Thebossshop Anmeldelser

5,0

Jeg bestilte mit skateboard herfra og det er sygt peak og god kvalitet🫰. Jeg fik ogs et kort og 7 cute klistermærker (holy peak igen) thomas my boy du fantastisk🫰 typeeee shi fr

Så fin lille butik. Bukser bestilt og modtaget allerede dagen efter. God og venlig telefonisk hjælp. Har bestilt derfra flere gange. Har også tidligere været fysisk i butikken, hvor min 11-årige søn... Se mere

God levering intet ødelagt i pakken eller noget og man får det hurtigt Har handlet mange gange i thebossshop dog på en anden konto. Har kun engang oplevet hvor jeg bestilte flere ting og så de gle... Se mere

1. Skateboardbutik

TheBossShop.dk er startet i september 2009 som dansk webshop indenfor skateboard branchen. Vi forhandler alt fra skateboards og tilbehør til tøj, sko og accessories. Vi udvider hele tiden vores sortiment og tilbyder altid de bedste priser og kvalitet. Vi garanterer hurtig levering samt god kundeservice, hvilket resulterer i 100% tilfredshed hos vores kunder.

4 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, god kvalitet er altid tilfreds når jeg handler hos the boss shop.

13. juni 2023

Besvarelse fra Thebossshop

Mange tak for dine køb gennem tiden samt den fine anmeldelse! :) Det betyder rigtig meget for min skateshop!! God sommer

MVH Thomas, TBSS

Hurtig levering. Fede styles i webshoppen, hurtig svar på spørgsmål. Fri fragt og mulighed for at returnere i butikken.

6. juni 2023

Hejsa
kæmpe tak for de rosende ord, det er jeg bare glad for at du synes :) God sommer herfra! MVH Thomas, TBSS

Hurtigt og kompetent svar på mail

4. juni 2023

Mange tak - det er jeg bare glad for at du har oplevet :) MVH Thomas, TBSS

Bruger The Boss Shop tit

Bruger The Boss Shop tit.
Der er altid god service. Kan stærkt anbefale at bruge dem, hvis du står og mangler noget skategear eller lækkert tøj.

1. juni 2023

Besvarelse fra Thebossshop

Hej, kæmpe tak for dine ordrer og de flotte ord her på TP - det betyder meget at du har lyst til at dele ud af din oplevelse hos mig :) Dejlig sommer herfra.
MVH Thomas, TBSS

Altid venlig betjening og hurtig…

Altid venlig betjening og hurtig levering !

25. maj 2023

Besvarelse fra Thebossshop

Hej :) Stort tak for dit køb og at du har lyst at handle hos mig!! Det betyder meget for min lille butik! Dejlig sommer herfra.
MVH Thomas, TBSS

Har også tidligere været fysisk i butikken, hvor min 11-årige søn fik stor hjælp og blev mødt i øjenhøjde.

25. maj 2023

Besvarelse fra Thebossshop

Hejsa :) Stort tak for jeres køb og venlighed!! Det betyder meget for min lille butik at i har lyst at handle samt skrive om jeres oplevelse herinde. Dejlig sommer herfra.

Golden

Vildt god service! Fede varer! Hurtig levering! Sand skate-butik!

21. maj 2023

Besvarelse fra Thebossshop

Kæmpe tak!! Det varmer mit skate-hjerte :) Håber at kunne hjælpe en anden god gang! MVH Thomas, TBSS

Fin service.

Vi modtog fin service i forbindelse med returneringen af et fejlkøb. Ved skriftlig henvendelse kunne vi købe en returlabel (49,-), der gjorde det let at sende varen retur med GLS via pakkeshop. Returbeløbet blev indsat på bankkonti kort tid efter.

14. maj 2023

Hej Maria,
stort tak for din anmeldelse og de fine detaljer, det betyder meget for min skateshop :) jeg håber at kunne hjælpe en anden god gang.

Alt funkede👍

10. maj 2023

Besvarelse fra Thebossshop

Mange tak - det er jeg bare glad for at høre :) Håber at kunne hjælpe med gode produkter en anden god gang :) MVH Thomas, TBSS

Sindsygt god service

Sindsygt god service, lynhurtigt svar på forspørgelse, super god hjælp og rigtig hurtig levering. Absolut ikke sidste gang jeg handler der. Kan klart anbefales.

27. april 2023

Hej,
stort tak for din ordre og anmeldelse - håber at kunne hjælpe en anden god gang.:)

Dejlig sommer herfra
MVH Thomas, TBSS

Pakken ankom meget hurtigt og service i…

Pakken ankom meget hurtigt og service i allerhøjeste niveau - vil klart anbefale at handle her

26. april 2023

Hej Bertram,
stort tak for din ordre og tid til at smide de flotte ord herinde - håber at kunne hjælpe en anden god gang.

Dejlig sommer herfra

Super nemt let køb

Super nemt let køb
Man kan sgu stole på jer
Mange tak for de sidste boards

11. april 2023

Besvarelse fra Thebossshop

Mange tak for din bestilling og den flotte anmeldelse - det er jeg bare glad for!! :) Håber du bliver glad for alle boards!!

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Korrekte varer der er sendt og pakket forsvarligt.så lun positive ord herfra

10. april 2023

Hej Cindie,
mange tak - det er jeg bare glad for at høre :) Jeg håber at kunne hjælpe en anden god gang. Dejlig sommer herfra.
MVH Thomas,TBSS

Stor udvalg

Stor udvalg, hurtig shipping, billig priser, ik meget mere man ville have

2. april 2023

Kæmpe tak - det er jeg bare glad for at du synes :) MVH Thomas

Simply the best.

Altid det bedste udvalg og den bedste service.

31. marts 2023

Mange mange tak :) Det betyder meget! MVH Thomas, TBSS