3,2

Middel

Hyggelige omgivelser

- God Service, efter kundens ønsker
- God Kvalitet, bliver bedre og bedre mad.
- God til anbefale god vin, som passer til maden
- Mehr moderne hyggeligt stil, ikke tung som før. hårde stole

11. marts 2019

ELENDIG SERVICE!

Maden var ok, men en ELENDIG service kan de ikke løbe fra! Kokken var ubehøvlet og tjeneren var inkompetent :(

6. juni 2018

Rådent kød og kok der diskuterer med kunderne

Rådent kød, vi kommer godt 2 timer fra Sjælland og så falder vil over Texas, og det synes vi så fint ud men så kommer vil ind og det ser bare trist ud og en udsugning der ikke virker. Vi sætter os og bestiller og får først vores mad efter 20 min hvilket var OK. Så siger vi at kødet smager og lugtede rådent, vi informerer så tjener om problemet og får en ny som også var råden, vi går så op til disken og siger det, køkken begynder så at diskutere med os! Idiot! Vi står så og betaler og så ser vi at der ligger kød frit ude på disken ikke stikt men råt! Klamt, måske forklarer det problemet?

1. april 2017

Turistælde standard - ikke italiensk kvalitetsmad

Hvis du er ude efter italiensk mad på den gode og simple måde, så vælg ikke Teza's. Tørre pizzaer med alt for meget salt, elendige forretter der intet har med italiensk at gøre, oven i købet lige fra køleskabet.

Gå heller på dem lokale grill, du ved hvad du får der, og sikkert bedre.

Dette er ikke italiensk mad, men noget der er klædt som sådan. Enhver, der har smagt rigtig god pizza og pasta ved, at her er det i al fald ikke. Men du må ikke sige din mening om det. I stedet for at lytte til sine gæster og lære så bliver ejeren tøsefornærmet ved påtale på andet anmelder-site. Det er ikke professionel adfærd.

Ikke et sted jeg på nogen måde kan anbefale.

4. juli 2016

ADVARSEL ⚠ MOD TEZAS I MIDDELFART

Vi havde været ude siden kl 04 i morges og kommet helt fra København vi besluttede at bo på hotel comwell, hvilket er rigtig fint. Derefter skal vi ud at spise, og falder over tezas. Her bestiller min kæreste kylling og Kartofler, og efterspørger om han kan få det skåret i skiver, 1.hvilket tjeneren ikke kan se meningen med!
2. Jeg bestilte pizza og ville have creme fraiche, hvilket jeg ikke kunne få da det var imod hans principper!
3. Min kæreste bestiller whisky sauce men får bearnaise sauce i stedet!
4. Vi bestiller vand uden is, og får vand med is!
Hvad SKER DER for det
Jeg anbefaler ikke dette sted selvom pizzaen var god! Og godt betalt!
OG MEGA DÅRLIG SERVICE

18. juni 2016

Fik aldrig min mad

Jeg var inviteret ud og spise og der blev besluttet at Tezas var det rigtige sted. Vi kom ind og blev placeret ved et bord lige op af køkkenet, så vi var ikke til at overse. En ung sød tjener tog vores ordre og vi fik hurtigt vores drikkevarer, men her fra skete der så ikke mere, efter 1,5 time var vores forretter ikke kommet endnu og her opdager køkkenet at vores ordre er gået tabt, kokken kommer nu og tager over på en meget ubehøvlet måde, så slemt at jeg nu rejser mig og fortæller ham at han ikke behøves at tænke mere på os, vi finder et andet sted. Jeg har helt sikkert sat mine ben der for sidste gang...

21. maj 2014

Dejlig mad

Har været der 1 gang.
Fik pasta carbonara og en pizza.
Begge dele super lækkert, og kostede ikke ret meget.

18. august 2013

Er dette din virksomhed?