TICKEN Typecursus Anmeldelser

1.026

3,5

Cursus is goed, to the point. De videobegeleiding is leuk en ik vond het de stem van begeleidster Sterre aangenaam om naar te luisteren. De oefenmogelijkheden kunnen wat beter. De spelletjes na afloop... Se mere

Ik ben begonnen met twee weken lang twee cursussen per dag te doen, zodat ik vrij snel kon overstappen naar het altijd gebruiken van 10 vingers tijdens het typen. Uiteindelijk twee maanden nadat ik... Se mere

Geen goede typecursus voor kinderen. Kinderen leten niet automatiseren. Ook kids vinden het heel saai en hebben geen motivatie voor. Ik heb spijt om deze cursus hebben gekozen, ik moest beter voor ee... Se mere

Zeer motiverend. Overzichtelijk. Prima oefeningen en directe feedback. Fijn dat je oefeningen zo vaak over kan doen als je wenst. 1 tip: start knop laten reageren op "enter" ipv alleen op muis... Se mere

1. Uddannelsesinstitution

TICKEN leert jong en oud blind typen op de meest effectieve en prettige manier: interactief en online en waar je maar wilt. De TICKEN typecursus heeft een zeer hoge waardering en daar zijn we heel erg trots op.

Middel

1 t anmeldelser

(1.026)

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Fijne cursus!

Fijne cursus! De lesmethode werkt goed. Het enige minpuntje vind ik dat je de oefeningen alleen online kan doen. Als je altijd beschikt over een stabiele internetverbinding is het echt een aanrader!

27. april 2017

Cursus met goede opbouw

Cursus met goede opbouw. Duidelijke uitleg. Er worden veel lettercombinaties geoefend die in de Nederlandse taal veel voorkomen. Voor kinderen ook leuke spelletjes om te oefenen.
In twee weken van snel typen met 6 vingers met veel tikfouten naar blind typen met tien vingers en minder fouten. De snelheid gaat nog wel komen.

26. april 2017

Snel goed leren typen, het filmpje de enige tegenvaller.

De manier van deze typecursus is echt heel erg goed. Maar het is wel erg jammer dat je niet altijd het filmpje kunt kijken waar het in uitgelegd wordt. Als je na de typelessen even naar 'studieresultaten' gaat, kun je het filmpje al niet meer kijken. Het filmpje is NIET te bekijken bij het blauwe 'i'tje, want dan komt alleen de tekst te staan. Het leuke aan deze typecursus is, dat je zo snel heel erg goed leert typen. Dit is echt een pluspunt!

25. april 2017

Besvarelse fra TICKEN Typecursus

Tip: je kunt de instructievideo bij elke oefening bekijken door op het blauwe vierkantje met de 'i' van informatie te klikken.

Zeer motiverend.

Zeer motiverend.
Overzichtelijk.
Prima oefeningen en directe feedback.
Fijn dat je oefeningen zo vaak over kan doen als je wenst.

1 tip: start knop laten reageren op "enter" ipv alleen op muisklik.
Met name bij spelletjes begint spel anders zo snel omdat je eerst begin positie van vingerzetting nog moet vinden terwijl spel al begonnen is.
Maar wellicht is dat alleen bij mijn computer zo?

25. april 2017

Ik vond het een fijne typecursus

Ik vond het een fijne typecursus, het enige wat ik wel vreemd vind is dat alleen de cijfers 1 2 voorkwamen in de cursus.

20. april 2017

Besvarelse fra TICKEN Typecursus

Bedankt voor het compliment. De cijfers 3 t/m 9 en 0 zijn geen onderdeel van de cursus omdat cijfers nauwelijks voorkomen in teksten en het in het Nederlands gebruikelijk is om getallen t/m twintig voluit te schrijven.

Wie veel cijfers moet tikken vanwege het werk, kan deze snel automatiseren door deze te leren via 'trial and error' blindtypen of met het numerieke toetsenbordje 0-9.

Het is een fijne typcursus

Het is een fijne typcursus. Ik vind het jammer dat er bij een les staat dat je de backspace leert en je die helemaal niet leert. Ik ben nog bezig met de cursus maar vind hem heel fijn. Goede cursus

12. april 2017

Besvarelse fra TICKEN Typecursus

Beste Sam, vanaf les 21 word je geacht ook 'in het dagelijks leven' blind te typen, naast de typecursus zelf. Daarbij oefen je de backspacetoets. Ook gebruik je de backspacetoets in de oefenexamens aan het einde van de typecursus.
Suces verder!

luuk zijn beoordeling

ik ben bij les 8 en ik kan nu al alle letters die we hebben geleerd blind en heel snel tikken dus ik raad dit programma echt aan mensen aan en je kan binnen 5 weken blind typen, je heb er je hele leven wat aan, dus leer met dit programma. Gr luuk louwerens

22. marts 2017

Effectieve cursus

Effectieve cursus. Ietwat saaie oefeningen met wel leuke spelletjes na elke les. Video met uitleg kan soms korter; de positie van de letters hoeft niet 2x getoond te worden.

16. marts 2017

bij les 27 kom je door de update niet verder!

ik hoop dat het bij jullie wel lukt

15. marts 2017

Besvarelse fra TICKEN Typecursus

Beste Dominic, om toekomstbestendig te zijn hebben we onze website, cursus en ons systeem naar een nieuw platform gemigreerd. Bij een migratie blijken er altijd wel wat kleine strubbelingen voor te komen, maar gelukkig zijn die snel opgelost.
Ik zie in ons systeem ook dat je de cursus hebt kunnen afmaken. Goed zo.

jammer dat je voor het examen nog extra moet betalen

ik vond het jammer dat je nog apart moet betalen voor het examen

13. marts 2017

Besvarelse fra TICKEN Typecursus

Bij de inschrijving kan je kiezen uit de typecursus met of zonder examen: resp. € 79,95 en € 99,95.
Beide zijn zeer scherp geprijsd.
Kies je zonder examen en wil je daarna toch nog examen doen, dan moet je daar uiteraard voor betalen (€ 25,00).

Goede cursus

Mijn zoon van 11 is begonnen met de cursus. Het gaat best goed. Heeft wel motivatie nodig want uit zichzelf gaat ie niet aan de slag. Het is een gewoon goede en degelijke cursus. De uitleg helder en opbouw tot nu toe prima. Hij vindt wel dat het veel herhaling is maar dat is dan ook nodig om goed te kunnen automatiseren. Kortom gewoon goed.

13. marts 2017