Tele-Online.dk Anmeldelser

1,0

Det samme mobilbatteri købt i Batteribyen.dk kostede under det halve , leveret på min adresse. Hilsen Helge Pedersen.

Jeg er virkeligt skuffet! Jeg bestilte min vare lige op til jul, og var godt klar over jeg nok først ville få den til nytår. Jeg har INGEN information fået, før jeg skrev og spurgte til min vare, d... Se mere

altså pengene er trukket men varen er ikke kommet.. så det er virkelig en skidt handel

1. Elektronik og teknologi

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi har 95% af alt vores tilbehør på lager og kan derfor levere fra dag-til-dag. KlingTech Tele-Online ApS har eksisteret i mere end 10 år og solgt kvalitetsvare på internettet til tusindevis af forbrugere i hele Danmark. Det betyder vi har en stor ekspertise, både før købet men også i supporten efterfølgende. Vi sælger mange forskellige produkter bl.a. smartphones, Brodit, GPS navigation, bil-kontor, Possio fax, flådestyring og meget mere.

Dårlig

Andre kiggede også på

1,0

Så bliver det ikke nemmere...

For det første en GPS model de færreste har på lager, dernæst, nem, smertefri bestilling, og wuptii, velankommet her dagen efter, og så til pt. danmarks umiddelbare billigste pris. Har aldrig hørt om butikken før, men det er da vist en fejl...

28. februar 2013

god service

Gode priser og god service, de tilbød at jeg kunne hente uden for arbejdstid, hvis jeg ikke kunne vente på varen og jeg modtog varen 2 hverdage efter bestilling:-)

22. februar 2013

Der er styr på tingene i denne butik

Efter afgivelse af bestillingen modtog jeg en mail hver gang der skete noget med min bestilling. Den sidste mail med track and trace nummer.
Næste dag havde jeg fået mine varer. Jeg anbefaler denne butik til alle.

22. februar 2013

Hurtig, fremragende service!

Bestilte et batteri til min Galaxy S2, Men efter ordren var afleveret skiftede jeg mening til et andet batteri, ringede derind og fik super service, produkt blev rettet uden problemer.

Det jeg købte virker så rimelig skod kvalitet og holder nok ikke længe.. Men det er jo ikke butikkens skyld

20. februar 2013

super

Havde søgt efter et specielt produkt på nettet, og fandt så denne side, som havde produktet på lager. Jeg bestilte om morgenen, den blev sendt 17.50 og jeg modtog varen næste dag med posten kl 11. Så fremragende og lyn hurtig behandling af ordre, stor tilfredshed her fra

18. februar 2013

SUPER SERVICE

Nem hjemmeside at finde rundt på når man kender modellen
Levering til tiden

11. februar 2013

Jeg er mega godt tilfreds!

Jeg bestilte en vare hos tele-online, men da varen ankom, fandt jeg desværre ud af at den ikke passede til mit behov. Jeg returnerede varen, og jeg fik min penge + porto refunderet. Alt foregik meget professionelt og hurtigt, mine varmeste anbefalinger.

8. februar 2013

Bestilte en billader til en bærbar, den var desværre mærket forkert hvilket resulterede i den ikke kunne lade min model. Sendte en mail og fik krediteret mit køb med det samme.

6. februar 2013