Tempo cykler Fremragende kundeservice og gode råd fra chefmekaniker Stefan De har de rigtige varer på lager til gode priser. Altid flinke og rare personaler, som er humoristiske og flinke Min... Se mere
Jeg er lige vendt tilbage fra et "walk in", hvor jeg fik fjernet resterne af et leje som sad fast i kronrøret. Supergod behandling. Delen blev banket ud på et par minutter og prisen blev sat urimel... Se mere
Fik ikke en særlig god behandling og kunne ikke få lavet min cykel uden at ALT mellem himmel og jord også skulle ordnes selvom jeg forklarede at jeg ikke havde råd til det hele men bare skulle have... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Super cykelkøb
Jeg købte en herrecykel i fredags i Tempocykel og som altid blev jeg super godt behandlet. Tempocykler fandt den rette cykel, til den rette pris samt en god serviceaftale.
Det er den anden cykel, jeg har købt indenfor de seneste måneder i Tempocykler, og jeg er ikke i tvivl om, hvor jeg går hen og køber min næste cykel.
Så de fem ovenstående stjerner er helt fortjent.
en virkelig god service på min scooter
hej jeg havde trukket med min scooter vivacity 3 den ville ikke tage gas og havde gået hjem med den 10km og jørn fik den under kyndig behandling og skal det siges at nu efter at jørn har serviceret den kører bedre end fra ny af og den er trosalt ikke købt hos tempo de skal have ros hele teamet god behandling og god service og en knaldhamrende dygtig mekaniker tak til jørn steffan og kim
hilsen thomas hansen
Top service
Stefan yder Top service til sine kunder, selv om aftenen - jeg ringede kl. 19.30 til Stefan og græd, havde overspændt en bolt på min Venge Specialized, 10 timer før vi skulle af sted til Paris. En halv time efter stod Stefan på min adresse med en ny...!!!! Top Service.
Palle Ringstrøm
Roskilde
Super service - hver gang!
Jeg har brugt Tempo cykler et par gange. Og altid er det med smil på læben og super service.
Jeg vil helt sikkert fremover benytte dem. ( også selvom Stefan driller lidt når jeg har dummet mig med dækjern!! haha )
Tak for god service igen idag! Mvh Niki
Super professionel forretning
Er du cykelentusiast, eller bare en ganske almindelig hverdags cyklist, er det i Tempo Cykler din cykel skal handles, eller laves:-) Top service, og super flinke medarbejdere. INTET er for stort, eller småt, for Stefan og hans far klarer alt, lige godt;-) Og ALTID med et smil.... Vh Kenneth
God service og stemning
Nu har jeg været meget hos dem da mine gear er rusten og hele tiden justeres, det koster mig ikke ekstra. Jeg fik ordnet mit dæk da det var flat, så tog jeg på ferie i 2 uger lige efter og da jeg kom hjem var det flat igen efter jeg havde kørt på cyklen i 2 dage, tempo lappede det på deres regning.
Det kan godt betale sig at få cyklen ordnet her og det helt sikkert at jeg kommer der fremover. Jeg anbefaller dem også til mine venner i roskilde.
Gammeldags god service med tid til en snak
Rolig og profesionel service til en rimelig pris. Hvad mere kan man forlange.
Men når man nu er i en butik hvor der inviteres til en snak om alt andet end lige det man kom for så kan man jo ligeså godt hygge med. Mindede lidt om min morfars frisør. Det var dengang at man kom i god tid for en klipning, udelukkende for at deltage i samtalen.
Anyhow kør forbi med stort og småt de kan altså godt.