Jeg havde en rigtig god og professionel samtale hos jer, hvor mine kompetencer blev matchet godt i mit nye job. I var dygtige og hurtige til at finde jobbet til mig.

Jeg havde et rigtigt godt forløb med Temp Team, hende jeg snakkede med var behagelig og frisk at snakke med. Jeg fik god information hele vejen igennem, og tingene gik hurtigt.

Jeg har to gange i mit liv været tilknyttet Temp-Team, og begge gange er det endt med en fastansættelse. Jeg har kun rosende ord at sige om Temp-Team, som følger op på alt og har hjulpet mig med gode... Se mere

Jeg har altid fået en professionel, engageret og nærværende indsats fra Klara Madhavi, gennem hele min ansættelse som vikar. Klara har altid løst enhver udfordring jeg har stillet hende overfor, og al... Se mere

1. Rekrutteringsbureau
  2. Lederrekruttering
  3. HR-rådgivning
  4. Rekruttering
  5. Rekrutteringsservice
  6. Vikarbureau

Om Temp-Team

Temp-Team er en solid og professionel rekrutterings- og bemandingspartner med 45 års erfaring i branchen.

Rekruttering er en vigtig proces i enhver virksomhed, da medarbejderne er afgørende for driften og væksten i virksomheden.

Arbejde fylder meget af et menneskes liv og ofte størstedelen af vores vågne timer. Derfor er det vigtigt at beskæftige sig med noget, man kan lide, i en virksomhed, man nyder at arbejde hos. Samspillet mellem arbejdsmiljø, opgaver og motivation får folk til at yde deres bedste.

Temp-Team fokuserer på at finde folk og virksomheder, der passer sammen, og hjælper dem begge gennem processen. Med Temp-Team som sparringspartner får du et professionelt rekrutteringsforløb. Vores konsulenters fornemste opgave er at skabe værdi for din virksomhed, undgå dyre fejlansættelser og samtidig spare jer for en masse ressourcer. Dette gør vi ved løbende opfølgning og rådgivning.

Derfor er Temp-Team blevet en af Danmarks førende rekrutterings- og bemandingspartnere. Med 45 års erfaring inden for personaleløsninger tilbyder Temp-Team fleksibel arbejdskraft til virksomheder i hele landet og foretager årligt mere end 500 rekrutteringer af medarbejdere til faste job samt langt over 9000 til vikariater.

Når du benytter vikarer som kompetent arbejdskraft, giver det virksomheden en høj grad af fleksibilitet i hverdagen. Ikke mindst giver det tryghed at vide, at du ikke skal bruge tid og økonomiske ressourcer på samtaler, ansættelser og mulige afskedigelser. Du kan fokusere på virksomhedens produktion og vækst – vi sørger for medarbejderne, der bidrager til dette. Temp-Team hjælper virksomheder med at rekruttere til og udbyde jobs inden for mange forskellige brancher.

• Kontor, administration og økonomi

• Håndværk og service

• Kantine

• Butik

• Indkøb

og meget mere! Temp-Team er landsdækkende med afdelinger i Norge, Finland og Sverige og kan hjælpe, uanset om du har brug for aflastning i kortere eller længere perioder eller leder efter en ny medarbejder til en fast stilling.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at din virksomhed lynhurtigt kan tilpasse sig markedet. Derfor tilbyder vi fleksibel arbejdskraft, der gør det muligt for dig at reagere hurtigt på ændringer. Du kan forvente, at vi hjælper dig med at finde den rette assistance så hurtigt som overhovedet muligt – både ved akut og planlagt behov.

4,7

Svarer typisk inden for 24 timer

TOP kvalitets samarbejde

Jeg har igennem TEMP-TEAM haft mange dygtige vikarer. Tre af dem har jeg nu har tilbudt en projektansættelse.
TEMP-TEAM Odense sikrede fra start det rigtig match og vi har haft en fantastisk samarbejde. Der bliver fulgt op på alle vikarer ved opstart og løbende tilbyder konsulenterne at komme forbi for at bevare den tætte dialog. Der er stor lydhørhed overfor mine ønsker,hvis der f.eks er noget der skal ændres eller rettes. Under vores delvise Corona nedlukning, var TEMP-TEAM Odense, en kæmpe hjælp så vi fandt den bedste løsning for os. Da vi langsomt åbnede op igen og havde brug for vikarerne igen var der hjælp til, at få kontaktet de vikarer vi havde haft. Dette sikrede, at vi ikke skulle ud i en ny oplæringsproces. Vores kunder havde brug for hjælp med det samme, og vikarerne kunne starte op og være produktive fra dag 1.
Jeg kan kun anbefale at tage fat i TT Odense hvis I har brug for kvalitets medarbejdere

2. september 2020

Besvarelse fra Temp-Team

Tusind tak for de flotte ord og den meget detaljerede beskrivelse af, hvordan vi har hjulpet jer - både i det daglige og under den helt særlige Corona-periode, som har været mærkelig for os alle.
Vi står altid til rådighed og glæder os til at kunne hjælpe jer, næste gang I har behov for det.
Mine kolleger i Odense blev meget glade for at høre de rosende ord. De siger dig stort tak.
Rigtig god weekend.
Mvh Mia, TEMP-TEAM.

Vi følte os i trygge hænder

Vi følte os i trygge hænder, da Temp Team hjalp os med at finde serveringspersonale til vores bryllup. Det tog en stor arbejdsbyrde af vores skuldre, at Temp Team stod for det praktiske omkring jobopslag, samtaler, lønudbetaling mm. Samtidig var det vigtigt for os, at vores serveringspersonale fik en ordentlig løn og var dygtige til jobbet. Det var fem meget dygtige personer, som Temp Team udvalgte, og flere gæster roste det dygtige serveringspersonale. Stor anbefaling herfra til andre, der holder private fester og gerne vil sikre sig dygtigt personale, der bliver betalt en ordentlig løn.

27. august 2020

Kære Maj.
Sikke dog en dejlig besked og nogle flotte rosende ord til vores vikarer - dem bliver de glade for at høre :-)
Vi er meget glade for, at vi kunne hjælpe jer med at skabe den helt perfekte dag for jeres bryllup. Og stort tillykke herfra! :-D

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Venlig, hjælpsom og meget kompetent kvinde der var med mig hele vejen fra start til slut. Følte virkelig at jeg var i trygge hænder.

14. august 2020

Kære Tove.
Det er dejligt at høre.
Jeg giver min kollega Anne Thau besked om dine rosende ord.
Rigtig god dag.

Kanon arbejdsplads

Kanon arbejdsplads, og de er super gode til at finde job.

4. august 2020

Kære Palle.
Tak for de pæne ord.
Jeg hører fra vores Herningafdeling, at de også er meget glade for dig :-)
Rigtig god dag.
Mvh. Mia, TEMP-TEAM.

Super fleksibel

Super fleksibel, om det er de helt korte vikariater på et par dage, eller et try and hire forløb til en fast stilling, en fornøjelse hver gang.

14. april 2020

Kære Peter.
Hvor dejligt, at du synes, det er en fornøjelse at samarbejde med os.
Tusind tak for det og i lige måde :-)

Altid en god sparring.

Altid en god sparring.

Temp-Team forsøger altid at opfylde vores ønsker.

14. april 2020

Kære Marianne.
Du har helt ret - vi gør alt, hvad vi overhovedet kan, for at opfylde jeres ønsker, og vi er glade for, at det er lykkedes :-)

Underligt

Underligt. Jeg har oprettet mig i deres system, udfyldt alt og uploadet mit CV. Jeg ved ikke om der er noget galt men har intet hørt fra dem...Der er gået 3 uger....

Kære Simonetta.
Vi kontakter ikke alle de tusinde kandidater, der registrerer sig i vores database, før vi har et muligt match. Hvis vi skulle det, ville der gå tid fra arbejdet med at finde de helt rigtige :-)
Jeg ved, at min kollega Tine har kontaktet dig og tilbudt sin hjælp, og jeg har også kontaktet dig på mail. Er der andet, vi kan gøre for dig?

Super professionel service

Super professionel service
Da vi pludselig stod i en situation, hvor en kollega blev langtidssygemeldt, valgte vi at kontakte Temp-Team, der straks fremsendte emner - og inden vi så os om, havde vi en kvalificeret ny kollega :) Temp-Team er også god til at følge op og tilbyde hjælp, hvis nødvendigt.
Kan kun anbefale Temp-Team :)

Kære Pia.
Tusind tak for dine flotte ord. De gør os meget glade!
Tak for din beskrivelse af dit forløb, og vi er stolte over, at vi meget hurtigt kunne levere en kvalificeret ny kollega til jeres virksomhed.
---
Vi har trukket lod i vores konkurrence, og jeg kan fortælle dig, at det er dig, der har vundet den flotte Mr. Wattson lampe!
Send mig en mail på mhj@temp-team.dk med din adresse - så sender jeg den til dig :-D

Temp-Team har altid gjort deres yderste…

Temp-Team har altid gjort deres yderste for at levere rette ressourcer, men også udvist ærlighed, når det en sjælden gang ikke har været muligt.

Top professionelt arbejde!

Kære Kim.
Du har helt ret. Vi vil ikke levere noget, vi ikke kan stå 100 % inde for - og det er vi nemlig meget ærlige omkring. Dejligt, at du har forståelse for det :-)
Og tusind tak for, at du synes, vi leverer et topprofessionelt arbejde. Det varmer i en meget særlig tid.
Mvh Mia, TEMP-TEAM.

Vi har kun gode oplevelser med services…

Vi har kun gode oplevelser med services fra Temp Team og de vikarer de sender ud.

Kære Peter.
Tusind tak for dine pæne ord.
Det er altid dejligt at høre, at vi har leveret på services og med dygtige vikarer.
Rigtig god dag til dig.

Professionel oplevelse.

Professionel oplevelse.

Har altid oplevet en profession tilgang - når vi har haft brug for hjælp.
Tak.

Kære Maia.
Hvor dejligt, at vi har kunnet levere professionelt præcis til jeres behov.
Det gør os meget glade at høre.
Mvh Mia, TEMP-TEAM.

Da jeg skulle brugen en medarbejder i…

Da jeg skulle brugen en medarbejder i længere tid.
kontaktede vi Temp Team for opgaveløsningen.
Vi fik 3 velkvalificeret vikar til samtale. hvor vi så udvalgte en.
Temp Team. er god til at følge op på deres vikar, ved at kontakte firmaer for opfølgning på,
hvordan det går med medarbejderen.

Kære Jørgen.
Tusind tak for din gode beskrivelse af din oplevelse og forløbet i vores samarbejde.
Vi er meget glade for at høre, at vi har levet op til dine forventninger, og at vi har leveret en velkvalificeret vikar til dig.
Mvh Mia, TEMP-TEAM.

Altid serviceminded og imødekommende…

Altid serviceminded og imødekommende for opgaver - og kundernes behov.

Kære Mona.
Tak skal du have :-)
Vi er rigtig glade for at høre, at vi har leveret på service og imødekommenhed - og at vi har leveret i forhold til jeres behov.
Rigtig god dag til dig.
Mvh Mia, TEMP-TEAM.

Vil anbefale alle der bliver ledige

Vil anbefale alle der bliver ledige, at kontakte TEMP-TEAM.
Det har virkelig været en positiv oplevelse.
Jeg kom hurtigt i job igen og jeg ved de gjorde alt for at det skulle lykkes.

2. april 2020

Kære Maibritt.
Tak for din anmeldelse og dine flotte ord.
De varmer i en meget speciel tid.
Rigtig god weekend til dig.
Mvh Mia, TEMP-TEAM.

Birthe fik hurtigt sat Maria på sagen

Birthe fik hurtigt sat Maria på sagen. Vi følte at vores behov blev hørt og omsat i løbet af kort tid.

30. marts 2020

Kære Rikke.
Hvor dejligt at læse så pæne ord i denne særlige tid.
Vi er meget glade for, at vores Odense-afdeling har kunnet hjælpe, som I har haft behov for.
Jeg sender dine rosende ord videre til Birthe og Maria :-)

Super søde ansatte

Super søde ansatte, de hjalp mig hurtigt videre.

27. marts 2020

Kære Michella.
Mange tak for de pæne ord.
Jeg har overbragt dine ord til Susanne og resten af kontoret i Odense. De blev meget glade :-)
Rigtig god weekend.

Altid der for dig.

Altid der for dig.
Har du spørgsmål eller andet er de der for dig 100%.
Kan kun sige gode ting om temp-team💖

11. februar 2020

Kære Margrethe.
Det er vi rigtig glade for at høre. Tusind tak for de flotte ord.
Jeg sender dem videre til vores konsulenter, der arbejder hårdt for lige netop sådanne reaktioner :-)