Jeg bestilte Powerscreen til iPhone 6, men fik til iPhone 7. Jeg har skrevet til kundeservice flere ganger men aldrig hørt noget fra dem. Telefonnummeret de gav i bekræftelses e-mail virker ikke. User... Se mere
Hej Tezzo! Tak for en god oplevelse på jeres flotte website/webshop! - Købte et skin til min Macbook Pro 13" hos jer.. Havde aldrig prøvet sådan noget før, men via jeres youtube gui... Se mere
Havde bestilet 2 varer, som aldrig kom frem. Jeg skrev til firmaet, men hørte ikke noget fra dem. Jeg fik så følgende svar 17 dage efter jeg havde købt varen og pengene var blevet trukket:" Jeg har se... Se mere
Jeg bestilte et cover til iphone den 1 oktober, fik ordrebekræftelse på mail og endnu en mail vedhæftet faktura, derefter en mail om at varen var afsendt. Men men men efter 14 dage stadig ingen vare m... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
www.tezzo.dk sælger iPhone covers! :)
Fantastiske produkter og god service!
Mit iPad skin var blevet bøjet og krøllet under forsendelsen.
Intet problem, de sender bare et nyt. Det er hvad jeg kalder god service!
Har brugt Tezzo flere gange og de fejler aldrig. Kan kun anbefalde dem
Endnu engang super service!
Jeg har flere gange handlet hos Tezzo.dk, og jeg er yderst tilfreds med dels produkterne og dernæst behandlingen. Kan varmt anbefales.
Super Kundeservice
Virkelig god kunderservice - stod og manglede en gave akut, så fik arrangeret at jeg kunne hente varen samme dag.
Yders præsentabel Ipad efter Tezzo.dk overhaling
Da jeg er blevet den lykkelige af en Ipad, havde jeg et ønske om at give den et mere eksklusivt og "lækkert" look. Derfor valgte at jeg at købe et palisander cover fra Tezzo.dk. Jeg havde dog nogle bange anelser om, at det ville være for svært at sætte på. De bekymringer kunne jeg dog godt have været foruden, for skinnet passede perfekt og var let at montere. - Nemt og skide lækkert!
Leveringen kan jeg heller ikke sætte en finger på, for jeg bestilte det om eftermiddagen og havde det i hånden dagen efter.
En skide god oplevelse - Sublimt!
Hurtig levering og fedt produkt !
Købte et cover fra TEZZO i torsdags og havde det allerede i går. Har sat det på i dag og må sige det virkelig er lækkert. Klare anbefalinger herfra :)
Fedt produkt og hurtig levering
Bestilte et cover sidste torsdag og havde det allerede om fredagen. Selvom det "bare" er et stykke folie så tror jeg bestemt det beskytter min iPhone og så ser det bare vildt godt ud! Kan meget bedre lide deres skins frem for de normale covers man kan få. Kan kun anbefale dem :)
God webshop
Bestilte 3 iPhone skins til mine 3 iphones (har 3 pga jeg har 2 firmaer og en til privat) - så synes lige alle 3 skulle have et træ look. Jeg fik varene dagen efter og en super venlig og glad kundeservice
Super service+levering
vildt fedt skin, dog virkede 'skærmen skal blive sort under opkald' funktionen ikke da jeg havde mit skin på min hvide iPhone 4. Jeg kontaktede tezzo, som sendte mig et nyt skin - det hjalp dog ikke på mit problem, så de førte pengene tilbage. Vild sød og god kundeservice!
Super levering, Super produkt
Som design guru har jeg længe følt mig i både himlen og helvede med Apple's iPhone 4. Designet på telefonen er gudeskønt, men netop derfor har det været været svært at finde covers og skins der har kunnet matche den gode fornemmelse af kvalitet og design. Heldigvis fandt jeg Tezzo, og straks jeg så deres Zebra træ skin, var jeg solgt.
Jeg fik produktet dagen efter bestilling, så super levering derfra. Kvaliteten af skinnet, er rigtig lækkert, følelsen er super god, og det er dejligt at holde om noget "rugt" i forhold til glasoverfladerne der hurtigt bliver glatte og fedtede efter 5 min i håndfladen.
Selve installationen var overraskende nem, ihvertfald efter delen hvor alt restmateriale var pillet af. Volumeknapperne, frontkameraet og den pokkers lille dims ved siden af Jackstikket var et helvede af fjerne, fordi at de ikke var skåret særlig kraftigt ud. Det gik dog, og derefter var monteringen som en leg. Skinnet passer perfekt på telefonen, og jeg mener virkelig perfekt. Ikke nok med at hullerne til f.eks. æble logoet og kamerat er perfekt skåret ud, så lykkedes det mig også at montere dem 100 % procent korrekt, noget som jeg bestemt ikke havde regnet med, da jeg aldrig har fået screenprotectors til at passe særlig godt.
Nu er jeg dog perfektionist mht design, og jeg har lagt mærke til at i nogle af hullerne kan man se udskæringers start og slut, og det ene hjørne på bagsiden af telefonen, ser ud til at have en lidt for stor radius, hvilket blotter en smule glas. Det er dog så små ting at det bestemt ikke holder mig fra at anbefale dette produkt til andre!
Alt i alt, godt håndværk, suveræn følelse og super flot.
PS: Et lille tip til folk der vil køre stilen hele vejen igennem, og som har lidt computer snilde: Skan den del af foliet der dækker skærmen ind på computeren. Tilpas og rediger den i f.eks. Photoshop så både form og farver rammer bedst muligt, gem derefter i opløsning 960*640 og brug som baggrund på jeres iPhone. Dette ser specielt super fedt ud med Zebra texturen, da årene virkelig er tydelige, og de nu også fortsætter igennem skærmen.
Lækkert
Skin'et var perfekt -let at sætte på og ser mega godt ud - det er også fedt at man kan tage det af og sætte det på igen :)
Servicen var også god hele vejen igennem.
Også er det endda billigt!
Lækkert skin
Jeg har lige modtaget mit skin som jeg købte efter opfordring på en blog. Jeg er glad for det, og synes det er fedt at jeg har noget nu som skiller sig ud.. hurtig levering
super skin
forhandlen gik som den skulle , ingen problemer der , jeg fik min vare til tide, den iphone skins jeg købte ser pisse godt ud , og den passer også super godt til min iphone , super service , kan helt klart andbefaledes , den har følelsen af ægte træ

Besvarelse fra Tezzo.dk