Helt perfekt!
Jeg har handlet hos Thy Netstore flere gange, og har været super tilfreds hver eneste gang. Fair priser, nem bestilling, god emballering og hurtig levering. Det er dejligt, når alt bare kører på skinner.
Onlinebutikken Thy NetStore sælger gaveartikler og boligtilbehør i eksotisk stil. Over 600 varenumre.
Har handlet der et par gange. Varerne er ankommet to/tre dage efter bestilling. De var i god stand og helt som beskrevet. Har også ringet til dem og fået svar på spørgsmål.
Eneste småting jeg kunne ønske mig bedre:
1) En af forsendelserne var temmelig høj (80 kr for et brev, der kostede 25 kr at sende). Det er muligt, at de ville have sat taksten ned, hvis jeg havde kontaktet dem. Og alle priser fremgår af siden, så det er sådan set reelt nok.
2) En æske eller gavepose pr. smykke der er bestilt da det ikke er sikkert, at det er samme person, der skal have alle varerne i gave.
Men alt i alt stor anbefaling her fra...
De har mange dejlige ting og jeg modtog de bestilte ting superhurtigt, og tingene var pakket godt ind. God og venlig kundekontakt.
Jeg vender meget gerne tilbage en anden gang :o)
Super service. Hurtig levering. Her er kunden nr. 1.
De er hurtige til at få tingene sendt afsted, og man har dem allerede dagen efter. De har en god kundeservice, som er meget hjælpsom og imødekommende. Men jeg savner lidt, at varebeskrivelserne er lidt mere dybdegående. Ellers godt sted at handle.
Har nu tre gange handlet med ThyNetStore, hver gang med fin service; senest bestilte jeg i weekenden et smykke, søndag (sic!) fik jeg mail om at det blev sendt mandag, og pakken var med posten tirsdag.
Hjemmesiden rimelig nem at finde rundt i.
Jeg havde bestilt en lille ting som desværre ankom skadet. Jeg sendte en mail med fotos til Thynetstore og to dage senere modtog jeg en ny pakke. Super service.
Overskuelig og let hjemmeside. Levering til døren dagen efter ordren. Har brugt Thynetstore flere gange nu og de har altid leveret en god service og deres varer er også fine.
Det modtagne har jeg intet at klager over. Helt sikkert ville jeg benytte mig af Thynetstore igen og igen :-)
Det vil ikke genere mig at anbefale Thynetstore til mine venner og familie.