Kan absolut ikke anbefales. Vi er meget skuffede over indholdet og oplevede at flere ting var uspiseligt. Brødet var slet ikke bagt - det smed vi ud, hummer terrinen var alt for salt, hovedretten... Se mere
Mega Skuffende standard Tænk sig man kan være det bekendt til en konfirmation. Ingen flag i flagstang, 2 halv-visne tulipaner i vaser på bordene. Bitte små upanerede Fiskefileter til forret med... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Kan absolut ikke anbefales
Kan absolut ikke anbefales.
Vi er meget skuffede over indholdet og oplevede at flere ting var uspiseligt. Brødet var slet ikke bagt - det smed vi ud, hummer terrinen var alt for salt, hovedretten sprang vi over da kødet var fuldt af sener og “salaten” var rodet og uappetitligt. De to pommes Anne fik vi sprøde sammen med kålrabien efter lang tid i ovnen så det spiste vi til noget kød vi selv havde. Brownien var helt våd og virkede ubagt, den såkaldte citron tærte var stort set uden fyld, så vi valgte slet ikke at spise desserten. Kransekagen var næsten helt sort og smagte dårligt og efter vores vurdering havde det ikke noget med kransekage at gøre og vi smed det ud og købte noget rigtigt hos en bager.
Er lovet en del af prisen retur, men det er endnu ikke sket - spændt på om det nogensinde kommer.
Usandsynlig dårlig nytårsaftensmenu
Usandsynlig dårlig nytårsaftensmenu. Det var alt der var dårligt lige fra vejledningen til kvalitet. Det var totalt smagsløs. Det var meget små portioner, næsten ingen kød (Max. 100 g) Det var sejt. Kartofler og salat var udefinerbart. Ikke pengene værd.
Super lækker nytårsmenu
Super lækker nytårsmenu, kvalitet hele vejen igennem
Fantastisk kok og god service
Peder stod for at lave maden til vores bryllup sidste sommer. Vi har kun rosende ord at sige om oplevelsen. Vi lavede i fællesskab en menu som var tilpasset specifikt vores behov og Peder leverede varen. Maden var fantastisk. Den ankom til tiden. Der var rigelig med mad. Prisen var fornuftig, og hele forløbet kunne ikke være gået bedre.
Vi kan kun give Peder vores varmeste anbefalinger. Han er en kok som virkelig kan sit kram, og som giver jer muligheden for at tilpasse maden til jeres specifikke stil.
Vi havde bestilt 26 kuverter sommermenu…
Vi havde bestilt 26 kuverter sommermenu og bestilt en kok i 2 timer til at hjælpe os i vores fælleshus.
Maden var super lækker og i rigelige mængder - vi havde mad til 12 personer dagen efter!
Kokken Peder var behagelig og effektiv og blev til alt var serveret og han havde ordnet en del af opvasken for os - dejligt.
Vi kan varmt anbefale Tidens Køkken og Peder
Skuffet
Maden var som aftalt god, dog ret kølig 😅 kødet var skåret i humpler. Stor ros til kokken for prøvemiddagen, men det var ikke helt det samme vi oplevede til selve festen.
Der var aftalt at der skulle være cola med sukker, men der var intet af på dagen, selv toastmaster ringede for at høre om der var cola med sukker, hvortil han svarede ja… Dog skal han have ros for at have købt sweeps lemon som jeg havde bedt om. Fire dage før brylluppsfesten havde han bestilt den forkerte bryllupskage, så det nåede vi heldigvis at ændre. Rigtig flot og lækker bryllupskage fra bageren Hartmeier. Der var sat et køleskab ud, hvor håndtaget ikke virkede. Servitricen sagde at de var ved at “dø det ud”. Pletter på de hvide duge, jeg kunne heldigvis dække med noget pynt jeg selv havde købt.
Det værste var dog at vi blev smidt ud. Vi havde i forvejen aftalt at vi kunne tilkøbe ekstra tid efter kl. 02 og frem til kl. 04. Men på aftenen EN HALVTIME før kl. 02, får toastmaster at vide at vi skal være ude kl. 02! Han var ikke til at snakke med og virkede sur og irriteret. Derfor vil jeg absolut ikke anbefale Tidenskøkken…

Besvarelse fra Tidens Køkken
Alt kun have været bedre…
Hvis maden havde været varmere havde i fået en stjerne mere. Hvis ikke man blev smidt ud på slaget 2. Selvom man gerne ville betale for de sidste timer. Havde i fået en stjerne mere. Havde værten været imødekommende end sur og irriteret havde i også fået en stjerne mere. Når man så ønsker at forlænge tiden, får man NEJ, selvom aftalen er at der er mulighed for dette. Hvis festen er i gang.
Synd for brudeparret.
Fremragende mad leveret til tiden
Tidens køkken leverede mad til min søns konfirmation.
Der blev foreslået en lækker menu, som blev tilpasset vores ønsker, og levering skete til tiden og som aftalt.
Vigtigst af alt - maden var fremragende. Varmeste anbefalinger herfra.
Super god oplevelse!
Super god oplevelse!
Vi fik mad fra Tidens Køkken for nogle uger siden i forbindelse med en 50 års fødselsdag - 70 gæster.
Der var tale om menu på bordene / social dining. Fungerede perfekt og maden fik stor ros fra gæsterne.
Alt som aftalt.
Velsmagende og gode råvarer
Det er nu anden gang vi har fået mad fra Tidens Køkken, og vi er lige begejstret!
Retterne var velsmagende, og af en god kvalitet, brødet lækkert friskbagt. Det hele kom anrettet i skåle og fade, som var nemt og lige til at sætte på bordet. Selvom vi ført spiste sent, var maden stadig varm da vi kom til bords.
Peder kom hjem til os inden vi bestilte, så vi fik snakket menuen igennem. God service, og kan varmt anbefales.
God konfirmationsoplevelse
Vi fejrede vores søns konfirmation hos Tidens Køkken. Kokken, Peder, var meget imødekommende og fleksibel ift. vores ønsker.
Maden var god og der var plads til at konfirmanden kunne komme med egne ønsker.
Tidens Køkken er god værdi for pengene. Vi er meget tilfredse :-)
Vi har allerede booket til næste år!
Rigtig fin oplevelse til vores datters konfirmation.
Ros til for maden fra gæster og konfirmanden.
Der er styr på det hele. Venlige tjenere fin op pyntning og bordækning. Bare en rigtig god oplevelse til en god pris! Vi har allerede booket til næsteårs konfirmation!
Fin oplevelse med Tidens Køkken
Peder fra Tidens Køkken stod for en meget lækker 3-retters menu til vores søns konfirmation den 7. maj, og havde sørget for et fint telt vi kunne sidde, og opholde os, i.
Alt maden var hjemmelavet, og der var roser både fra børn og voksne.
Betjeningen var til til UG, og det at alt maden bliver serveret (i stedet for en buffet) er en kæmpe fordel når man har mange der helst skal spise samtidig.
Vi har også fået nytårsmad fra Tidens Køkken et par gange. Det har også været virkelig lækkert!
Derudover er Peder utrolig behagelig og vi vil til enhver tid anbefale andre at bruge Tidens Køkken.
At i kan være det bekendt!!!
Mega Skuffende standard
Tænk sig man kan være det bekendt til en konfirmation.
Ingen flag i flagstang, 2 halv-visne tulipaner i vaser på bordene.
Bitte små upanerede Fiskefileter til forret med meget lidt grønt til dog kæmpe stykker brød. "Bøfferne" til hovedretten var små, indtørrede kugler lavet dagen før og genvarmet pyntet med brændte champigon. Panna cottaen var helt uden smag og jordbærsaucen dertil var glemt. Småkagerne var store ubagte stykker blød dej. Selv chips'ene var uden smag 😰
Hvordan kan i forlange fuld pris for det?
Super god oplevelse
Holdt 2x60 års fødselsdag i borgerhuset. Alt op til festen forløb som aftalt. Pæn borddækning og super lækker med. Alle tre retter var meget velsmagende og lækkert anrettet. Flere gæster har efterfølgende rost den lækre mad. Det kan varmt anbefales.
Super mad og betjening i forbindelse…
Super mad og betjening i forbindelse med 40 års fødselsdag
DÅRLIGSTE SERVICE.
DÅRLIGSTE SERVICE.
Var inviteret til fest i Ormslev borgerhus, hvor Tidens køkken står for festen.
Jeg har madallergi og valgte, efter aftale med værtinden, i stedet selv at medbringe min mad. Jeg skrev en mail til Tidens køkken at jeg selv medbragte min mad. De svarede aldrig på den.
Jeg havde opdelt det i forret, hovedret og dessert. Min mad skulle bare placeres på tallerknen og hverken opvarmes eller tilberedes på nogen måde. Desserten skulle bare stå på køl.
Da jeg åbner døren ud til køkkenet, for at afleverer min mad, bliver jeg mødt af en meget sur mand, der nærmest tager min pose og går før jeg får sagt at desserten skal på køl.
Min forret og hovedret bliver serveret sammen med de andres mad.
Jeg sidder på en plads, hvor jeg kan se direkte ud i køkkenet. Min sidemand og jeg bliver noget overrasket, da vi ser hvordan de anretter maden. Det bliver gjort med de bare hænder, hvor man skraber/tager fra et fad, for så at gå ud til bordene og serverer … og så tilbage med de samme hænder igen. Og kokkens beklædning egnede sig ikke til at serverer i, da det så ud som han have haft et på de sidste to uger.
Så kom min dessert, som blev serveret i det glas jeg havde med og det havde desværre ikke været på køl. Det var på godt jysk trælst, da det kun er godt koldt.
Efter desserten tager servitricen mit glas og jeg stopper hende, da jeg jo bare kan tage det som det er. Hun siger at de lige vil putte det i opvaskemaskinen, da de andre også er vasket op.
Min krop er ikke som andres, så jeg bliver faktisk dårlig og må hjem. Vi siger vi henter glassene senere.
Ugen efter tager min mand forbi for at hente glassene, men de kan ikke lige finde dem. De aftaler at han lige hører de andre om de ved hvor de er og så kontakter os. Vi hører intet, så min mand kontakter ham
igen. Han vil igen hører personalet om de har set dem. Og pludselig efter 1 mdr. har han fundet nogle af vores glas. Da det kun er tre ud af 7, forslog han selv at han kunne overfører 100,- for de manglende glas. Min mand siger til ham, at nu skal han afleverer dem selv, da vi har kørt forgæves. Han skriver han kommer med dem i løbet af ugen … en uge går og vi hverken ser eller hører fra ham. Min mand skriver til ham, han siger han har lidt travlt, men næste uge, så kommer han. Han kommer ikke. Til sidst skriver min mand til ham dagligt, nogen gange svarer han, lover at komme næste dag, men kommer ikke.
Han får vores mobilnummer så han kan overfører de 100,- …d.d. har vi stadig ikke modtaget pengene.
De 3 glas, stod i vores indkørsel for 3 dage siden … efter 8 ugers skriveri frem og tilbage!
Senere finder jeg ud af, at Tidens køkken har taget fuld kuvertpris, for at lægge min mad på tallerknen.
Jeg vil aldrig anbefale stedet til nogen som helst!
Bryllup med Tidens Køkken
Vi holdte vores bryllupsfest i Ormslev Borgerhus hvor Tidens Køkken stod for arrangementet og vi er meget tilfredse med hele forløbet både før under og efter!
Peder var meget lyttende, imødekommende og professionel hele vejen igennem ifht. at få vores store dag til at blive lige som vi ønskede den!
Så klart 5-stjerner herfra!
Tidens Køkken = høj kvalitet og god smag
Tidens Køkken leverer til enhver tid høj kvalitet og god smag. I fredags blev der leveret 20 x 3 retter som smagte himmelsk og skabet store glæde i firmaet. Jeg har benyttet Peder 9-10 gange og hver gang har været en fantastisk oplevelse
Super skuffende
Super skuffende! Sovsen var fyldt af melklumper så den kunne ikke spises, der stod det var hjemmelavet pasta, men det var det bestemt ikke. Laksefrikadellerne var kedelige. Super dårlig oplevelse

Besvarelse fra Tidens Køkken