koop een speaker, deze blijkt defect, kon teruggestuurd worden, in eerste instantie leek het erop dat ik mijn geld niet terug kreeg(duurde erg lang) uiteindelijk hebben ze contact met mij opgenomen, e... Se mere
Se, hvad kunderne siger
toppunt van slechte klantvriendelijkheid. Steeds ontwijken als je vragen stelt en de garantie zoveel mogelijk afwimpelen zodat je juridische bijstand moet inschakelen. Ook niet lezen wat je hebt gesch... Se mere
Nadat de bestelling niet op tijd geleverd werd, de bestelling geannuleerd. Het geld zou tussen de 5 en10 werkdagen teruggebeld zijn. Dit bleek niet het geval. Erg slechte klantenservice die eigenlijk... Se mere
iPhone se gekocht bij fixtel wat bleek niet nieuw zoals verteld maar batterij capaciteit 93% Vriendelijk omgeruild naar type met 96% Wat bleek Touch ID werkt niet Wil hem terug geven ,kan niet... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Telefoonwereld.nl biedt je online de beste smartphones, tablets en accesoires voor de scherpste prijs. We staan voor snelle levering, hoge kwaliteit en de beste prijs.
Kontaktoplysninger
Holland
- www.telefoonwereld.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snelle levering en gratis verzending maar telefonisch onbereikbaar.
Via beslist.nl heb ik donderdagmiddag (2de kerstdag) een Samsung A10 besteld. Vrijdag middag heb ik minuten wachtend aan de telefoon gehangen om te vragen of de bestelling snel verzonden kon worden maar helaas geen gehoor. Zelfde vrijdag namiddag kreeg ik de verzendgegevens gemaild met de track en trace code van postnl. Zaterdag is de bestelling geleverd. Sneller kon niet. Een minpunt is dus de telefonische onbereikbaarheid maar voor de rest uitstekende koop wat nergens goedkoper was.
En nee ik ben niet geronseld om een positieve revieuw te schrijven.
Geen levering, wachtend op terugbetaling
Ik zie enorm veel positieve (fake) reviews op Google en andere review-websites, maar ik denk dat het gros via social media een review achterlaat zonder enige ervaring met Telefoonwereld. Via de belofte gratis producten te kunnen winnen, ronselen zij via social media positieve reviews. Helaas worden reviews van gedupeerden van dit twijfelachtige bedrijf hierdoor ondergesneeuwd.
Mijn ervaring verschilt niet veel van andere die ik hier heb gelezen:
- producten worden niet geleverd;
- geen telefonisch contact mogelijk;
- PostNL wordt onterecht als schuldige aangewezen;
- wachtend op terugbetaling.
Matige service
Matige service! Check dit bedrijf goed voordat je besteld, bel ze eerst en vraag of ze het op voorraad hebben. Ze insinueren voorraad te hebben maar zitten in een pandje zo groot als u woonkamer, echt waar Google het adres met streetview.
Beloven “next day delivery”, maar alles behalve dat is waar. Je ontvangt wel een Track & Trace na de bestelling, deze maken ze namelijk zelf aan, alleen duurt het dagen voordat je bestelling daadwerkelijk wordt aangeboden bij PostNL. In die tussentijd wordt je een beetje voorgelogen dat de schuld bij PostNL ligt en het pakketje daar door drukte blijft steken. PostNL gebeld maar het pakketje was gewoon niet aangeboden door Telefoonwereld.
Een week later werd de t&t pas geactiveerd. Het pakketje kwam uiteindelijk naar mij toe maar ik heb deze geweigerd aan de deur omdat ik inmiddels 2 iPhone 11 bij Coolblue had besteld. Deze kwamen ook met PostNL en gewoon de volgende dag.
Ik lees een paar reviews onder deze review van mij, Anna Schilder 19/12 gepost, dat zij haar iPhone 11 wel de volgende dag heeft ontvangen (zelfs binnen 13 uur!!) Dit zijn mogelijk mijn geweigerde toestellen geweest. Dus dan heeft zij mazzel gehad.
Door er bovenop te zitten bij Telefoonwereld is mijn geld binnen een week teruggestort. Al om al 2 weken bezig geweest met deze club. Ik heb spijt om voor die paar tientjes hier te kopen, nooit meer.
Webwinkel is betrouwbaar
Ná mijn bestelling gisteravond (18-12) om 23.30 uur, kwam ik op trustpilot terecht en schrok ik even van de negatieve recensies. Ik had een IPhone 11 besteld en direct betaald met IDeal. Ik besloot na het lezen van de vele negatieve recensies maar even af te wachten wanneer mijn bestelling zou komen... Maar vandaag om 12:30 uur (19-12) is de telefoon keurig (binnen 13 uur) geleverd!
Ze nemen de telefoon op voor vragen en…
Ze nemen de telefoon op voor vragen en hebben mij toen goed en fijn geholpen. Ook doen ze hun best de prijzen netjes te houden en dat lukt ze zeker in mijn ogen. Ik heb pas geleden een nieuwe Samsung gekocht en bij Telefoonwereld was die 50 euro goedkoper dan in andere winkels, dat scheelt een hoop geld.
Trage levering, ondoorzichtige klantenservice
Tablet besteld, had de laagste prijs op Telefoonwereld. Levering ging moeizaam, na 3 dagen contact gezocht en men wees naar PostNL. Na 8 dagen nogmaals contact gezocht en gedreigd bestelling te annuleren....de volgende dag tablet in huis. Italiaanse versie dat wel...Telefoonwereld heeft geen transparante klantenservice.
Er komt geluid uit dus ze zijn weer als nieuw...
Het geluid van de Airpods van mijn dochter was binnen het jaar dermate verslechterd, zodoende contact opgenomen met de servicedesk. Zij geven 1 jaar garantie, aangevuld tot 2 jaar garantie namens Apple. Opgestuurd naar Telefoonwereld.nl en binnen 2 weken het bericht dat ze nagekeken waren en weer volledig nieuw waren. Helaas, probleem was totaal niet verholpen, dus weer bellen, weer opsturen met de mededeling dat zij in het ergste geval met een passende oplossing zullen komen en dan volgt het bericht dat Apple waterschade heeft geconstateerd?? € 99,64 herstelkosten of € 61,30 onderzoekskosten zonder herstel?? Na 4x langdurig in de wacht gestaan te hebben waarna de verbinding verbroken wordt, heb ik de 5 keer eindelijk iemand aan de lijn. Volgens de medewerker fijn dat bij de eerdere pogingen de lijn verbroken werd, dan hoef je niet onnodig lang aan de lijn te hangen :-) Los van het feit dat mijn dochter de airpods nog nooit buiten de deur heeft gebruikt, is het bijzondere antwoord van de medewerker dat de waterschade wel een geconstateerd feit is en dat zij zelf niet gespecialiseerd zijn in herstel. Als er geluid uit de airpods komt bij hun eigen onderzoek, is dat voor Telefoonwereld.nl de bevestiging dat ze functioneren en dus wordt de klant bericht dat zij weer als nieuw zijn?! Voor de rest doen zij dus niets en mooie woorden over een passende oplossing blijken niets waard te zijn.
Wij hebben iPods besteld
Wij hebben iPods besteld, mijn dochter besteld van haar eigen verdiende geld, yes vandaag besteld morgen in huis wij wachten nee hoor niks, even mailtje gestuurd sorry las aan post.nl we hebben alle pakketten terug moeten halen het word vandaag opnieuw verzonden, maar nog steeds niks. Kan geen contact krijgen via de mail, via fb worden mijn berichten verwijderd, ik heb het al betaald dus geen idee hoe ik dit nu kan annuleren en ons geld terug kan krijgen! Ook heb ik keurmerk.info dit gemeld dat ze niet volgens afspraak leveren
Ik had eerst op Google wat recensies gelezen maar bij nader inzien had ik iets verder moeten kijken
matig
Had maandag een nieuwe iphone xr gekocht en had daarna pas de reviews hier gelezen over de trage levering. Ze hebben leveringsproblemen. Had op woensdag maar de klantenservice gemaild en die reageerden heel snel en zeiden dat het aan PostNL lag. Had vrijdag nog een keer gemaild dat ik hier niet van gediend was en toen konden ze ineens mijn telefoon wel opsturen (beweerden dat ze hem voor de tweede keer zouden opsturen is natuurlijk gelul). Verder was mijn telefoon top. Kunnen dus alleen maar goed leveren als je gaat klagen, maar heb nu wel voor een mooie prijs mijn telefoon.
Correcte en snelle service
Ik kocht een samsung galaxy tab A 2019. De bestelling vond plaats in het black Friday weekend. Toen ik na enkele dagen nog geen track en trace info had stuurde ik een email naar de klantendienst van telefoonwereld.nl . Enkele uren later had ik reeds reactie, echt top. De doos van de tablet was perfect in orde en officieel gesealed met 2 Samsung stickers. De inhoud was ook geheel compleet. Ik ben tevreden. Werkpunt: ik had graag een e-mail gehad van telefoonwereld.nl dat mijn levering vertraagd was, zonder dat ik er zelf achter moest informeren.
Samsung galaxy A50 besteld op…
Samsung galaxy A50 besteld op 03/12/2019 's avonds en 04/12/2019 in de voormiddag geleverd. Prima! Enkel mijn bedenkingen bij de levering door postnl. Het busje stopte voor mijn deur, de chauffeur was een hele tijd bezig in de laadruimte. Uiteindelijk ging hij met een pak naar een buur schuin tegenover mijn huis, kwam terug, stapte in en reed verder. Ik ging kijken of hij mijn pakje misschien in de brievenbus had gedeponeerd (wat niet was) maar hij stond een paar huizen verder om daar een pakje te leveren. Toen hij terug naar zijn bus ging om in te stappen sprak ik hem aan om te vragen of hij niets bij had voor mij en hij vroeg direct: "Nummer 11?"(mijn huisnummer) Toen nam hij meteen mijn pakje vanachter uit zijn voertuig en gaf het aan mij. Vond ik maar raar, alsof hij in eerste instantie niet van plan was om mijn pakje aan te leveren.
Zit al dagen ol bestelling te wachten.
Zit al dagen ol bestelling te wachten.
Telefonisch niet bereikbaar
TE MIJDEN INTERNET WINKEL
Dit bedrijf komt zijn afspraken NIET na. 'Hoe kon ik zo stom zijn om via internet te bestellen zonder TRUSTPILOT te raadplegen !' Net zoals veel mensen pas NA bestelling en het uitblijven van de levering de reviews gelezen. Besluit; "TE MIJDEN" .
Ze schijnen bij telefoonwereld.nl niet…
Ze schijnen bij telefoonwereld.nl niet echt te snappen wat service inhoud en beloven van alles maar komen niets na. Mijn telefoon wordt al vanaf Donderdag "morgen"geleverd en is er nu (woensdag een week later) nog niet.
Die zijn niet echt lekker bezig daar.
Ik lees de andere reviews nu pas... dom ... had ik eerder moeten doen... KOOP HIER NIETS .... tenzij je wel van je geld af wilt maar niet persé wilt dat ze afspraken nakomen... BALLENTENT!!
Erg tevreden!
Jammer dat bij veel mensen de orders mis gaan. Had Apple AirPods besteld op vrijdagavond en deze zaterdag al binnen gekregen. Heb de hele order kunnen volgen d.m.v. Track&Trace bij PostNL. Alles was goed gegaan en hele snelle verzending!!
Zeer slechte service
Zeer slechte service
Nieuwe telefoon gekocht daar en alleen bekeken
Nu wilde wij hem terugsturen en kregen te horen dat er 25% in mindering word gebracht
Omdat de zegelbis verbroken
En hij dan 2de hands is
Dus koop hier niets want als het niet naar wens is
Kun je naar je centjes fluiten
Snelle levering, goede service!
Jammer dat er meerdere negatieve reviews staan, deze ervaring heb ik nl niet gehad. Mijn zoon had hier vorig jaar ook een telefoon besteld, dus durfde ik het wel aan om hier te bestellen. Huawei P20 lite besteld, met screenprotector en telefoonhoesje. Dag later ontvangen. Fijn te volgen met trackcode. Ik zag dat de originele seal gebroken was en er een andere overheen was gedaan. Heb het niet geopend, meteen foto's gemaakt, door gemaild en contact opgenomen met klantenservice. Uitermate vriendelijk te woord gestaan, dame was heel behulpzaam. Ik kon de telefoon retour sturen, gratis. Kreeg anderhalve dag later een nieuwe. Topservice! Telefoon werkt naar behoren! Ik raad telefoonwereld aan bij anderen!
Ruim 5 weken wachten en vaak bellen om geld retour te krijgen
Op dinsdag 24 sept bestel ik voor mijn zoons 11e verjaardag een mobiele telefoon van 194 euro. Hij is een week later jarig. Heeft de hele familie geld gevraagd zodat hij daarvan die telefoon kan kopen en deze dus ook graag wilde laten zien op zijn verjaardagsfeest.
Diezelfde middag ontvang ik een mail dat de telefoon verzonden is en donderdagochtend bezorgd wordt. Thuis gewacht, maar er kwam niks. Op track en trace gekeken en bezorgtijd was gewijzigd naar de vrijdagochtend. Mijn man hele ochtend thuis gewacht, weer niks. 's middags stond er weer dat de bezorgtijd een dag later was. Ik vertrouwde dit niet en belde vrijdagmiddag met Telefoonwereld en legde het uit. "Maar mevrouw heeft u geen mail gehad? Want deze telefoon is voorlopig niet leverbaar. We annuleren uw bestelling en u krijgt met spoed uw geld retour."
Ik bestel diezelfde middag elders dezelfde telefoon die natuurlijk te laat kwam, omdat ik die pas 3 dagen inclusief weekend voor zijn verjaardag bestelde. Heel sneu voor hem. Maar goed, dat kan gebeuren.
8 dagen later heb ik nog geen geld retour en wordt opeens de telefoon bezorgd (en dat terwijl hij niet leverbaar was??).
Ik bel weer en kan de telefoon terugsturen. Er gaan weer 2 dagen overheen en ontvang een mail dat de retourbetaling max 10 werkdagen zou duren. En dat terwijl ik 10 dagen geleden al mijn geld had moeten krijgen. Na 10 werkdagen nog niks, dus weer gebeld. Telefoonwereld is niet bereikbaar. Dus een mail gestuurd waar mijn geld blijft. Ik krijg een mail terug en ze maken er (weer) spoed van en die week zou het in orde komen.
Uiteraard ontvang ik niks. Maandags weer gebeld....het wordt nagekeken...." Mevrouw, u heeft via beslist besteld en daardoor hebben wij ivm privacy uw rekeningnummer niet". Ja, wisten jullie dat 4 weken geleden ook niet?? Meer dan sorry volgt er niet. Ik moet mijn rekeningnummer doormailen (wat ik direct deed) en dan zou ik diezelfde dag of de dag erna het geld ontvangen. Beide was niet het geval.
Inmiddels ben ik al ruim 5 weken op mijn geld aan het wachten!! Dus ik neem voor de 5e keer contact op met Telefoonwereld. Wederom, zoals al vaker binnen kantoortijden, uren lang telefonisch niet bereikbaar. Er wordt me nu belooft dat het vandaag overgemaakt wordt.
Weer heb ik de volgende dag geen geld ontvangen. Ik bel voor de 6e keer, steeds sta je 3 minuten in de wacht en daarna wordt verbinding verbroken. Na aantal keer bellen werd er opgenomen. Ik was echt boos en stond erop dat het vandaag in orde gemaakt werd. Ik was het niet nakomen van de afspraken meer dan zat.
Een uur later stond het geld op mijn rekening. Eindelijk!
Prima, maar niet vlekkeloos
Het toestel dat ik had besteld (Samsung Galaxy A40) lijkt uitstekend te werken. Tot nu toe geen problemen mee gehad.
Daarentegen werd de telefoon helaas een dag te laat geleverd. Verder waren zowel de handleiding als het toestel in het Pools, maar gelukkig was de taal van het toestel makkelijk aan te passen. Voor de lage prijs in vergelijking met andere aanbieders kan ik daar wel mee leven.
Zelfde ervaring als veel anderen: zeer negatief. Niet kopen hier!
Zelfde ervaring als veel anderen. Ik ontving een Italiaanse Samsung Galaxy S10 Plus. Het toestel beviel me niet. Na een paar dagen dus retour gestuurd met een beroep op de Wet Koop op Afstand. Zelfs de beschermfolies zaten er nog op. Wat schetst mijn verbazing? Ik zou maar 75% terugkrijgen van de nieuwprijs, omdat de seal verbroken was! Ze nemen het niet zo nauw met de wet en al helemaal niet met gerechtigheid. Absoluut niet kopen bij dit bedrijf. Geef liever een paar tientjes meer uit bij Coolblue of een andere degelijke zaak en voorkom dat je opgelicht wordt zoals ik.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.