Thrifty Anmeldelser

3.855

1,7

Lejede bil i Malaga lufthavn.. Havde bestilt og betalt hjemmefra .. De bør nærmest betegnes som et svindelfirma .. de siger et omkring deres depositum(betalte 460 euro)og ligger uden det er aft... Se mere

Lej aldrig bil hos Thrifty, de skjuler at man skal betale for en ekstra forsikring selv om man har lavet en forsikring da man byggede bilen, de siger blot at det er et depositum, men når man får penge... Se mere

De her snydt mig i Malaga Lufthavn, lejet en bil til 1000k for en uge, de trækker HELE depositiumet med det samme hvilket er meget mærkeligt. Så bilen endte med at koste mig 4.300kr, for guds skyld... Se mere

Ingen problemer med hverken afhentning eller aflevering. Dejligt at kunne afhente og afleverer direkte i lufthavn. Jeg oplever så i dag er der er blevet trukket 1300,- danske kroner på min konto af t... Se mere

1. Biludlejning
  2. Butik med biltilbehør
  3. Billeasing

Founded in 1958 in Tulsa, Oklahoma, Thrifty Car Rental has earned a reputation for affordable, dependable transportation. Now part of The Hertz Corporation and headquartered in Estero, Florida, Thrifty serves customers through hundreds of airport and neighborhood locations across North America and beyond. Thrifty specializes in value-focused rentals for vacations, business trips, and everyday travel. Customers can choose from a range of vehicles, including economy cars, SUVs, minivans, and premium models to fit any budget and need. Known for competitive pricing, convenient locations, and streamlined service, Thrifty helps travelers get on the road quickly and confidently. Bookings are easy with online reservations and mobile tools, and major credit and debit cards are accepted. The Blue Chip Rewards program offers faster service, exclusive deals, and added travel perks for members. Customer support is available via website, phone, and social channels. Ready to unlock bigger savings? Join the Hertz email list today to get exclusive offers, limited-time deals, and insider travel tips delivered straight to your inbox—sign up now and start maximizing every trip.

Dårlig

4 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(3.855)

PAS PÅ

PAS PÅ ! I BLIV SNYDT. De give ikke pengene tilbage selvom de love det når man leje bilen. De lover at sende despotion tilbage, man det gøres ikke.
De snyder folk. PAS PÅ

17. marts 2024

Undgå Thrifty - værste udlejningsoplevelse.

Ankom Orlando 30/12. Stod i kø 98 min.
Thrifty “var løbet tør for biler”. Folk måtte tage tilfældig bil der efterhånden blev klar.
Gjorde KLART opmærksom på at vi ikke ønskede ekstra forsikringer eller services - bortset fra SunPass (vejafgift).
Bil blev afleveret med helt fuld tank.
Dagen efter hjemkomst er der trukket UDS 389,- for div. ekstra forsikringer og fuel purchase option. På 8 siders kontrakt står “accepteret 5 forskellige ekstraforsikringer og fuel option”.
Lejet gennem Autoeurope.
Værste biludlejningsoplevelse nogensinde.
OBS: brug tid til at gennemlæse HELE kontrakt FØR depositum trækkes.
Absolut værste udlejningsoplevelse - nul stjerner.

30. december 2023

Vi lejde en SUV i LAX hos Thrifhty - super dårlig oplevelse!

Vi lejde en SUV i LAX lufthavnen i Los Angeles.
Vi ankom kl. 21:30 til Thrifty, og måtte stå i kø frem til kl. 23:00 før det blev vores tur.
Vi fik udleveret vores bil, som lugtede ekstremt meget af marihuana, men da vi var for trætte til at gøre indsigelser valgte vi at "leve med det".

Da vi 10 dage senere afleverer bilen, bliver den hurtigt tjekket igennem, og personalet siger at alt er som det skal være.

Da vi er kommet hjem fra vores ferie, opdager vi at Thrifty (uden at gøre os opmærksomme på det ved afleveringen) har trukket yderligere 368,70 dollars på vores konto, for nogle ting jeg udtrykkeligt havde sagt nej til mundtlig ved selve afhentningen. (blandt andet ekstra forsikring, vejhjælp og fuld benzintank).

Rentalcars.com kan kun hjælpe med at betale en brøkdel tilbage af beløbet, da vi lejede bilen via dem og også tegnede en ekstra forsikring igennem dem.

Super ærgerlig behandling og samlet utilfredsstillende oplevelse!

4. oktober 2023

Pris og venlighed for pengene.

Jeg oplever så i dag er der er blevet trukket 1300,- danske kroner på min konto af thrifti, som jeg ikke har fået nogen dokumentation hvad de skal dække. Det ligner svindel, da vi får at vide ved aflevering at alt er Ok. Dårligt meget dårligt.

28. oktober 2023

Pæst eller kolera

Pæst eller kolera, Aldrig igen….

Min veninde og jeg skulle til Syd Frankrig, vi blev taget ved næsen for 1600kr yderligere end vi havde betalt…
Blandt andet fordi det mig der havde booket bilen, og mit kørekort er ikke mere end 2 år gammel. Hvilket ikke er oplyst på deres hjemmeside, men deres medarbejder havde ikke nogle problemer med at ændre i deres system så det så ud til at jeg havde haft det i mere end 2 år. Men vi skulle stadig betale bøden… det var alligevel min veninde der kørte.

Dårligt firma, men havde selv læst anmeldelserne. Så havde godt regnet med det, men de andre selvskaber er værre :/ så vi havde ikke rigtig andet valgt.

13. august 2023

Trak uden varsel stort ekstra beløb fra vores konto efter tilbagelevering af bilen.

Under en ferie i maj i Ft. Lauderdale lejer vi en bil hos Thrifty. Da vi henter bilen indgår vi en aftale om at aflevere bilen i Miami. Det koster os kun 11 dollar ekstra, så vi kom op på ca. 183 dollar for 4 dages leje inkl. betalingsveje. Helt ok pris.

Da vi 4 dage senere afleverer bilen i Miami oplyser personalet os om, at alt er ok. Vi tager tilfredse videre på ferie.

Da vi 3 uger senere vender hjem fra ferie, opdager vi, at Thrifty - uden at meddele os det - har trukket yderligere 423 dollar på vores konto 2 dage efter vi har afleveret bilen tilbage. Ingen forklaring, ingen varsel, ingen angivet årsag - simpelthen bare trukket fra kontoen.

Vi kontakter Thrifty pr. e-mail, og udbeder os forklaring og pengene retur. Samtidig dokumenterer vi med billeder og video, at vi ikke har skadet bilen ud over den bule der var dér, da vi hentede bilen. Vi får da at vide, at den ekstra træk på vores konto skyldes, at bilen ikke er leveret tilbage til Ft. Lauderdale men Miami - ca. 45 minutters kørsel fra Ft. Lauderdale.

Vi skriver igen, og oplyser om aftalen om at levere bilen til Miami. Vi beder Thrifty om at gennemse deres videomateriale fra det eksakte tidspunkt, hvor vi er ved skranken i kontoret i Ft. Lauderdale da vi henter bilen, så de ved selvsyn kan konstatere, at vi indgår aftalen med Thrifty´s medarbejder.

Herefter skifter forklaringen til, at det nu er skatter og afgifter, herunder betalingsveje. Vi sender dokumentation for, at det har vi allerede betalt.

Efterfølgende skifter Thrifty gentagne gange forklaring, og vi ender med at have indsendt dokumentation flere gange inden de endelig - efter ca. 10 e-mails tilbagebetaler 2/3 af beløbet. Resten er skat og afgifter, hævder de igen. Efter yderligere et par e-mails med samme dokumentation som tidligere for betalt skat og afgift lykkes det - her 3 måneder efter lejemålet - at få de sidste penge retur. Da har vi også forinden truet med advokat, og har informeret Thrifty om, at vi gemmer al dokumentation og kommunikation til eventuel offentliggørelse.

Bedste råd: Lad være med at leje bil hos Thrifty!

Næst bedste råd: Hvis du alligevel lejer bil hos Thrifty, så gem ALLE papirer, tag billeder og video af bilen INDEN du kører ud af garagen, så alle buler og skrammer dokumenteres. Anmeld skaderne i kontoret inden du forlader stedet. Tag video og billeder af bilen, når du leverer den tilbage, og forlang kvittering for aflevering, og at alt er ok.
Har Thrifty trukket et ekstra beløb fra din konto, så vær standhaftig og bliv ved med at forlange dine penge retur. Benyt din mulighed for at bedømme deres ydelse og arbejdsmetoder på sociale medier, og kontakt evt. en lokal advokat af principielle årsager.

Fremover betaler vi hellere mere i leje hos et andet selskab end at leje hos Thrifty igen.

17. maj 2023

PAS PÅ !!! Kredit / Debit kort.

PAS PÅ. Lejede bil gennem Tui's link til cartrawler / Thrifty, ved vores ferie til Tenerife. ville være helt sikker på alt var i orden, så vi tilkøbte ekstra "den store" forsikring. Jeg betalte med mit Visa kort, som siden gladelig modtog.
Så kom dagen hvor vi var ankommet, og skulle hente bilen. Her fik vi så at vide vi skulle fremvise et "kredit kort", jeg gav det Visa som lejen og forsikringer var betalt med. MEN dette kunne ikke bruges da det var et Debit kort !!! og af papirerne stod det skulle være et "kredit Kort". Jeg havde overhoved ikke skænket den lille note om at det skulle være et kredit kort en tanke, i Danmark er et Visa / Dankort (som 99 % af danskerne har) et Debit kort. Næsten ingen har et Kredit Kort (det bruger vi ikke som normalen i Danmark). Dette er ren og skær bondefangeri !!!!. Eneste måde at få bilen var ved at købe en lokal forsikring, som for ugen kom til at koste os mere end den oprindelige billeje. Desuden turde vi faktisk næsten ikke køre i bilen, da vi fik at vide at den ikke dækkede bunden af bilen (ved en skade kan bunden jo let blive skadet). Og vi var ganske enkelt i tvivl om hvor meget vi i grunden var dækket ved uheld.
Vi var 2 dansk par (kendte ikke hinanden) der skulle hente bil fra vores fly, og vi havde begge den samme situation. Dette er ren og skær SNYD, og dette må ske i rigtig mange tilfælde. Pengene for den oprindelige forsikring (og ekstra forsikring), var ikke refunderbar, og dermed spildt / tabt.
At firmaet ikke gør MEGET opmærksom på at det SKAL være Kredit Kort ved udlevering, men samtidig modtager almindeligt Debit ved betaling, er ganske enkelt skandaløst, når alle (i alt fald fra Danmark), er i denne situation. FUP og FIDUS

14. januar 2023

Uærligt selskab

Lander rimelig træt efter 20 timers rejse til Miami. Får påduttet ekstra forsikringer som jeg allerede har betalt for ved forudbetaling af bilen. ender med en ekstraregning på 1000 $ på en tre ugers leje. Ved afleveringen af bilen påstod de at jeg havde lavet en skramme. gik heldigvis bilen efter da jeg modtog den og tog et billede af netop den skramme. Uærligt selskab - lejer aldrig der mere

13. oktober 2022

Trifty er sidste gang vi lejer hos

Trifty er sidste gang vi lejer hos, vi ankom til Tampa og havde bestilt en SUV hjemmefra som allerede var trukket fra vores konto omkring 13000kr, da vi ankommer for vi afvide at den bil vi havde lejet kunne vi ikke få da vi havde betalt med et debit mastercard, de siger det er deres politik så de ville nedgradere os til samme pris oveni købet jeg spørger så om hvorfor de så trækker pengene fra min konto isted for at informere kunden efter en lang diskussion med manageren, fik vi besked på vi kunne få en anden suc som var compact hvilket jeg ikke gik med til, hun fortæller mig at jeg så kan få en SUV jeep hvilket jeg siger okay til og da vi kommer ned til bilen står der en lille nissan som IKKE var en suv, vi havde rejst i 12 timer og var trætte, vi ender så med at få en mindre bil ikke SUV og blive 12000 kr fattigere fordi vi skulle lave en ny booking for at få penene igen, jeg vil til hver en tid Ikke anbefale trifty de ikke til meget hjælp!!
Så Trifty lejer vi ikke hos mere da vi kun kan blive fattige af det..

25. april 2022

Thrifty informerer ikke om væsentlige betingelser for billeje ved bookning.

Bookede en bil gennem SAS, fra Thrifty, som gav helt utilstrækkelige og vildledende informationer om forsikringer, oplyste ikke om den obligatoriske CDW som skal være inkluderet i lejen og selvrisiko, alene om LDW som koster ekstra. Brændstofpolitik kunne heller ikke oplyses. Det er helt uacceptabelt at alle relevante betingelser for lejen ikke oplyses ved bestilling. Prøvede at gå på Facebook og chatte men chatten døde hurtigt. Jeg afbestilte min booking, jeg har slet ikke tillid til dette selskab.

24. juni 2020

Snyd og bedrag

Snyd og bedrag. Magen til bondefangeri skal man lede længe efter. Benyt dig aldrig af firmaet Thrifty. Lejede bil gennem RentalCar.com som vel og mærket ikke er til nogen hjælp når man skal klage over Thrifty. At de overhoved vil benytte sig af Thrifty og henvise kunder til dem gør dem til med sammensvorende i dette svindel nummer. Det kan umuligt været gået dem forbi at 84% af deres kunder føler sig snydt. Føj, siger jeg bare. Havde købt og betalt alt hjemmefra og med god viden for smarte sælgere svarede jeg nej til alle ekstra tilkøb ved afhentning af bilen. Jeg skulle dog lige lægge et depositum på ca. 3500 dkr. som jeg ville få før tilbage på korten når jeg afleverede bilen igen og dette skulle jeg så lige kvittere for. Det viste sig dog bagefter at det var ekstra forsikring, udvidet vejhjælp og paybyplate og ikke depositum som tydeligt blev sagt ved skranken (som hele min familie også hørte). De har selvfølgelig hevet min underskrift frem som dokumentation for aftalen og de 16 sider tætskrevet aftale som fulgte med, som dokumentation for at jeg havde bestilt det alt sammen. RentelCar vil af samme årsag heller ikke gøre noget ved sagen. Fusk og bedrageri der kom til at koste mig 50% ekstra omkostning på billeje denne sommer. Boykot dem og alle der henviser til dem. Det er fusk og bedrageri alt sammen.

7. oktober 2019

Stiller mig op i rækken af dårlige…

Stiller mig op i rækken af dårlige anmeldelser.
Havde booket og betalt hjemmefra på en bil i Orlando US. Da vi kommer kan de ikke acceptere mine betalingskort ( deres betalingssystem decliner). Til gengæld vil de gerne acceptere min kones kort. De har dog et krav om at lejer og betaler skal være samme person, så deres løsning var at overføre billejen til min kone og så skulle vi betale 12 USD ekstra i døgnet for ekstrachauffør. Dette nægtede vi, så mente de at min kone bare kunne være enechauffør, dette ville vi heller ikke acceptere. Først da vi kræver at få vores vaucher refunderet så vi kan leje ved et andet bureau accepterer de at vi betaler med min kones kort og at jeg er chauffør. Så havde vi også fået VIP betjening, mente de.
Vi har lejet bil mange gange i US før og har aldrig oplevet dette. Thrifty never again.

29. oktober 2018

Uærligt firma.

Meget uærligt firma, hvor de lægger ekstra forsikringer på ( næsten det dobbelte af vores oprindelige pris ) og hvor der absolut ingen kundeservice er, hvis man vil i kontakt med dem. Både ved opringning, person henvendelse og mail, ingen respons. Har lejet bil mange gange før i USA, men aldrig blevet snydt så meget før af et biludlejnings firma.

12. august 2018

Fup og svindel

Fup og svindel. nogle uger efter bliver de ved med at trække små beløb for noget man ikke forstår og de ikke kan forklare. Hold jer lang væk fra dem.
Min hændelse er sket i Dubai, men tror de platugler agere på samme måde verden over. se bare på anmeldelserne !

8. maj 2018

Du kommer til at betale dobbelt for…

Du kommer til at betale dobbelt for forsikringer med dette firma!
Bookede gennem rentalcars.com hvor jeg havde betalt for forsikringer og alt på forhånd. Da jeg havde travlt og havede haft en 24 timers flyvetur havde jeg glemt jeg allerede havde betalt.

Det afholder ikke Thrifty fra at snyde dig til også at betale for deres forsikringer. Så der er røget 1500 kroner lige ud af vinduet på dobbelt forsikring. De er uærlige svin.

4. april 2018

Aldrig er jeg blevet snydt og bedraget…

Aldrig er jeg blevet snydt og bedraget så meget som hos dette firma Thrifty. Føj, siger jeg bare, med for s.... på..... Havde lejet bilen gennem mit flyselskab som har Cartrawler som deres mellem-firma. Havde købt og betalt ALT hjemme fra inkl. div. tillægsforsikringer, som man jo altid tilbydes når man afhenter bilen. For ikke at skulle tage stilling ude i lufthavnen blev alt printet ud og medbragt. Da Thrifty manageren spørger om jeg ønsker nogle tillægsforsikringer eller andet siger vi nej tak, hvorpå han ligger et stykke papir op på disket og beder mig kvittere for bilen med min underskrift.
Nu er jeg så trukket 489 $ for forsikringer, benzin (selvom jeg havde bestilt fuld til fuld tank, hvilket også står på min kontrakt) o.m.m. I alt 489 $
Forsøgte så efterfølgende at få fat i Cartrawler som der henvises til. I syv dage ringede jeg 3-7 gange dagligt uden held. Fandt nr. til Thrifty og ringede til dem direkte. På femte dagen fik jeg så endelig fat i en dame. Hun var, ja groft sagt pisse ligeglad fordi som hun sagde, jamen du har jo skrevet under på det. Hvaaaaa det har jeg sgu da ikke. Arrrrr det var så det min underskrift blev brugt til. Manageren sagde ved afhentningen, vil du lige kvitterer her for bilen. K..... det er en svinestreg.
Jeg kan ikke gøre mere nu og siger bare, ALDRIG MERE THRIFTY.
Og pas også på hvis du booker bil hvor Cartrawler er med inde over. Deres hjemmesideformular man skal benytte når der er problemer, virker ikke og går på fejl. Lige som deres telefoner 😝😝😝😝😝😝😝😝

8. marts 2018

THRIFTY/DOLLAR CAR RENTAL- NEVER AGAIN - EXCEPTIONALLY LOUSY SERVICE!!

Udlejning i Ft. Lauderdale lufthavn 20/7-2017. Bliver præsenteret med at skulle betale ca. 100USD for at få en forsikring som rent faktisk dækker (modsat den jeg allerede havde betalt for og som de annoncerede med som værende fuld dækning samt toll pass ca. 100 USD, som dog var godt givet ud men ville ønske at det havde stået klart og tydeligt om den var inkluderet eller ej ved leje over net.

21/7-2017 Bagsmæk på bil kan nu ikke låses/smækkes i på vej til Miami. Opkald til Emergency Road service som der lige er betalt til. De kan ikke sende en mand ud til reparation, men man er velkommen til at køre tilbage til Ft. Lauderdale lufthavn og bytte bil - de kan dog ikke garantere at der er en i samme kategori. Kører videre til Miami og taler med 3 forskellige "service medarbejdere" som ikke kan læse ind i sagen/ ikke kan formulere sig tydeligt og som generelt fremstår fuldstændig indifferente ift. at hjælpe og som alle beklager men derudover er komplet handicappede af Company policies ift. at kunne yde reel service on-site eller ift at kunne booke en erstatningsbil i Miami lufthavn (som er der man skal køre hen til trods for at en fillial ligger 2 km borte. 4 samtaler heraf 2 on the road for egen regning på dk mobil abonnement samt tid spildt. Resultat: bruge mere ferietid på at løse deres problem. I Miami lufthavn afdeling af thrifty mødes man så af en teenage lignende pige med bøjle og attitude " nobody here is going to give you an upgrade or a compensation" Her insisterede jeg så på at tale med manager som efter at have hørt på min version af sag kunne se det rimelige i en ombytning og opgradering af bil uden yderligere omkostninger. Hun alene skal have tak for at kunne bruge fornuft og sans for kunde service når INGEN andre af de personer jeg mødte eller talte med kunne hjælpe eller udviste andet end de frasebaserede koporate floskler og gentagelser når noget afveg det mindste fra deres manual, beslutnings kompetence eller kapacitets niveau.
Jeg kommer aldrig til at benytte disse to firmaer igen ved evt. fremtidig billeje og vil formentlig gå helt uden om Hertz, som åbenbart ejer disse, hvis man da kan det.

14. august 2017