Temashop Anmeldelser 38.825

4,5

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver især den hurtige og effektive levering, hvor mange modtog deres varer inden for 24 timer efter bestilling. Forbrugerne sætter pris på det store udvalg af produkter, den nemme hjemmeside og den gode service, hvilket gør købsoplevelsen problemfri og behagelig. Dog var nogle utilfredse med kvaliteten af visse produkter, som ikke altid levede op til forventningerne, enten på grund af skader under transport, manglende overensstemmelse med beskrivelsen eller dårlig holdbarhed. Enkelte oplevede også problemer med leveringen, hvor pakker enten var forsinkede eller slet ikke ankom som forventet.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med leveringsservice. Mange forbrugere roser den hurtige levering,... Se mere

Product

Kunder deler positive meninger om produktet. Mange forbrugere roser de gode varer, som de havde svært ved at... Se mere

Quality

Kunder havde tvetydige oplevelser med kvaliteten. Mens nogle forbrugere roser produkterne som "gode til... Se mere

Order

Anmeldere fremhæver positive aspekter af ordreprocessen. Kunderne roser den nemme bestilling og den hurtige... Se mere

Service

Forbrugere finder service positiv. Kunder roser den hurtige og effektive service, ofte med hurtig levering og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg synes at hjemmesiden er (nogenlunde) overskuelig. Mangler nogle muligheder, men det er til en anden gang. Hvad der til gengæld er rigtig ærgerligt er at jeg har bestilt nogle dækservietter til en... Se mere

Fantastisk service🤩 Vi havde lidt problemer ift. afhentning på deres adresse, men en af medarbejderne hjalp med dette så alt gik op. Kan virkelig anbefales- super kundeservice 👍🏻

Fremragende Fremragende service og hurtighed sammen som er lige så hurtigt som lyset. Kæmpe udvalg til alle mulige fester. alle mulige ting . jeg er imponeret et sted hvor jeg gerne vil handle igen... Se mere

Levering i verdensklasse. Mindre end 24 timer efter afgivet bestilling modtog jeg den badering, jeg havde købt. Den skulle jeg bruge akut til at sidde på pga et meget ømt haleben. Baderingen var også... Se mere

1. nr. 3 af de 4 bedste virksomheder i Kostumebutik
  2. nr. 4 af de 5 bedste virksomheder i Ballonbutik
  3. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Butik med hawaiianske produkter
  4. nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Tryllebutik
  5. nr. 10 af de 11 bedste virksomheder i Butik med festartikler
  6. nr. 3 af de 3 bedste virksomheder i Bryllupsbutik

Temashop.dk er Danmarks største webshop med salg af kostumer, udklædning og tilbehør. Vi har mere end 25.000 varer i shoppen til markedet bedste priser, så hvad enten du skal til karneval, halloween, fastelavn, sidste skoledag eller temafest, så finder du hvad du skal bruge hos os. Kig forbi vores webshop : www.temashop.dk

De bedste priser - og god service!

30 dages fuld returret
Du har 30 dages returret fra du modtager din pakke. Det er naturligvis tilladt at prøve tøjet, bare husk returnere det i original emballage.
Gebyrfri Webshop
Vi tager ikke gebyr for brug af kreditkort - uanset om du bruger Dankort, VISA eller Mastercard.
Reklamationer / Garanti
Skulle der være en fejl på et af vores produkter, så sender vi hurtigt en ny vare. Vi kræver blot du indsender billededokumentation.

4,5

39 t anmeldelser

Jeg har nu købt et returlabel til min…

Jeg har nu købt et returlabel til min pakke 2 gange. Jeg har betalt 100 kr for at sende den tilbage til temashop fordi min kjole for en størrelse for stor. Det kan simpelhen ikke være rigtig at deres hjemmeside ikke fungere så man skal købe 2 returlabel. Mit returlabel har loadet i nu 2 timer og jeg vil gerne snart sende min pakke afsted.

20. april 2026
Temashop-logo

Besvarelse fra Temashop

Hej Barbara.

Jeg beklager at du har oplevet problemer med vores returlabel på hjemmesiden.

Jeg kan se at du har fået hjælp af vores kundeservice og du har fået bestilt din returseddel.

Beklager ulejligheden.

Camilla - Temashop.dk

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice - men mine varer kom ikke frem til tiden, som lovet, da jeg handlede på nettet. Det var så alt pynten til konfirmationen. Og den er fortsat ikke kommet frem. Men igen god kundeservice, derfor 2 stjerner.

20. april 2026

Ja må til slutte mig de andre kunder

Ja må til slutte mig de andre kunder. I overholder ikke leveringstiden til trods for at vi betaler porto i dyre domme. Holder mig til temu fremover de er meget billigere og overholder deres leveringstid og porto er gratis.
I burde tvinges til at betale porto tilbage når leveringstiden ikke bliver overholdt.

21. april 2026
Temashop-logo

Besvarelse fra Temashop

Hej Marie.

Tak for din anmeldelse – og jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse.

Jeg vil gerne starte med at beklage, at din levering desværre har taget længere tid end normalt. Vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det er, især når man har betalt for fragten og forventer, at leveringstiden bliver overholdt.

Desværre oplevede både GLS og PostNord i sidste uge – samt ugen efter påske – ekstraordinært store pakkemængder, som de havde svært ved at håndtere. Det medførte generelle forsinkelser i deres distributionsnetværk. Derudover var der også et strømafbrud på en af deres terminaler, hvilket yderligere kan have påvirket enkelte forsendelser, herunder muligvis din.

Jeg kan desværre ikke umiddelbart finde din ordre i vores system ud fra de oplysninger, der fremgår her. Du er meget velkommen til at kontakte os med dit ordrenummer, så vi kan undersøge sagen nærmere og give dig en mere konkret forklaring på, hvad der er sket med netop din levering.

Det ændrer dog ikke på, at du som kunde har haft en dårlig oplevelse, og det beklager vi oprigtigt. Vi arbejder løbende på at forbedre vores leveringsoplevelse og samarbejdet med vores fragtpartnere, så vi kan undgå lignende situationer fremadrettet.

Jeg er også ked af at høre, at du overvejer at handle et andet sted fremover. Vi forstår, at pris og leveringstid spiller en stor rolle i valget af webshop. Vi vil dog gøre opmærksom på, at ikke alle udenlandske platforme nødvendigvis overholder de samme EU-regler og krav, som vi som dansk virksomhed er underlagt, hvilket blandt andet omfatter forbrugerbeskyttelse, produktsikkerhed og afgifter.

Vi håber naturligvis, at du vil give os en chance igen, så vi kan levere en bedre oplevelse næste gang.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Camilla - Temashop.dk