Har fået lavet service på min…
Har fået lavet service på min aircondition i torsdags d.02.09.2021. Det var super betjening og service og det er bestemt ikke sidste gang jeg benytter dette værksted.
TF Auto Aps
Møllevej 2, 2791, Dragør
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Altid god service til meget fornuftige priser. Søde og rare mekanikker.
jeg har nu i flere år benyttet Tf Auto med stor tilfredshed. Og de er fortsat mit favoritværksted. Teamet der er bare toppen. Er der problem med bilen og jeg bare lige dumper forbi - har de altid tid til mig med råd eller hjælp med det samme. Især Jack er super hjælpsom og en god vejleder. Senest i denne uge hvor vores skadede bil blev tilset af Taksator og skal repareres.
Super service - tak
Dan Larsen
Tak for en suveræn god og professionel behandling, 5 stjerner herfra :-)
Jeg købte en brugt Citroen C3 Picasso hos TF Auto for ca 1,5 måned siden af Kenn Birkhøj (super flink, dygtig og ærlig) og jeg må ærligt indrømme at den spinner som en miss og køre fortsat perfekt, skønt.
Jeg valgte at handle lokalt i håb om at finde en bilforhandler som var ærlig ang bilens stand og som gav en god service og det fandt jeg uden lige, tak. Selvom bilen var nysynet fra tidligere ejer, så gennemgik TF auto bilen med deres egne checkliste og TF auto valgte at skifte både bremseklodser og skiver og vinduesviskere hele vejen rundt fordi de har en meget høj sikkerhed/standard hos TF auto. Det imponerede mig at de gjorde dette fordi det behøvede de ikke, så TF auto går virkelig hele vejen både med sikkerhed og kvalitet, super godt.
Jeg er aldrig blevet behandlet med så meget respekt og ærlighed hos en bilforhandler i hele mit liv. Jeg får helt sikkert serviceret min bil der fremover også.
Jeg anbefaler på det aller varmeste at gøre jeres brugtbils køb her :-)
Mvh Lars Bååge (Flymekanikeren fra Amager)
Super service. Hurtig behandling og ikke noget ballade. Har kæmpet årevis med luskede uautoriserede mekanikere og bilhandlere med mere eller mindre rent mel i posen og endelig fandt jeg et værksted jeg kan stole på. Kan varmt anbefale TF.
Har lige fået leveret min nye Mercedes i Fredags til super god pris, samt en fin pris på min bytte bil.
Der kom dog en fejl på mit navigations system i søndags så jeg afleveret biler på deres værksted mandag morgen hvor deres dygtige mekaniker straks fandt fejlen.
Tak for en god oplevelse
Har købt brugt bil hos TF auto Dragør og de yder en super god service og er til at tale med. De er ikke anmassende, men er tværtimod tålmodige og giver sig tid til at svare på spørgsmål samt vejlede. De er professionelle og troværdige. Min bil blev klargjort hurtigt og slutseddel mv. blev ordnet i en fart. Kan klart anbefales.
Det har været en god oplevelse af handle bil hos TF auto.
Proffesionel og hurtig behandling. Jeg fik bilen levere inden for få dage.
Det kan varmt andefales.
Kenn fra TF auto er venlig og imødekommende.
Helt fantastisk service!! Var så uheldig at få revet mit udstødningsrør midt over under kørsel hvilket resulterede i en forfærdelig støj! Bilen var ude af stand til at køre videre og med et fuldstidsjob 40 km hver vej så var det bare med at få den fikset!
Manden jeg snakkede med var fra start af super imødekommende i alle dele af min behandling! Han sagde at jeg bare kunne stille min bil ved forretningen (uheldet skete om aftenen og forsikringen dækkede bugsering) og så ville de kigge på det så snart de skulle få tid. Jeg skulle dog være opmærksom på at kalenderen de næste 7 dage var totalt proppet.. kl 10 næste morgen ringer de og siger at min bil er svejset sammen og kan hentes, samlet pris 500kr og fikset på under 24 timer! Ekstremt god service!!
Som selvstændig erhvervsdrivende har jeg flere biler i arbejde hver dag og jeg har det sidste års tid brugt TFAuto i Dragør. Jeg har aldrig oplevet så god service på et værksted nogensinde før. Specielt indehaveren Christian og værkføreren Jack er så serviceminded og så hjælpsomme at man tror det er løgn. Så snart jeg har et problem med en af mine biler, ringer jeg derud og Jack tager den ind samme dag og arbejder på den til sent ud på eftermiddagen/aftenen for at den kan være færdig til næste dag, når det virkelig er nødvendigt for mig at få bilen ud og køre igen hurtigt. Det er så vigtigt for mig at tingene spiller når jeg har en travl hverdag. Og jeg kan love for tingene spiller hos TFAuto. Jeg kan og vil til enhver tid anbefale dette værksted, som lever op til alle forventninger.