Thegreenhomecompany Anmeldelser

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Customer Service

I placed an order through a Maisons du Monde store and retailer is this very store. I ordered Christmas balls despite the fact that they had not yet arrived I am already leaving a negative review for the customer service as not only did they ship to the store address and not the home address I provided, they also responded to me saying that I have to go pick up the package at a closer stop point, so not only did I pay the shipping cost I have to go pick up the package in another municipality. Instead of helping me to release the storage and change the delivery address, their response was this “ it's really frustrating, look for a closer pdp”

26. november 2024

100% scam, broken product

100% scam, I ordered an indoor greenhouse, which should have been new. Instead I received a product that shows has obvious signs of wear and tear: some pieces are torn apart, the glass is dirty and unglued from the frame, the handles are falling off, the hinges are crooked, the wood is stained by water. DO NOT RECOMMEND AT ALL

19. september 2024

Sehr zufrieden

Ich habe eine Vase und einen Beistelltisch bestellt. Leider hatten sich Schwierigkeiten bei der Lieferung ergeben aber der Kundenservice hat es Problemlos, sehr schnell und zufällig gelöst.
Wir sind sehr zufrieden und können diese Firma sicher anraten.

3. maj 2024

kapot maar zonder problemen opgelost…

via bol.com led windlicht besteld en deze "beplakt" opgeleukt om cadeau te doen. Was uren werk en resultaat prachtig maar toen ik de batterijen erin deed deden er maar 2 van de 3 kaarsjes het. Eraf halen en retour zenden was geen optie door de superlijm. Gebeld met greenhomecompany en moest fotos sturen. Daarna mail van Timo en had twee dagen later een nieuwe. Dus ik vind de service keurig.

19. februar 2024

Zeer slechte service/retourverwerking

Nadat mijn product met flinke vertraging eindelijk binnen was, deze retour gestuurd. Echter werd mijn retour niet verwerkt waardoor ik betalingsherinneringen kreeg. Na meerdere malen contact te hebben gezocht met hen nog steeds geen oplossing. Bedrijf beweert dat ik de retour niet aangemeld heb. Wat nogal opmerkelijk is, hoe kom ik anders aan een retouretiket. Uiteindelijk via bol.com zelf meerdere malen navraag moeten doen voor de retour verwerkt werd. Bijna een maand later! Zeer slechte service en zeer summiere reacties vanuit de klantenservice.

4. januar 2024

Zeer slechte service

Zeer slechte service
Kerstboom retour gestuurd maar het nalaten deze goed te verwerken. Maar wel betaalherinneringen sturen. Uiteindelijk is het opgelost na druk vanuit Bol. Maar wat een rampzalig bedrijf zeg, die hele administratie afdeling kan wat mij betreft naar huis gestuurd worden. Over en weer gemaild over zo’n simpel voorval en pas een maand later is het opgelost.

4. januar 2024

Drama

Besteld, 10 dagen gewacht op levering.
Vervolgens verkeerd artikel ontvangen.
Retourneren moeizaam.
Communicatie vanuit bedrijf is ontzettend slecht. Klantenservice helpt je niets verder.
Nog steeds mijn geld niet terug….
Bestel hier nooit!!!!!

11. december 2023

Aangekocht product retourneren

Aangekocht product retourneren gaat zeer moeizaam. Ondanks nadrukkelijk verzoek om het retourlabel asap te sturen naar het adres waarmee ik mail, gebeurt dit helaas niet. Retourneren kan op deze manier wellicht niet binnen de door hen gestelde tijd, heel vervelend!

Aankoop gedaan via Leen Bakker, dat gaan we niet meer doen.

14. juli 2023

Waardeloos…

8 feb zou er een plantenstandaard geleverd worden. Na een paar x contact te hebben gehad bleek het pakketje ‘kwijt’ en was ook niet meer op voorraad (terwijl het wel nog aangeboden word op bol.
Er was beloofd geld terug te storten. Vandaag weer contact gehad. Kreeg excuses dat er ook daarmee wat mis was gegaan. Moet nu weer een aantal dagen wachten of dat dan weer goed gaat komen.
Al met al. Alles gaat bij dit bedrijf mis en nu nog maar hopen dat ik m’n geld ooit nog terug ga zien.
Advies, bestel/koop hier NIKS!

8. marts 2023

Niet op voorraad

Via Bol.com een plantentafeltje besteld en betaald. Vandaag van Bol.com melding dat morgen wordt geleverd.
Tegelijkertijd van thegreencompany een mail ontvangen dat het product niet meer leverbaar is.

27. februar 2023

Op 13 december een bloempot bestelt,via…

Op 13 december een bloempot bestelt,via Bol.com.Het zou uiterlijk 16 december bezorgd worden.Niet dus 17 december ook niet.Heb maandag 19 december naar ze gebelt,ook omdat ik geen track&tracé code had gekregen.Die ik later op de dag kreeg.Toen werd de bezorging weer verschoven naar woensdag 21 december.Weer niet.Nu weer een vermelding voor donderdag 22 december.Zo ben je een week verder.En nog maar de vraag hoe het pakket aan komt.Als ik alle verhalen lees.1 keer maar nooit meer om daar iets te bestellen.Slechte communicatie.

20. december 2022

Totaal verkeerde spullen geleverd….

Vandaag 9/12/22 is m’n bestelling geleverd, maar helaas NIET de bestelde kerstverlichting/3 mini lampjes, maar een miniatuur Kerst bollenkraampje zat in de verpakking. De controle voor verzending stelt dus niets voor. 😡
Wel netjes dat Mila van het bedrijf inmiddels op m’n mail heeft gereageerd. Ben benieuwd……

8. december 2022

De eerste bestelling 24 juni 2022 zou…

De eerste bestelling 24 juni 2022 zou binnen 1 werkdag geleverd worden. De bestelling kwam 4 dagen later en bovendien beschadigd, plantenpot totaal beschadigd. Er zou vervolgens een nieuwe pot verzonden worden naar mij op 27 juni 2022 ... Nu 01 juli 2022 nog steeds niet ontvangen ????? Ik voel mij niet meer serieus genomen en zal een klacht indienen bij Leen Bakker en minder positieve reviews schrijven op internet over The Green Home Company. U kunt beter niets kopen bij dit bedrijf.

30. juni 2022

The Green Home Company (via Leen Bakker)

Ik heb onlangs een set van twee tuintafels besteld en direct betaald. Na (te late) levering bleek de doos slechts de tafelbladen te bevatten. De poten/onderstellen missen. Direct gemeld per e-mail en de volgende ochtend ook per telefoon. Het bedrijf gaat eerst een intern onderzoek doen en heeft mij daarna ook nog gevraagd om foto's te sturen. Zeer slechte afhandeling en ik heb nog steeds niets aan de bladen...zonder poten/onderstellen! Besteld overigens via Leen Bakker, die je hiervoor niet kunt benaderen.

13. maj 2022

Er dette din virksomhed?