Nu har jeg ikke taget produktet i brug endnu mest fordi leveringen har taget (indtil nu) 14! Dage. Den estimerede leveringdato var otte dage. Når man nu snart er vant til ‘dag til dag’ levering vi... Se mere
De var mega forsinkede… det var dog i december så det kunne være julegaveræset🤷♂️ men da jeg skrev til dem om pakken der ikke var sendt så sendte de den med det samme. Jeg havde bestilt et displa... Se mere
Købte en vægt gennem elgiganten.dk og fik desværre ikke læst det med småt, at fragten kostede næsten det samme som vægten og den kom aldrig, selvom pengene blev hævet, og jeg i Brings app kunne se at... Se mere
Jeg bestilte et par øretelefoner, der først blev leveret efter mere end en uge. Jeg reklamerede over en fabrikationsfejl, og Teknikproffset gav hurtigt god service og sendte nogle nye. Der gik igen l... Se mere
Vi har det mesta inom mobiltillbehör, hemelektronik, hus & hem, sport & fritid! Fraktkostnad från 29.- Fraktfritt vid köp över 700 kr, Snabb leverans !
Svarer typisk inden for 24 timer

Besvarelse fra Teknikproffset
Jeg bestilte et par øretelefoner, der først blev leveret efter mere end en uge.
Jeg reklamerede over en fabrikationsfejl, og Teknikproffset gav hurtigt god service og sendte nogle nye. Der gik igen lang tid før de blev leveret, men de virker fint.

Besvarelse fra Teknikproffset
Kan ikke levere! Rykker og rykker og der sker intet. De siger bare leverandøren ikke svarer. DÅRLIG UNDSKYLDNING
Først efter rigtig mange mails har de lovet mig penegen retur, men har stadig ikke fået dem.

Besvarelse fra Teknikproffset
Rigtig dårlig kundeservice, handler aldrig der igen.

Besvarelse fra Teknikproffset
Alt var i orden. Kender ikke kundeservice, da det ikke var aktuelt, derfor 4 stjerner ✨

Besvarelse fra Teknikproffset
Flot og overskuelig hjemmeside samt hurtig levering med god information undervejs

Besvarelse fra Teknikproffset
dårlig firma man kan slet ikke kommer kontakt med jer har betalt og ikke fået min vare

Besvarelse fra Teknikproffset
Produktet jeg fik fungerede fint :-) levering med post nord tog 13 dage med Oksekærre fra Malmø til Århus ;-(
Elendigt.
Vi har modtaget en regning, men ikke modtaget vores vare.
I er håbløs svære at komme i kontakt med.
KAN IKKE ANBEFALES OVERHOVED!!
Virkelig dårligt at der ikke følger returlabel med. Jeg har været i kontakt med kundeservice, som holder fast i at jeg selv skal betale 200dkr i fragt for at returnere en controller til 229 dkr ...
I øvrigt en controller jeg har købt gennem CDON, hvor de lige "glemte" at informere om at den var uden batteri ! !

Besvarelse fra Teknikproffset
For dårligt at i findes som forhandler til Danmark, hvis man selv skal betale for retur, der skulle skiltes tydeligere med dette! Har sendt en vare retur, og betalt over 300 kr for forsendelse, og mangler stadig at få pengene tilbage...