Super service fra første telefonopkald til afsluttet reparation! Vi stod med vandskade i kælderen og kunne ikke bruge vores køkken, men VVS’erne rykkede ud med det samme og fiksede det hele på en dag.... Se mere
Efter et første mislykket VVS forsøg, satte Hansen gode håndværkere på, og løste problemerne, de selv lavede. Godt arbejde. Jeg reserverer retten til at korrigere, hvis de også tager penge for det... Se mere
T Hansen ødelægger en TPMS ventil under et alm. dækskift. Monterer en der ikke er kompertibel med min bil, forventer den stiller sig selv. Kundeservice ved ikke at deres værksteder, burde kunne kode T... Se mere
Vi fik "reddet" vores VVS projekt ved stor ombygning efter MEGA klamp fra 2 andre VVS Firmaer. TH. Hansen rykkede ud og sikrede vores projekt som 3. firma. De har lavet stort og småt og gør det godt!... Se mere
Et traditionsrigt firma inden for både VVS og Blikkenslager
Slagelsegade 11, 2100, København Ø, Danmark
Der er flere beboere i vores ejerforening som efterfølgende har brugt dem til renovering og vi bruger også firmaet i ejerforeningen sammen med andre. Vi kan kun medgive vores bedste anbefalinger.
flinke mennesker der kom og kiggede tog billeder så skete der ikke mere jeg ringede og rykkede ja men det kom tilbuddet men kom aldrig.
i det mindste kunne man melde og sige det er for besværligt har fundet et andet firma der kom og lavet til prisen,´.Kundeservice er en by i Rusland hos HT.Hansen
Jeg har benyttet overstående til større renovation af min lejlighed. Efter det mest simple begynderfejl, bad jeg om at få en anden VVS'er tilsendt. Flere gang oplevede jeg at de fakturerede timer på at rette deres egne fejl, samt at de løbende aftaler vi lavede ikke blev overhold, så som pris aftaler og tidsaftaler mv.
Vi benyttede dem kun fordi de har lavet vores varmesystem i andelsforeningen. Et system som de har lavet så komplekst og forkert, at ingen andre VVS'ere vil røre ved det. Rene 'mafiametoder' som gør at man er afhængig af dem.
Flere gange oplevede jeg, at de kom om morgenen, kikkede i 30 min og så kørte væk i 4 timer for at vende tilbage ved frokost tid, og på regning kunne man se at disse timer blev faktureret. Til sidste endte de med ikke at gøre projektet færdigt, så vi måtte bede en anden færdige gøre det - for egen regning.
Alt i alt - en dårlig oplevelse som endte med advokat forlig. Hold jer væk og find nogle andre.
Vi fik et tilbud på at få flyttet et toilet. Dette blev gjort til den lovede pris selvom det tog lidt længere tid at lave end først beregnet. Dygtige håndværkere!
Vil bruge igen!