Thornvig Jensen Anmeldelser 10

2,7

2,7

Under middel

Dårlig service

Dårlig service. De løste ikke problemet men talte ovenikøbet dårligt og ubehøvlet til mig mens de var her.
Havde et andet firma ude efterfølgende der løste problemet på under en time.

20. februar 2026

Helt fint service

Vi havde haft problemer on/off med tilstopning af køkkenvasken. Første gang de kom ud suges og spulede de kloakken og problemet var løst, for en tid.
Det opstod dog igen og denne gang kom de ud og sugede igen, og forklarede at det er fordi vores kloakrør er ved at falde sammen.
Helt super service både i telefonen og herude 👍

Dobbeltbonus var at de lod os udskyde betalingen til den 1.

20. juli 2025

Min køkkenvask stoppede fuldstændig til…

Min køkkenvask stoppede fuldstændig til mellem jul og nytår hvorefter jeg kontaktede Thornvig Jensen som sendte en slamsuger der ankom efter et par timer. Chaufføren spulede en stor prop ud af mit køkkenafløb og tømte herefter min trixtank. Herefter undersøgte han pumpen i tanken der skal pumpe "det tynde" ud i en mile (mit eget rensningsanlæg). Pumpen kunne ikke komme af med vandet og chaufføren spulede herefter også sivestrengene i milen,- hvorefter hele anlægget virkede igen. Det var virkelig super god service så tak for det.
Selvom det ikke er helt gratis - sagt på jysk, så kan jeg stadig varmt anbefale Thornvig Jensen.

27. december 2023

Total fraskrivelse af ansvar og skader for over 75.000

I forbindelse med en af vores udlejningsejendomme med 4 boligenheder rekvirerede vi Thornvig Jensen, da en lejer på 1. sal havde klaget over at det klukkede i hendes afløb. Thorvin Jensen sendte en mand til at spule kloakken. Han bøvlede med det i ca. to timer og endte med at bruge en rodfræser og påstod at kloakken var kollapset. Herefter fik vi en aut. kloakmester ud og gennemgik rørene med kamera, og han kunne konstatere at alle rør var intakte men den gode mand fra Thornvig Jensen havde kørt rodfræseren igennem rottespærren i vejen. Det kostede os en ny til 2750 + moms. derudover viste det sig at den ene lejlighed i stuen var blevet fyldt med kloakvand i forbindelse med deres spulen af kloakken (en flyttelejlighed der stod tom). Anton Bangshøj Brynning afdelingsleder fraskriver sig totalt ansvaret og vi står nu med store skader på en lejlighed. Nok sidste gang vi vil benytte os af Thornvig Jensen

3. april 2023

Dårlige billeder af kloak og fraskrivelse af ansvar

Jeg har haft Thornvig jensen ude og tage billeder af mine kloakrør med kamera, som skulle sendes til forsikringen pga. vandet stod op i toilettet og brusekabinen.
Han gik ned gennem vores toilet, da han ikke kunne finde en brønd på vores grund.
Manden tog 12 billeder, som blev sendt til mig på mail efterfølgende (efter jeg rykkede efter dem) Der var kun 1 af de billeder som viste noget. Alle de andre var sløret og grimme pga. skidt på linsen. Så taksatoren fra forsikringen kunne ikke rigtig bruge disse billeder, og spurgte mig efter nye.
Thornvig kunne ikke finde vores brønd på grunden i forhaven, så han mærkede bare jorden op med spray, hvor vores højtvandslukke sidder. Jeg skal betale næsten 3.000kr. for de billeder, så jeg kontaktede Thornvig på mail og fortalte at de ikke dur.
De har så lige ringet (en kontordame) som fortalte mig at de ikke kunne gøre det bedre, og at det er hvad man kan forvente, at de ikke kan se alt og måske ikke kan finde brønden, og derfor må gå ned gennem toilettet.
Jeg har så haft et andet kloakfirma nede og tage billeder af vores kloakrør efterfølgende. Han fandt hurtigt vores brønd, som sjovt nok, sad ca. 60cm. fra hvor Thornvig havde mærket op på jorden. (60 cm. i lige linje ud mod vejen, logisk nok)
Han kunne nemt få taget flotte billeder af rørene, og de var pæne og klare.
Damen hos Thornvig, talte til mig som om jeg var uvidende. Men jeg stod ved siden af den mand der tog billederne, hele tiden. Så jeg ved godt hvad han gjorde for at finde brønden. Han var ikke forberedt og måtte stå og lede efter tegninger på hans lille mobiltelefon.
Men hvor om alting er, så duede de billeder de tog ikke, og forsikringen bad om nye. Damen ville ikke høre på hvad jeg fortalte og startede med at jeg stadig skulle betale for dem. Hun talte som om det var noget hun enten havde lært mange gange, eller noget som stod på et stykke papir, som hun skal læse op, ved reklamation. Hun talte til mig som om hun var en pædagog der talte til et barn.
Så blev jeg gal, og talte med store ord. Så pludselig ville hun gerne gå til hendes chef, og høre om de kunne gøre noget. Nå, så chefen var ikke blevet spurgt inden..? Hmmmm...
Jeg føler lidt at de forsøger at slippe let omkring deres egne fejl. For det her er godt nok en fejl de selv har lavet. 11 ud af 12 billeder der intet dur til....
Hvordan skal min forsikring kunne vurdere hvad der skal laves ud fra billeder af skidt på linsen.
Damen sagde at det kunne være dampe i rørene, hvis der var blevet skyllet ud imens. Men jeg måtte jo så fortælle, at det var der ikke blevet. Jeg var der jo selv.
Kloakmanden havde den helt store bil med, og han skyllede rørene og sugede dem rene inden. Så han havde ALLE muligheder for, at tage de flotteste billeder.
Jeg syntes det er meget ærgerligt at firmaet ikke tager sit arbejde mere alvorligt og erkender når de har lavet en fejl. Selvom Thornvig er eneste kloakfirma i Herning, så kan de da godt behandle deres kunder ordentligt.

15. januar 2023

Varm anbefaling

Jeg brugte Thornvig Jensen til en opgave angående slamsugning.
Fantastisk service og hurtig udførelse under lidt vanskelige omstændigheder.
Kan varmt anbefale andre at bruge dette firma.

5. maj 2021

Kloakrensning til UG

På trods af i havde en presset dag, hvor tingene trak ud, så blev aftalen med en privat brøndrensning overholdt til punkt og prikke.
Og som altid - det fungerer perfekt - og tak for det.

10. juli 2020

Ring servince!

Fra han ringede at han var på vej til han var færdig gik der ca 35 min, men alligevel er jeg blevet trukket for 1.5 timers arbejde, synes det er svineri, og bruger aldrig deres service igen!

15. januar 2020

Glædelig jul

Fik assistance ml. jul & nytår - og det gik smertefrit. Ydermere var det til stor underholdning for ungerne at se slamsugeren i aktion.

Venlig person og en regning som lovet/forventet - så vil også bruge dem næste gang uheldet er ude.

23. januar 2019

Uacceptabel

Jeg havde i forvejen ringet for at få en pris pr time, og fortalte i samme omgang, hvor jeg boede, da jeg troede det kunne have indflydelse på prisen. Jeg fik en pris oplyst, og fik derefter en aftale om besøg på plads.
Manden var der i max 55 minutter, men da regningen kom ind af døre, blev jeg bonnet for 1,5 time, hvilket jeg så ringede og klagede over, da jeg var 100% sikker på, at han ikke havde været der mere end en time. Så får jeg pludseligt at vide, at jeg da også skal betale kørsel, da det er en del af timelønnen.
Jeg forsøger at forklare damen i den anden ende, at jeg synes det var noget underligt at jeg ikke havde fået dette at vide, hvortil der kommer et flabet svar tilbage!

Jeg bruger ALDRIG Thornvig Jensen igen!

12. februar 2013

Er dette din virksomhed?