Tidtilleg Anmeldelser

2,1

Jeg havde bestil en ordre på børnetøj. Desværre passede tøjet ikke, så jeg sendte det retur. Brevet blev sendt som A-post. Efter noget tid ser jeg at pengene ikke er blevet returnerer. Jeg modtag... Se mere

Jeg bestilte min vare 6 oktober og blev trukket på min konto d 11 oktober. Hørte derefter ingenting fra firmaet!! To måneder efter, 9 december modtager jeg en vare jeg skulle ha brugt til gave i ok... Se mere

1. Børnetøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Tid til Leg har vi et stort udbud af kvalitets børnetøj, legetøj og accessories. Gode, stærke danske mærker som Me Too, CeLaVi, Fransa Kids m.fl. samt anderledes, skønne og farvestrålende kollektioner fra anerkendte svenske og finske mærker - mange i økologiske materialer og til fantastiske priser. Hos Tid til Leg finder du altid masser af gode tilbud og en stor outletsektion med store besparelser. Hurtig levering, lav fragt og sikker betaling.

Under middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice, de svare ikke på hverken mail eller i deres chat på deres hjemmeside. Selvom det er inden for deres åbningstider. Jeg har annulleret ordren, gider ikke det andet her. Og det er ikke kun i den dato som er angivet men kunne kun vælge en

6. januar 2023

Trækker penge 2 måneder før de levere vare

Jeg bestilte min vare 6 oktober og blev trukket på min konto d 11 oktober.
Hørte derefter ingenting fra firmaet!!
To måneder efter, 9 december modtager jeg en vare jeg skulle ha brugt til gave i oktober. Er rystet over den her hjemmeside!!!

9. december 2021
Tidtilleg-logo

Besvarelse fra Tidtilleg

Hej Mariah
Du har betalt med Paypal som automatisk hæver beløbet for det købte varer. Din ordre stod som fejl i vores system og opdagede det i forbindelse med andre ordre via Paypal som ikke var gået i fejl. I den forbindelse så jeg pengene fra din ordre og sendte varen med et samme da vi ikke har fået en annullering af ordre inden.

Retur pakker er væk

Efter noget tid ser jeg at pengene ikke er blevet returnerer. Jeg modtager ikke brevet retur, selvom jeg står på brevet som afsender. Jeg kontakter firmaet pr. mail, men de påstår at de ikke har modtaget brevet. Jeg kontakter efterfølgende post Danmark, men de har ikke brevet liggende.
Jeg køber rigtig meget tøj via nettet og jeg sender meget retur som brev. Jeg har aldrig oplevet at et brev/pakke forsvinder. Og jeg undrer mig over hvad der er sket.
Man kunne få sin mistanke om hvad der er sket med brevet. På hjemmesiden og i deres nyhedsbrev står der at butikken skal lukke.

5. november 2014
Tidtilleg-logo

Besvarelse fra Tidtilleg

Vi er rigtig ærgerlige over, at du vælger at gå denne vej og åbenlyst komme med helt ubegrundede anklager. Vi har gjort alt, hvad vi har kunnet for at hjælpe dig i denne sag. Vi har straks efter din henvendelse flere gange rådet dig til at kontakte Postdanmark og få efterlyst din forsendelse, vi har både ringet til Postdanmark og opsøgt vores lokale postbutik for at være sikre på, at der ikke var gået en advisering tabt, og vi har udtrykt vores beklagelse og garanteret dig, at vi naturligvis straks vil kontakte dig, såfremt pakken alligevel skulle dukke op. Sagen er ude af vores hænder - det er en sag mellem dig og Postdanmark - og vi kan ikke, uanset hvor gerne vi vil, gøre mere.

Fantastisk butik

Hvor tit får man en julehilsen i form af guld karameller, med i pakken når man køber tøj. Jeg har aldrig prøvet det før, og vi køber altså meget børnetøj. :) ikke sidste gang vi køber hos jer :)

10. december 2013

den bedste webbutik!

Nem og overskuelig bestilling. Hurtig levering og aldrig fejl i leveringen.
Altid super gode tilbud og fantastisk at kunne handle og vente med betalingen til feks. børnepenge kommer :) mine bedste anbefalinger

10. december 2013

God service og hurtig levering

Jeg har handlet hos tidtilleg.dk mange gange, og har altid fået en god service. Varerne lever til fulde op til mine forventninger, og de leveres inden for kort tid. Jeg vil til enhver tid give mine bedste anbefalinger til tidtilleg.dk :-)

9. december 2013

meget tilfreds

handler gerne på siden igen :)
rigtig fine varer, plus hurtig levering, så det ka ikke være bedre.

4. december 2013

super god service

har handlet via netbutikken flere gange, synes hjemmesiden er overskuelig og nem at handle i. hurtig levering og gode priser :)
tak, vi vender tilbage igen.

8. maj 2012

Alletiders

Vi har handlet hos Tidtilleg flere gange og det er altid spændende at gå på opdagelse, både på nettet og i den fysiske butik. Vi får altid noget med i kurven og den gode service gør at man vender tilbage (nogle gange også med mødregruppen :0) ).

28. januar 2012

Mere end perfekt, og altid med et smil

Jeg har haft fornøjelsen af at besøge Tidtilleg.dk butikken i de nye fine lokaler, og med det samme vi trådte ind af døren blev vi mødt med venlige smil. Allerede her startede den super gode service, og det svære valg ved kun at købe lidt og ikke hele butikken med hjem :) Udvalget er stort - til piger og drenge - store som små, og endda også lækkert tøj til kvinder. Så kan det da ikke blive bedre :) Servicen er altid i top - venlig, smilende, hjælpsom og tålmodig, for hele sortimentet skal jo ses og mærkes på.. :) Her er der plads til både børn og voksne, og det kan mærkes. En varm og familiær atmosfære.
En super fin butik (og netbutik), hvor man aldrig bliver skuffet. Tværtimod. Servicen og produkterne - giver en helhedsvurdering, der kun kan give toppoint og jeg vil til enhver tid anbefale alle andre at handle hos Tidtilleg.dk.
Tak for et hyggeligt besøg og køb - vi kommer bestemt igen! :-)

27. januar 2012

Kvalitetstøj og super service

Har handlet hos Tidtilleg.dk flere gange. Har købt både børnetøj, legetøj og tøj til mig selv. De har et stort sortiment særligt af børnetøj, men der er også noget virkelig pænt dametøj - en af min ynglingsbluser er herfra.
Priserene er super - særligt når man er studerene - og servicen er altid i top!
Sidst skulle jeg lige have det sidste til en dåbsgave og fandt de sødeste legging med dyr på. Bestilte i lidt dårlig tid, men fik allerede pakken næste dag - så gaven nåede at blive givet. Det var bare perfekt!
Kan varmt anbefale at handle her og har selv tænkt mig at gøre de mange gange endnu. Glæder mig også til næste gang jeg er i Frederikssund på en lørdag, hvor jeg da lige skal ind og se den nye butik :)

26. januar 2012