Tegelshop Nijmegen Anmeldelser

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

14 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Koop hier niet!

Betaald 11 april, nooit geleverd na 4 á 5 weken levertijd (ondanks dat ze op hun website tegelklassiekers.nl op voorraad zijn) en daarna complete radiostilte. Aangetekende brief ligt in de brievenbus, maar verwacht er niet veel van. Geen service, geen verantwoordelijkheid en geen oplossing. Onze ervaring is dat je hier een groot risico loopt je geld kwijt te zijn. Absoluut geen aanrader.

11. april 2026

Opgelicht

Exact dezelfde ervaring als Frank Boeijen. Wees gewaarschuwd. Overigens is de firma bij gerechtsdeurwaarder geen onbekende. Alleen kan die behalve het verkrijgen van een vonnis weinig doen. Aangifte bij de politie is wellicht wel zinvol, tenminste als meerdere gedupeerden dat doen. Niet zozeer om je geld terug te krijgen, maar om de oplichterij te stoppen.

15. juli 2026

In aanvulling op Frank Boeijen

In aanvulling op Frank Boeijen: wij kennen ze persoonlijk, we wonen in hetzelfde dorp. We dachten ze te helpen met de opstart van hun bedrijf (want ze hebben geen 50 jaar ervaring, ze hebben alleen de naam overgekocht). Ze zijn dus zo gewetenloos dat ze zelfs bekenden oplichten. Echt te triest voor woorden!

13. juli 2026

Koop hier niet

Koop hier niet! Alle verhalen die anderen als klacht aangeven zijn zeer herkenbaar. Wij hebben voor €2.600 tegels besteld en betaald. Vier maanden lang verzocht om levering en vier maanden aan het lijntje gehouden door Frits, Jordy en Monic. Zij reageren niet op ons en inmiddels ook niet op de rechtsbijstandsverzekering, behalve met smoesjes. Heel vervelend en onbeschoft. Ons vertrouwen is lelijk beschaamd. We hebben begrip getoond voor de persoonlijke situatie en zelfs aangeboden de tegels zelf op te halen bij de leveranciers waar ze zogenaamd zouden liggen.
Om toch door te kunnen met de verbouwing hebben we elders (ook) tegels gekocht.

1. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wel betaald, nooit geleverd en nul contact!

Wel betaald, nooit geleverd en nul contact!
"Koop hier absoluut niets! Ik heb een bestelling geplaatst via de webshop en vooraf netjes betaald. De tegels zijn echter nooit geleverd. Ik heb daarna talloze keren op allerlei verschillende manieren contact gezocht (bellen, mailen), maar er wordt simpelweg nooit gereageerd. Ze zijn onbereikbaar en houden je geld achter zonder te leveren. Dit zijn pure oplichters, blijf hier weg!"

10. juli 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Onze ervaring is helaas zeer negatief…

Onze ervaring is helaas zeer negatief en vergelijkbaar met de voorgaande reviews.

Wij hebben 80% vooruitbetaald voor twee tegelprojecten. Sinds medio 2025 proberen wij het afgesproken werk uitgevoerd te krijgen. Voor beide projecten hebben wij een tweede aanbetaling gedaan, omdat ons werd verteld dat de werkzaamheden op korte termijn zouden starten. Uiteindelijk zijn deze afspraken meerdere keren niet nagekomen.

Van de bestelde tegels hebben wij uiteindelijk slechts ongeveer de helft ontvangen. De overige tegels zijn nooit geleverd en de werkzaamheden zijn niet uitgevoerd, terwijl de overeenkomst zowel de levering als het leggen van de tegels omvatte.

Ondanks herhaalde pogingen om contact op te nemen via e-mail, telefoon en WhatsApp hebben wij geen reactie meer ontvangen.

5. juni 2026

Oplichting

Zelfde verhaal als de 2 voorgaande reviews. 80% aanbetaald, vloer er uit gesloopt, deel vloerverwarming gelegd en gelukkig wel tegels gekregen. Daarna radiostilte. Geen zicht op afronden van de werkzaamheden en geen contact meer te krijgen.

1. juli 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wij zijn ook opgelicht door Tegelshop…

Wij zijn ook opgelicht door Tegelshop Doddendaal in Nijmegen. In september hebben wij een aanbetaling moeten doen van ongeveer 80% voor tegels, sanitair en een voorschot op de werkzaamheden. De badkamer zou er voor de kerst inzitten, volgens Frits. Vanaf december hebben wij meerdere maanden duidelijkheid geprobeerd te krijgen over de stand van zaken. Ze konden/wilden niet aantonen dat de materialen waren besteld, zijn meerdere keren niet komen opdagen op de afgesproken startdatum en ze hielden ons steeds aan het lijntje met vage excuses. Conclusie is dat we geen materialen hebben en dat de badkamer nooit is verbouwd, terwijl we hier grotendeels al voor hebben betaald. Ze reageren niet meer op aangetekende brieven. We weten inmiddels dat er veel gedupeerden zijn. Al maanden zitten wij vol ongeloof hoe deze mensen vakkundig ons hebben opgelicht.

22. juni 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Rechtzaak gestart: wel betaald, maar geen tegels

We zijn opgelicht door dit bedrijf. In augustus hebben we veel geld betaald voor tegels (inclusief werkzaamheden die ze zouden gaan uitvoeren), maar we hebben de tegels nooit ontvangen. Hele slechte communicatie, beloftes worden niet nagekomen. Inmiddels een rechtzaak gestart om ons geld terug te krijgen, er was geen andere optie. Hele vervelende situatie, nog nooit eerder zoiets meegemaakt.

18. marts 2026

Zeer teleurstellend

Zeer teleurstellend. Uitvoering laat, tegen alle toezeggingen in, erg lang op zich wachten. Uitzicht op een oplossing wordt niet geboden.

4. maj 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Tegelshop Doddendaal onbetrouwbaar .

Tegelshop Doddendaal onbetrouwbaar en vertoont crimineel gedrag.
"De tegels die je overhoudt kun je terugbrengen in de originele verpakking, die betaal ik dan terug." Zo luidde de afspraak met Frits van deze tegelshop in juli 2025. Nu liggen mijn 12m2 teruggebracht tegels met een waarde van ruim €500 bij de "leuke restpartijen". Terugbetalen ho maar, dan is Frits en consorten niet meer thuis. Maanden heb ik smoezen en leugens aangehoord en werd er niet terugbetaald. Op mails en aangetekende stukken werd niet gereageerd. We noemen dit flessentrekkerij. Ook over de herkomst van de tegels werd gelogen het was Turkije en niet Italië of Portugal.
In de reviews van Trustpilot schitteren de sterren van Monic Hardeman, laat zij nu een relatie hebben met genoemde Frits en directeur zijn van deze shop. Van enige vakkundigheid bij dit bedrijf is mij niet gebleken.
Advies:Doe altijd aangifte van deze oplichtingspraktijken.

1. januar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

zeer slecht en onbetrouwbaar bedrijf.

zeer slecht en onbetrouwbaar bedrijf.
Ze laten hun tegelzetters het werk doen, en wij horen achteraf dat zij niet betaald krijgen, omdat het werk zogenaamd niet goed is afgerond. LEUGENAARS.

betalen Frits je komt jezelf nog tegen.

16. oktober 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Tegels besteld bij Tegelshop Doddendaal: nooit meer

Tegels besteld bij Tegelshop Doddendaal. Wat me al niet goed voelde is dat ik 100% vooruit moest betalen voor tegels die gewoon in hun assortiment zitten. Mij werd beloofd dat de tegels op tijd geleverd zouden worden voor de verbouwing die hier plaats vond. Op 29 Juli besteld, zouden in een maand binnen zijn. Toen we ze nodig hadden, waren ze er niet. Communicatie vanuit hen is gebrekkig: op e-mails wordt niet gereageerd, mobiel wordt niet opgenomen, geen voicemail op de mobiele nummers. Teruggebeld wordt er niet, ook al beloven ze het. Veel uitstel met vage verhalen „ze zijn op transport“ en „ze staan in een centraal magazijn“. Na weken en weken van dit soort communicatie had ik mezelf overtuigd dat ik besodemieterd was en ik was van plan mijn geld terug te gaan halen. Uiteindelijk zijn de tegels toch geleverd op 7 Oktober.
Twee sterren omdat de tegels uiteindelijk geleverd zijn en ze netjes verpakt waren en mooi zijn. Maar ik zal nooit meer zaken met hen doen. Je badkamer open hebben liggen, 1000 euro per dag aan werklui hier uitgeven terwijl ze niet vooruit kunnen zonder tegels is verschrikkelijk.

7. oktober 2025

Dit bedrijf besteelt je

Dit bedrijf ontdoet je vakkundig van je geld, ik heb veel te veel geld vooraf betaald (ik weet ‘t, nooit groot bedrag aanbetalen, maar ervaringen met deze zaak waren positief lazen we en we wilden snel een tegelzetter): 18 uur betaald, 6 uur aan het werk geweest (afgeleverd werk van middelmatige kwaliteit). Ik ben sinds nov 2022 bezig mijn geld terug te krijgen, maar op mails wordt niet gereageerd en telefonisch word ik aan het lijntje gehouden met allerhande beloftes en smoesjes als er niet teruggebeld is. Mijn mening is dat Doddendaal me heeft bestolen, ondertussen interesseert het de mensen daar geen moer en ik ben behoorlijk kwaad en geïrriteerd. Ik raad echt niemand aan zaken met dit bedrijf te doen. 1 ster is eigenlijk al te veel!

30. november 2022

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.