The Bagel Co Anmeldelser

1,8

Øens bagel, Kalundborg .Jamen altså...extrem ubehagelig oplevelse. Jeg fik højlydt voksen skældud i en meget nedladende tone fordi jeg rykkede ifht bestilling. Vi havde ventet 25 minutter på at afgive... Se mere

Hvis jeg ku gi 0 stjerner havde jeg gjort det. Super langsom service og en MEGET ubehagelig chef der snakkede super nedladende til mig og min mor og nærmest bad skride ud af hans butik . Jeg kommer AL... Se mere

Magasin afd., så ulækkert, borde blev ikke tørret af, brugt service og madrester hobede sig op. Har taget foto. Vi gjorde ekspedienten opmærksom på situationen. Hun sagde hun var alene og kunne ikke t... Se mere

Hej Bagelco, Jeg har flere gange besøgt jeres shop på hovedbanegården i århus. Og er lige tilfreds hvergang! Så i dag skulle i altså have min bedømmelse! 10 ud af 5 stjerner for: • Fris... Se mere

1. Takeaway

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos The Bagel Co. får man bagels, kaffe og andre sunde fastfood produkter.

Under middel

1,8

Jeg er lige kommet hjem med en,troede…

Jeg er lige kommet hjem med en,troede jeg,en dejlig bagle med laks, fra butikken i Niels Hemmingsgade,men da jeg satte tænderne i den kunne jeg trække et langt lyst hår ud af munden.ÆvÆv.Det er sgu ulækkert.Når man betaler 65,-kr må man i det mindste kunne forvente at der ikke er hår i maden.Kan huske at de som ekspederede ikke havde hårnet på.Måske ville det være en go ide`??.Min frokost røg i hvert fald lige i skraldespanden og så måtte jeg nøjes med havregryn.Stram venligst op på hyiejenen

20. juli 2018

Falkoner Alle skal stramme op

Falkoner Alle skal stramme op

Jeg er vild med bagel og tager lejlighedsvis chancen hos Bagel co. Senest i går og i dag, to forskellige steder.
Købte bagel take away online og hentede i butik. Begge dage ingen bekræftelse på mail og begge gange fejl i fyldet. Fra H.C.Ørstedsvej var det dog en fin, frisk og velsmurt bagel og virkelig sød ekspedient. Fra Falkoner alle en tør, kedelig oplevelse - Surt, når man kommer hjem og skal spise og butikken er lukket, og man opdager at de har smidt fyld i man ikke kan tåle.
Købte desuden bagels med kanel og rosin, men de sælges åbenbart ikke længere trods at de er til salg på websitet, så afventer penge retur.
De to stjerner er møntet på Falkoner Alle og at man ikke opdaterer websitet. Jeg kommer gerne på H.C.Ørstedsvej igen. Men kun der.

19. maj 2018

Skuffet

Pris og kvalitet hænger ikke sammen. Derudover er personalet virkelige nærig med fyldet. Desværre en kedelig oplevelse...

6. januar 2018

Ondt i maven og opkast efter besøg

Jeg besøgte bagelshop inde i midt byen ved siden af Stilleben idag. Og mindre end en time efter fik jeg virkelig ondt i maven. Øv øv. Det endte med engang opkast, så der var vist ikke de helt sunde bakterier derinde. Av min mavsi.

20. december 2017

Det går jævnt ned ad bakke for The Bagel Co.

The Bagel Co. er blevet jævnt dårligere og dyrere gennem det sidste år.
For det første taler personalet ikke Dansk, ikke fordi det generer mig, men man gør sig sine tanker om, hvorfor man hyrer personale, som end ikke kan sige goddag og farvel. Ved de overhovedet hvad en bagel er ? Priserne er steget fra godt 50,00 kr. til nu næsten 70,00 kr. og så skal man betale 6,00 kr. extra for at få en skive cheddar med også. Det duer slet ikke. Der er meget snusket i disken, hvor madvarerne opbevares. det flyder med madrester imellem hinanden, og det lader ikke til at der bliver gjort rent i løbet af dagen. Meget uhumsk. Efter man skal betale for cheddar osten, er der åbenbart ikke megen omsætning af denne ost, skiverne, der lå i disken, havde mindst ligget der fra dagen i forvejen, de var helt blanke og meget misfarvede i kanten. Meget ofte er udvalget af bagelbrød extremt dårligt, alle de typer de reklamerer med fås ikke, og man må tage til takke med en "plain". Alt ialt vil jeg fraråde at man køber sin "take away" i The Bagel Co. og finder en konkurrende leveradør. Desværre, for det startede så fint for nogle år siden.

15. december 2017

Forfærdelig ledelse

Selvom maden er fin, så boykotter jeg The Bagel Company og opfordrer alle mine bekendte til det samme - på grund af ledelsen
Jeg er tidligere ansat, og min erfaring med Barak og hans kones ledelse er under al kritik
De hyrer mest folk der ikke er fra Danmark, fordi de ikke kender deres rettigheder og desuden oftere er mere økonomisk afhængige af jobbet
Barak snakkede så grimt til mine medarbejdere og mig selv, han kunne ikke holde en professionel samtale uden at gøre det personligt, og er decideret nedladende

Uprofessionelt, grådigt, nedladende ledere

28. november 2017

Dårlig behandling og ingen svar tilbage på mail...

Giver 1 stjerne ALENE af den grund at jeg har fået verdens dårligste behandling.
Maden er super lækker og god og betjeningen er også god.
Men til grunden til stjernen.
Min søster og jeg køber et bagelcard på thebagelco.dk hvor man får et bagelcard på 500 kr til 250 kr .. Hvilket åbenbart så har været en fejl.
Jeg har været i kontakt med forbrugerombudsmanden som have givet mig ret i at jeg skal have de 500 kr men trods det og flere mails som de ikke gider svarer på, så har jeg KUN fået 250 kr for de vil ikke give mig det som der stod på deres hjemmeside. De har selvfølgelig rettet det, men jeg har selvfølgelig også taget skærmprint af det faktisk kun fordi jeg skulle vise min søster det så hun også kunne købe det..
Alene af den grund skriver jeg herinde dette for MÅSKE det kan få dem til tasterne og give mig det som jeg har betalt for.

Udover det - Butikken på banegården i Aarhus er hyggelig med sød betjening og lækre bagels.
Bare ærgerligt at sådan noget her skal ødelægge oplevelsen!

19. april 2017

Skønt personale og fantastisk frokost

Hej Bagelco,
Jeg har flere gange besøgt jeres shop på hovedbanegården i århus.
Og er lige tilfreds hvergang!
Så i dag skulle i altså have min bedømmelse!
10 ud af 5 stjerner for:
• Friske, smilende, servicemindede ansatte
• Udsøgt brød (elsker jeres chilibagel!!)
• Friske smagfulde råvarer
• God hygiejne håndtering

Jeg kommer helt sikkert forbi og henter frokost igen og igen og igen 🙏🏻🙏🏻😃

22. november 2016

Uhumsk "rengøring"

Jeg var ganske chokeret over at se fyren i Bagel co. stå og "gøre rent" på madlavningsbord og bagevarmere med en kost der lige havde været en tur henover gulvet!!!
Jeg sad i bussen udenfor, og gjorde også min sidemand opmærksom på det! Hun var også rystet!! Føj!!

15. august 2016

Amatør ansat og skod service

Jeg bestiller 2 bagels over nettet kl.14:22 og de er så først klar til afhentning 15:30 (af uvisse grunden tager de over 1 timer at lave 2 bagels) stiller mig i kø og venter. Da det bliver min tur efter 20 min. i køen, er maden ikke lavet og efter at den unge hvalp har gået rundt om sig selv et minut's tid kommer han tilbage og siger at min ordre lå i printeren og den have de ikke lige set. Jeg venter endnu 12 min. på mine 2 bagels og hvalpen tilbyder 2 muffins som undskyldning for vente tiden. Magen til AMATØR sted og elendig service har jeg aldrig prøvet andet sted.

24. juli 2016

Ikke noget at råbe hurra over

Havde bestilt en cæcar salat og en bagel fra Gothersgade, begge retter kedelige, og uden en smule smagsforladt. Iøvrigt var salten nærmest søppet ind i dressing, og de ekstra råvarer jeg havde bestilt ved siden af var ikke med. Så alt i alt en lidt halv flad fornemmelse

1. april 2016

Rigtig gode kvalitetsvarer

Fik en rigtig lækker bagel på Hellerup Strandvej lavet af flinkt og dygtigt personale.

Lækkert at de bruger kvalitetsråvarer, noget helt andet end det andet slatne fastfood man finder rundt omkring.

14. marts 2016