ikke få pengene retur, kun et tilgode bevis. Min mands kollega og hans hustru ville dog meget gerne væk i et par dage, så de fik opholdet af os i stedet og sprang til. Dette meddelte jeg Susanne. De ankommer og indlogerer sig og værelset er fint og dejlig udsigt. Så sker der ikke mindre end dét, at min mands kollega også bliver hjemkaldt pga et dødsfald og han skriver derfor til Susanne at pga særlige omstændigheder bliver de nødt til at forlade værelset og køre hjem og at de derfor ikke skulle have morgenmad dagen efter. Han får en SMS hvor der står, OK NOTERET! Jeg har selv været selvstændig og én af de ting man vinder ved, det er at have empati og omsorg for sine medmennesker. Hvis jeg havde en kunde som var blevet forhindret pga dødsfald, ville jeg møde hende med omsorg og forståelse og imødekommenhed. Sige, at hun slet ikke skulle tænke på noget andet end at komme sig godt videre og når hun igen var ovenpå, så var hun mere end velkommen til at komme og slappe af i rolige omgivelser og dejlig natur. Jeg er med på, at det er business og at det skal løbe rundt men med dødsfald eller andre særlige omstændigheder, bør man vise omsorg og empati. For os virker det som om hun er TRÆT af at drive Tiendegaarden og i stedet burde finde sig et erhverv, hvor man ikke behøver de bløde værdier! Jeg kan ikke anbefale stedet ene og alene pga Susanne Nøhr som ejer og driver det.
En virkelig dårlig oplevelse
En virkelig dårlig oplevelse med bookingen.
Har faktisk prøvet i løbet af flere år at booke et værelse på Tiendegaarden men uden held..
Det har været utrolig svært at få fat i en ledig dato,
MEN jeg fik sidste gang jeg prøvede, booket en overnatning som gik igennem.
Desværre blev jeg nød til at ombooke (som der inde på hjemmesiden står at man godt kan), da den valgte dato ikke kunne lade sig gøre for mig alligevel.
Derfor skrev jeg tilbage for at ændre til en anden dato, jeg forslog en masse andre datoer, men fik bare et mega flabet svar, hvorefter hun til sidst skriver, at hun sletter bookingen og at jeg skal prøve et andet sted!
Ja tak, jeg tænker ikke, at jeg har lyst til at komme og besøge Tiendegaarden med den attitude og mangel på service.
Der har absolut ingen hjælp været med, at finde ledige datoer, alle de mange mange gange jeg har prøvet og man får virkelig nogle dårlige og ubehagelige svar tilbage, når man har spørgsmål.
Så jeg kan ikke sige noget om selve stedet, men når man ikke kan komme videre end bookingen og man allerede har oplevet en meget uhøflig og ikke eksisterende service så er det et no go her fra.
Fantastisk, autentisk og romantisk sted
Vi bookede lidt tilfældigt Tiendegaard og må sige vi var meget positive overrasket og tilfreds.
Vores værelse var meget romantisk med en skøn balkon, hvor der har udsigt over haven samt den smukkeste blodbøg!
Vi boede i hovedhuset, hvor vi fik en lækker morgenmad i huset’s spisestue.
Dejlig afslappet atmosfære! Vi kan absolut anbefale stedet og vil helt sikkert komme igen.
Vidunderligt, historisk sted!
1000 tak for en dejlig miniferie på Tiendegaarden!
Det er nogle skønne omgivelser, og vores værelse var hyggeligt og fungerede upåklageligt! Dejlig morgenmad også.
Vi kommer helt sikkert igen engang!
Et lille stykke paradis
Vi har lige været på denne skønne gård i et par dage. -for anden gang!
Vi nyder de skønne og velplejede omgivelser. Her er masser af ro og god stemning.
Vores værelser er lækre, rene, med masser af plads, og alt fungerer.
Morgenmadskurven er et kapitel for sig; superlækker og rigelig. Tak for et dejligt ophold.
Aldrig mere...!!!
Havde en overnatning på Tiendegården med min kæreste,det gør vi aldrig mere,havde et gavekort fra godream,havde problemer med at få det indløst,fordi godream havde klokket i det,gavekortet var på 1000 kr,opholdet kostede 799 incl leje af cykler,håndklæder,sengelinned og morgenmad, betalte 100 kr ekstra i lørdagstillæg,hvordan kan man kalde det en BogB,når man skal betale for sengelinned,håndklæder og morgenmad, måtte ikke åbne vinduer og der skulle være ro kl 21,skulle smide skoene i entreen og selv lægge sengelinned på og lægge det til vask uden for døren, da vi tjekkede ud,selv tømme skraldespanden,ikke meget service overhovedet,den kære Susanne virkede irriteret og ikke serviceminded,ikke et sted vi har lyst til at komme igen,det er ikke pengene værd,men der er dejligt på Møn.
Dårlig service, ubehagelig oplevelse med overvågning af værtinde
Min kæreste og jeg opholdte os på Tiendegaarden for at opleve møn, samt fejre hans fødselsdag over weekenden. Den første dag var der intet og det hele var fint, dog blev det lidt underligt næste dag. Vi skulle ud efter noget vand i fællesarealet hvor en dame sad lige foran vores dør (Altså næsten helt op af døren), kl 1 om natten. Vi fik et chok og undrede os over hvorfor hun skulle side lige der og ikke et andet sted hvor der også var sidepladser. Efter det, valgte vi at tage ud for at kigge på det berømte "Dark sky" ved mønsklint, dog blev det igen besynderligt, eftersom at vi så den samme dame gå frem og tilbage fra værelset ved siden af os. Jeg opdagede det fra parkeringspladsen, hvor hun besynderligt nok bare stod og kiggede på os når hun var ude fra værelset. Det synes vi var ret så mærkelig opførelse. Vi havde virkelig svært ved at falde i søvn fordi vi var bange for om hun stod og overvågede os.
Vi ringede derfor til ejeren næste dag for at sige, at vi synes det var ubehageligt med en som gik og holdte øje med os dagen før. Det synes hun også selv var meget underligt og startede ud med at sige, at der ikke var nogen der boede i det værelse hvor damen kom ud fra pga. vandskade på værelset. Det gjorder os bare mere nervøse for hvem det så kunne være, der var i både fællesarealet. Efter opkaldet ringede hun igen efter noget tid for at forklare os at der faktisk var nogen, og at det bare var gæster der gik rundt om ejendommen for at finde darksky områder. Her tænkte vi bare nå okay, så er det bare det, selvom at det var lidt utrygt at vide hun ikke vidste hvem der var inde på hotellet og omvendt.
Da vi så kom hjem, kiggede vi på om vi kunne finde ejeren inde på hjemmesiden for at se om det var den samme kvinde vi så den dag. Vi fandt så et billede af hende og opdagede hurtigt at det var den samme kvinde. Så vi har bare følt at hun har holdt øje med os uden grund i al den tid vi var der og derefter har fundet undskyldninger for at dække over hendes fejl. Vi kommer derfor aldrig til det sted igen og vil betragte værtinden som utilregnelig, løgnagtig og ubehagelig. Tiendegaarden anbefales bestemt ikke hvis man ønsker tryghed og god service.
EN anden bemærkning er at vi begge synes det var ret mærkeligt at man skulle betale for sengetøj og håndklæder, samt morgenmad selvom stedet er et B&B. Så dette synes vi generelt bare var grådigt og ikke særlig service betænkt når man også selv skulle lægge sengetøj på selv bl.a.
Mangler hjertevarme og afslappethed
Jeg besøgte i juli Tiende gaarden med mine tre næsten voksne børn. Den ligger smukt og fint. Stedet var rent og pænt. Desværre virker det ikke som om værtinden bryder sig om at drive et Bed and Breakfast. Hun var meget lidt imødekommende og gjorde ikke meget ud af at fortælle om stedets muligheder mht at benytte faciliteterne. Der skulle betales 75 kr ekstra for linned og håndklæder samt morgenmad. PR mand. Vi betalte 2500 kroner for to nætter og medbragte selv linned og spiste maden uden. Den pris er stedet på ingen måde værd. Siden vi forlod stedet har vi boet to andre steder på Møn og Lolland. Wauw nogle modtagelser og ophold, vi fik. Jeg havde den her lidt barnlige fornemmelse af at have helt ondt i maven, hvis vi gjorde noget forkert. Der var ikke er køkken vi som sådan måtte kokkerere i og skeen du rørte i kaffen med skulle vaskes af inden den var oppe af kruset. Min hidtil dårligste, men dyreste oplevelse med Bed and Breakfast ud af mange. Når man driver sådan er sted betyder hjertevarme mere end penge og business. Mvh Helle Vilslev
Super dejligt sted
Super dejligt sted - fredeligt, smukke omgivelser, pæne og rene værelser og med central beliggenhed. Alt fungerer godt.
Fred og ro
Vi fik et fint værelse, lyst og rent og lydisoleret! Det fælles badeværelse var også lydisoleret, hvilket var rigtig rart, da vi var tre par, der delte det.
Det fælles køkken råde var rent og hyggeligt og alle hjalp til for at holde det sådan. Vi faldt i snak med et engelsk par og et kinesisk par, der også overnattende der. Morgenmaden var fin, omgivelserne skønne og ikke en eneste lyd af trafik- eller tv-støj!
Vi havde fået et GoDream-gavekort
Vi havde fået et GoDream-gavekort, som vi meget gerne ville benytte på Tiendegaarden efter at have set på deres hjemmeside og deres video på youtube.
Jeg lavede en bookingforespørgsel fra deres hjemmeside med 2 datoforslag. Der kom en mail fra dem om, at desværre var der optaget på begge datoer. De skrev desuden, at jeg måske skulle prøve et af de andre steder hvor gavekortet gjaldt til, prøve uden for højsæson eller en dato på en hverdag. Det undrede mig, at de ved første mail henviste mig til at vælge et andet sted. Jeg foreslog så en dato lidt uden for højsæson. Her fik jeg så at vide, at hvis ikke vi bestilte for min. 2 nætter (gavekortet var til en overnatning) så var der ikke noget ledigt. Men at vi kunne kontakte dem 1 uge før vi ville besøge dem, for at få at vide, om de havde en afbestillling på én nat. Så ville de nemt kunne reservere den til os. Så vi kunne bare oprette en note med en påmindelse en uge før og så kontakte dem, når vi så noten.
Jeg kan godt forstå, at man ikke vil risikere at udelukke nogen der vil bestille 1 hel uge ved at booke nogen ind på 1 overnatning. Men med ovenståede attitude, skal man måske ikke være en del af et GoDream-gavekort.
Kunden er ikke i fokus på Tiendegaarden
Vi havde to overnatninger på Tiendegaarden, med ankomst d. 20. juli og afrejse d. 22.
Det der nok er mest mærkværdigt ved Tiendegaarden, er at de kalder sig for bed and breakfast, for ingen af delene er inkluderet i prisen for opholdet. Du skal selv medbringe linned og håndklæder, eller betale 75 kr. per mand. Derudover indgår morgenmad heller ikke i opholdet, dette skal man også tilkøbe for 75 kr. pr. person pr. dag. Vi undrede os meget over dette, når man nu kalder sig en B&B.
Vores værelse/lille lejlighed var fin i forhold til vores behov, men vi blev en smule skuffet i forhold til de billeder vi havde set på hjemmesiden. Vi synes ikke helt at hjemmeside og virkelighed passede sammen. Toilettet var desværre ikke gjort ordentligt rent, vi fandt rester af afføring på WC brættet og brusehovedet trængte til en omgang afkalkning. I køkkenet lå, der gamle salatrester i håndvasken.
Det samlede indtryk af stedet emmede af at det her var et sted man gerne ville tjene penge, og man gik ikke alt for meget op i at gøre det ekstra og sørge for de små ting, der i sidste ende gør opholdet meget meget bedre. Tiendegaarden B&B er et fint sted at overnatte, men man skal ikke forvente det store i forhold til kundepleje. Vi synes ikke at prisen matcher det man får for pengene, desværre.
Dejligt roligt sted
Dejligt roligt sted. Smuk natur. Pæn og ren lejlighed.
Fantastisk lækker morgenmad i kurv, kunne dog savne, at den kunne hentes før kl. 8.
Savnede lidt, et tv om aftenen og en lænestol.
Tiendegaarden ... ja hvad skal man næsten sige?
Jeg aner ikke hvordan der er på Tiendegaarden, men:
Bookede gennem Smarbox, men var nødt til at aflyse på selve dagen - Jeg skrev til Tiendegaardens e-mail (info o.s.v.), at vi ikke kom og, at vi selvfølgelig var med på, at gavekortet dermed var tabt
- sådan er det, dét er der ikke noget at gøre ved. Ingen hulk over det!
Jeg ved ikke, hvad jeg havde forventet i.f.m. vores aflysning...men måske bare lidt mere end ingenting, og noget siger mig, at vi slet ikke var savnet eller ventet: I skrivende stund har vi intet hørt fra Tiendegaarden - bare en kvittering havde været ok...
Så held i uheld; tænk at være taget afsted til det håbløse sted!!
Tillykke til Tiendegaarden; I fik betaling uden indsats. Flot!!
En rigtig dårlig oplevelse
Gennem Smartbox havde vi booked "Charmerende weekend" på Tiendegården, Møn - som er med blandt 49 andre hoteller. Tiendegården har altså aldrig været et hotel - men et Bed & Breakfast sted - det er så langt fra at være et hotel.
Ved ankomst var der styr på tingene - trods en noget snobbet modtagelse - vi blev vist til værelset - som var rent og pænt, men her stoppede den gode oplevelse så. Det skulle være dobbeltværelse med eget bad - men for at komme derud skulle man gennem fælles opholdsareal - og badet kan end ikke låses af ude fra, så man kan ikke have sine badevær.-artikler derude. Bedre bliver det ikke når der end ikke er hverken musik eller TV - på værelset. End ikke de ringeste moteller, jeg har været på er så dårlige. Morgenmad kunne vi sende en - og kun én over til hovedhuset efter - En service kunne være at I selv bragte kurvene over til fællesområdet.
En helt igennem "Rådden" oplevelse - så vi valgte at køre hjem igen - mere end 600 kilometer - og en ualmindelig dårlig oplevelse rigere.
Pengene erkendte vi bare var spildte - men vi vil her ikke undlade at anføre - dårlig - helt igennem dårlig oplevelse.
Tag imod jeres kunder på en pæn måde - respekter, kunden betaler for en service - ikke for en næse i sky - og slet ikke for så dårlig en oplevelse.
Rent og pænt - men her stoppede det så, som skulle have været en positiv tur.
Vi vil aldrig nogensinde komme igen - og hvis ikke I tager tingene mere seriøst - så kan vi ikke advare andre nok mod besøg hos jer!!!!!!
Fredeligt og smukke rammer
Dejligt sted. Flot stilfuld lejlighed, vi nød især den fine morgenmadskurv i lejligheden med udsigt over markerne. Rigtig god service og betjening. Tak for denne gang.
Man sidder tilbage med en halv-dårlig oplevelse
Vi havde én overnatning (som par) på Tiendegaarden en weekend i november 2015. Det var vores første besøg og vi var spændte og glædede os. Susanne Nørh, som driver stedet, var desværre ikke særlig imødekommende, hvilket dæmpede glæden en del. Hun virkede uinteresserede og nærmest som om man forstyrrede.
Vi fik dog et super dejligt og rent værelse med eget bad i smukke omgivelser.
Oplevelsen ved morgenmadsbordet var virkelig slem, idét vi skulle sidde seks mennesker ved samme bord. Det var tydeligt, at alle syntes det var akavet og der blev næsten ikke talt. Noget musik ville have hjulpet enormt (klassisk - hvad som helst!), så man ikke skulle sidde og høre på folk sluge deres eget spyt. Mindre borde er også en idé, så par kunne sidde sammen og ikke var tvunget til at sidde så tæt på andre - i vores tilfælde to meget meget forkølede gæster!
Morgenmaden var OK, dog var udvalget yderst lille, hvis man ikke spiser ost og kød (dette havde vi ellers adviseret om pr. mail). Honning, marmelader, pålægschokolade eller andet kunne fx være en idé.
Fornærmende ringe kundeservice!
Har mailet med stedets ejer Susanne Nøhr og aftalt fredag d. 28/8, inkl. opredning til vores datter - Åbenbart har jeg så fået booket forkert på Smartbox, så det i stedet er den 27. Jeg modtager umiddelbart efter en bekræftelse fra Susanne Nøhr på den mail, hvor jeg har skrevet "Så sætter vi os på d. 28. August", en lang mail med en masse oplysninger, men INTET om at jeg har booket en anden dato end vi har aftalt.
Jeg modtager så en mail fra Susanne Nøhr torsdag d. 27/8 kl. 18: "Vi undre os over I ikke er ankommet", jeg svarer prompte fra mobilen at det da først er i morgen? Og da jeg kommer hjem, så tjekker jeg mailen igen og kan se at der er en booking bekræftelse med fra smartbox, det er første gang jeg ser den.
Jeg ringer til det nummer, der er opgivet, telefonen tages ikke? I princippet kunne vi være kørt derned med det samme, men jeg skriver og spørger om vi kan komme 18/9, hvor jeg kan se at de har ledigt - Hun svarer slet ikke på min forespørgsel ang. d. 18/9, blot at "det nytter ikke noget at komme i morgen, intet er ledigt og gavekortet er i princippet brugt" og henviser til Smartbox.
Smartbox har svaret mig at de har udbetalt gavekortet og skriver endvidere "Jeg forstår udemærket godt, du mente du havde en aftale med Tiendegaarden om den 28.08.2015.", da de har set mailkorrespondancen. Den kære Susanne Nøhr har overhovedet ikke svaret på min henvendelse derefter. Det var måske det mindste man kunne forlange, når hun nu har fået penge uden at levere en vare.
I det hele taget sidder man med en fornemmelse af at det her ikke er første gang Susanne Nøhr er ude i den problematik, hun var hurtig til at fortælle at gavekortet var brugt og undlader at besvare om man kan få lov til at flytte bookingen til en anden dato, men det er klart, det er lidt federe at få penge for en torsdag, hvor alt er ledigt, og uden at skulle foretage sig en skid.
Det er muligt vi har lavet en fejl i bookingen, men det er virkelig ringe kundeservice, der ydes på dette sted!